fkalafati Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί με την sony και τα public από όπου αγοράστηκε το κινητό δεν έβγαλα "άκρη". Είχα πάρει στην ξαδέρφη μου τον σεπτέμβριο του 2013 το xperia E. όταν έκανε μπάνιο το άφηνε μέσα στο μπάνιο για να ακούει μουσική, με αποτέλεσμα να τραβήξει υγρασία και αυτό φαίνεται επειδή η ένδειξη έχει αλλάξει χρώμα. το κινητό λειτουργεί κανονικά εδώ και ένα 6μηνο με την υγρασία με μόνο πρόβλημα έκει που μιλάει να τερματίζει την κλίση είτε βγάζοντας μήνυμα ότι δεν έχει σήμα είτε χωρίς μήνυμα(τις τελευταια βδομαδα δεν βγάζει κάποιο μήνυμα).σκέφτηκα να ανοίξω να το καθαρίσω και να του αλλάξω την καλωδιοταινία του σήματος αλλά δεν είμαι σίγουρη αν καταφέρω κάτι.Εσείς τι μου προτίνεται; εκτός το να το πετάξω, υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Haris San Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βγαλε την μπαταρια απο το κινητο,sim και sdcard αν εχει...Παρε ενα ταπερ και βαλε ρυζι μεσα μεχρι πανω και βαλε το κινητο χωρις μπαταρια,καπακι, sim κτλ και την μπαταρια βαλτην και αυτη μεσα αλλα να εχουν καμια στρωση διαφορα....Βυθισε τα και τα 2 μεσα,κλεισε καλα το καπακι απο πανω αστα για 3 μερες. To ρυζι απορροφα την υγρασια...Απλα αυτες τις 3 μερες μην το βγαλεις καθολου απλα αστο εκει.
fkalafati Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και μετα δεν θα έχει τα προβλήματα που προανέφερα; δεν παίζει σημασία ότι αύτο έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό,δηλαδή έχει απορροφήσει υγρασία εδώ και καιρό;
Haris San Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω τι παιζει με τις ενδειξεις των αισθητηρων παντως υπαρχει πιθανοτητα να τραβηξει την υγρασια..Δεν νομιζω να χεις να χασεις και τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα