chrisde Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα! Βασικά μου έχουν περισσέψει από διάφορες αναβαθμίσεις τα εξής: AMD-Phenom-II-X4-955-Black-Edition-Box και Sapphire HD 5850 XtremeΣκεφτόμουν λοιπόν αντί να τα πουλήσω, να τα κρατήσω και να φτιάξω ένα pcάκι για το σαλόνι με χρήση internet, ταινίες, streaming, και παιχνιδάκια του στυλ child of light, walking dead κ.τ.λ. ή άντε και κάνα emulator. Τίποτα απαιτητικό δηλαδή. Η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι αυτή: Panasonic-TX-L50EM60Το ποσό που θα δώσω θα είναι κάνα 250ευρω χωρίς πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι, λειτουργικό. Δεν με ενδιαφέρει να είναι από ένα κατάστημα και θα το συναρμολογήσω εγώ. Overclocking δεν νομίζω να κάνω στον επεξεργαστή, μόνο στην gpu. Σκεφτόμουν λοιπόν τα εξής:Motherboard: Asrock-960GM-VGS3-FX 36,00€Ram: Kingston-4GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9 35,00€Case: Coolermaster-nse-200-kkn1-n200-black 39,50€Cooler: Raijintek-themis(απ' ότι είδα χωράει) 22,90€DVD: Samsung-dvd-rw 14,50€Disk: Western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3 48,90€Psu: XFX-ts-series-450w-psu 48,22€ Σύνολο περίπου 250,00€. Έχω κάνει καμία πατατιά; Είναι οκ η συνθεσή μου; Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από chrisde
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 βάλε τουλάχιστον ονόματα προιοντων δίπλα από τα link... Είναι βάσανο για φορητές συσκευές να ανοίγουν συνέχεια Link. Επίσης το δευτερο λινκ δεν λειτουργεί. Διευκόλυνε μας και συ λίγο
Ακραίος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βάλε καλύτερα SSD αντί για HDD αν βλέπεις ταινίες online. Αν κατεβάσεις κράτα τον HDD. Μια χαρά είναι η σύνθεση για αυτά που θες.
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δες και αυτή τη μητρική http://www.skroutz.gr/s/2355737/Gigabyte-78LMT-USB3.html
chrisde Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δες και αυτή τη μητρική http://www.skroutz.gr/s/2355737/Gigabyte-78LMT-USB3.html Την κοίταζα και αυτήν... Τα αξίζει λες τα 20,00€ παραπάνω δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει το usb3 και τα 2 εξτρα slot ram; (btw υποστηρίζει μόνο μέχρι 1333 MHz. - κλάιν θα μου πεις αλλά κουβέντα να γίνεται). Τα άλλα parts ok φαντάζομαι. (Για SSD αντί για hd το σκέφτομαι σοβαρά μιας και θα είναι σε δίκτυο με το βασικό μου pc και τις ταινίες θα τις βλέπω μέσω αυτού, οπότε δεν έχω τρελή ανάγκη γiα πολλά gigabyte)
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 SSD βάλε καλύτερα.Η gigabyte είναι καλύτερη αλλά εσύ θα κρίνεις αν θα την επιλέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα