desmosedisi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημέρα . Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου εμφανίζεται όταν ανοίγω τον chrome. Σας επισυνάπτω και φωτό ακριβώς τι μου εμφανίζει... Σας αναφέρω μέχρι τώρα τι κινήσεις έχω κάνει. 1 - Έχω τρέξει το malwarebytes ,ccleaner και σε safe mode λειτουργία. 2- Το spybot μόνο στην κακονική του λειτουργία, όχι σε safe mode. 3- Έχω σβήσει ολο το history browser του chrome. 4- Έχω κάνει scan το chrome exe. στο virustotal.com μπάς και φταίει το exe(έχω στείλει και φωτό για το αποτέλεσμα), αλλά τίποτα. 5- Απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση τον chrome. Παρόλα αυτά δεν μου έχει φύγει το πρόβλημα μου το εμφανίζει ακόμα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κατέβασε το adwcleaner και ρίξε ένα καθάρισμα!
desmosedisi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 οκ, το δοκιμάζω και επανέρχομαι.... 1
desmosedisi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ενω σταματησε το προβλημα μετα απο ολες αυτες της κινησεις που εκανα ,δεν κρατησε πολυ...μετα απο 1 μερα ξαναεπανηλθε. Καμμια ιδεα?
thomasG4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Κάνε scan σε safe mode με το Hitman Pro (είναι trial άλλα καθαρίζει κανονικά το σύστημα) και deep scan με το Emsisoft Emergency Kit (είναι free).
desmosedisi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ΟΚ το δοκιμαζω και αυτο και βλεπουμε...ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!
desmosedisi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες και αρκετο ψαξιμο η λυση βρεθηκε μεσα απο εδω: https://forum.avast.com/index.php?topic=148280 Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την αμεση ανταποκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα