Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν αρχικά ανάμεσα στον corsair 750 D και στον NZXT H440 ,ξαφνικά όμως ένα παιδί μου πρότεινε τον corsair Air 540.Μου αρέσει πολύ αλλά είμαι σκεπτικός γιατί δεν είχα ποτέ μου κύβο κουτί ,ούτε κάν είχα δεί να πώ την αλήθεια.Βέβαια είναι όμορφο και πρέπει να βολεύει σε αρκετά θέματα αλλά ξέρω γώ!!

τι μου προτείνετε ,υπάρχει κάποιος να έχει ένα απο αυτά να μου πεί λεπτομέρειες?

Δημοσ.

Ενα απο τα δυο corsair.Ποιοτητα,εμφανιση,στιλ,χωροι,τα παντα.Αλλα υπαρχει και αυτο που για τα λεφτα του ειναι κορυφη.

http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-pro-black-window-p-PER.812242

Ο κυβος ειναι πολυ ωραιος και εγω για αλλαγη παω και μαλον σε αυτο θα καταληξω.Απλα ειναι μεγαλο για το γραφειο αν το εχεις πανω και εχεις μικρο γραφειο.Το dual chamber συστημα που ξεχωριζει τα κομματια του hardware ειναι το καλυτερο που μπορις να παρεις.Ουτε καλωδιακια να φαινονται ουτε τπτ.Και απο airflow το λει και το ονομα του.Το καλυτερο της αγορας.

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στο NZXT H440 όχι ότι το 540 δεν είναι κουτάρα αλλά το έχω συμπαθήσει πάρα πολυ το ΝΖΤΧ είναι κορυφαίο για τα λεφτά του από όλες τις απόψεις!

Για το 750 μπαα... βαρέθηκα να το βλέπω υπάρχουν πολλά ανάλογα κουτιά!

Το enthoo pro είναι και αυτό πλήρες κουτάκι και budget αλλά μπροστά σε άλλα με μερικα ευρό πάνω....δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο πλαστηκούρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...