ritad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Ο υπολογιστής μου τα έπαιξε. Όταν τον άνοιξα μετά από αρκετές μέρες ότι είχα πάνω στην επιφάνεια εργασίας είχε χαθεί. Σκέφτηκα ιό προσπαθώ να κάνω scan με το zone alarm μου γράφει ότι λείπει το vspubapi.dll και να κάνω reinstall το πρόγραμμα. Πήγα να κάνω reinstall δεν με αφήνει, πήγα να κατεβάσω κανένα νέο antivirus δεν με αφήνει, αρνείται πεισματικά να κάνει downloading πάντα μου γράφει το ίδιο μήνυμα: exe might have been moved or deleted Έκανα restore προκοπή δεν είδα. Κάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 3 πατερημα και νηστεία το 15αρι. υποπτεύομαι έτρωγες κοψίδια εψες,,,, επίσης στις γωνίες αγιασμό 1
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 10 προσευχες και φορματ. κανα ιο θα τσημπισες ή τα τηναξε απο κανα αποτυχημένο update
magdalhnh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Κατέβασε και τρέξε το Site: autoruns και κοίτα στις καρτέλες scheduled tasks και Logon, αν εμφανίζεται το vspubapi.dll ξετσεκαρισε το για να μην σου ξαναβγάλει το μήνυμα, μήπως σε αφήσει μετά να τρέξεις κανα Site: malwarebytes , Site: adwcleaner . 3
ritad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σας. 1. 3 πατερημα τα είπα, η νηστεία χλωμό και ναι το ομολογώ έτρωγα κοψίδια, τον αγιασμό τον ανέλαβε η μάνα. 2. 10 προσευχες της είπα και υποψιάζομαι και τα δύο και ιό και αποτυχημένο update 3. magdalhnh σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια έκανα ότι μου είπες και ναι έφτιαξαν όλα 1
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πσσσ ωραιος, εγω θα ετρεχα να κανω φορματ, the more you know.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα