arc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πως το βλέπω από τη δική μου άποψη: «Ηρθε ο λογαριασμός νερου 200 ευρω. Υπήρχε μια διαρροή σε σωλήνα του σπιτιού μου οπότε δεν υπήρχε λάθος μέτρηση. Πως θα γίνει να πληρώσω λιγότερα ή να μην πληρώσω καθόλου; Δεν εχω χρήματα και από κάτι λίγα που εχω μαζέψει θέλω να παω διακοπες. Τι μου προτείνετε; » Διαβάζω απαντήσεις του τύπου : -Κάνε φορητότητα -Βάρα κανονι και πήγαινε σε άλλη εταιρεία και δυστυχώς διαβάζω ΜΟΝΟ μια απαντηση (το δυστυχώς ειναι οτι το νουμερο ειναι μικρό) που να λεει «Προσέχτε τι κατεβάζετε» και «βάλτε ένα μετρητη ή συμβουλευτείτε αυτόν που εχει μέσα το κινητό» Απάντηση προς ts με προσωπική γνώμη: Πήγαινε στην εταιρεία και ζήτησε τμηματική εξόφληση λόγω αδυναμίας. Αν δεν σου κάνουν έκπτωση τουλάχιστον θα το πληρώσεις σε δόσεις. Εναλλακτικά βρες πιστωτική κάρτα, χρέωσε εκεί το ποσό της εξόφλησης και φρόντισε να εξοφλήσεις το ποσο τμηματικά και σύντομα (για να μη πληρώνεις τα επιτόκια) Εννοείται υπάρχει πάντα η περιπτωση που να βαρέσεις κανονι, να χάσεις το νουμερο σου και να πας σε αλλη εταιρεία. Τώρα δεν θα πληρώσεις, αλλά κάποια στιγμή θα σε καλέσουν (αν σε βρουν) απο δικηγορικό γραφείο (που θα εχει πάρει κοψοχρονια ολους τους απληρωτους λογαριασμους) και θα σου πουν «Χρωστάτε 300 ευρω για λογαριασμό, 40 οι προσαυξήσεις και 150 το εξώδικο αλλιώς πάμε δικαστήριο». 2
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δυσκολο να σωσεις κατι τωρα αφου το πληρωσες Καλο ειναι στην εποχη που ζουμε να αποφευγουμε τα συμβολαια Παιζουν προσφορες σε καρτες με μηδαμινα ποσα που σου δινουν οσο τα συμβολαια των 40ε το μηνα 1
mpeliaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παιδιά εγώ είπα τι ΜΠΟΡΕΊ να έκανα εγώ σε αυτή την περίπτωση... Δεν συμβουλεψα κάνενα να πράξει αναλόγως... Και ο καθένας μιλάει εκ του ασφαλούς. Αν κάποιου του ερχόταν κουστούμι από το πουθενά επειδή μου έχει τύχει δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε... Εννοείται πως κάνουμε κουβέντα και επειδή έχω μιλήσει και με εταιρίες κινητής δεν ενδιαφέρει κανέναν την συγκεκριμένη περίοδο αν χρωστάς σε άλλη εταιρεία αρκη να σε κάνει πελάτη της . Τώρα για να μην είμαστε οφ τοπικ και η κοπέλα μας ρώτησε τι να έκανε για να πλήρωνε λιγότερα μιας και τα χρήματα βγαίνουν αρκετά δύσκολα (πράγμα που βέβαια δεν ενδιαφέρει την εκάστοτε εταιρία) είναι να έκανε προσπάθεια αλλαγής φορητοτητας για να κόψει αντιδράσεις..
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δυστηχως δεν εχω να συμβουλεψω τιποτα για τον υπαρχοντα λογαριασμο. Μπορω ομως να σου πω οτι υπαρχει μια εξαιρετικη εφαρμογη για android που σε ενημερωνει σχεδον σε πραγματικο χρονο για την καταναλωση δεδομενων, ομιλιας και sms. Στο συμβολαιο μου που εχω 5Gb παρολο που ειναι μεγαλο πακετο το ελεγχο συχνα για να ξερω που βρισκομαι. Το περιεργο με την Cosmote ειναι οτι δεν μηδενιζει καθε αλλαγη μηνα αλλα εμενα καθε 24 μηνος. Με βολευε καλυτερα η Vodafone που το εχει με τον μηνα.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Η πρόταση πέρι ανάγνωσης των όρων χρήσης δεν αφορούσε εσένα. Ήταν σχόλιο προς τον από πάνω που συμβούλευε να σηκωθεί να φύγει. Αν διαβάσει κάποιος το συμβόλαιο που υπογράφει αναφέρει ρητά ότι ο συνδρομητής είναι υποχρεωμένος να εξοφλεί το λογαριασμό εμπρόθεσμα και ότι η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για μη ορθολογική χρήση. Να ΄χαρείς δεν μπορώ να ξαναδιαβάσω όλο το κατεβατο των όρων χρήσης. Στα Σκέλη που αφορούν Καταγγελία της σύμβασης και υποχρεώσεις συνδρομητή γράφει αρκετά. Στην περίπτωση της κοπέλας η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για το εχθρικό λογισμικό το οποίο εγκαταστάθηκε από δική της "κακή" χρήση. Στην τελική καλό θα είναι όπως απαιτούμε να τηρούν οι εταιρίες τα συμβόλαια του να τηρούμε και μεις τις υποχρεώσεις μας. Αν δεν σ αρέσουν όροι που αναγράφουν δεν υπογράφεις εξ αρχής. Απλά λίγοι διαβάζουν τους όρους στην Ελλάδα σε αντίθεση με Αμερική, Βρετανία και Βέλγιο(μιλώ για χώρες που ξέρω) Εχεις απολυτο δικιο, εγω καταλαβα λαθος, γραψε ακυρο
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το καλυτερο ειναι να βαζετε οριο στα δεδομενα και να σας ειδοποιει αυτο οταν φτασετε εκεινο το οριο.Ετσι ποτε δεν θα χρεωνεστε και δεν θα ερχετε μεγαλος λογαριασμος.Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν φταιει η κοσμοτε αλλα η εφαρμογη που κατεβαζε τα mb.Οταν κατεβαζει δεδομενα το κινητο σιγουρα θα υπαρχει καποιο σημαδακι στην μπαρα(e/g/h/h+/4g) που θα αναβοσβηνει.Ετσι καταλαβαινεις οτι στελνει δεδομενα το κινητο.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 να ενημερωσω οτι μπορει η εταιρια να σε παει δικαστικα,εαν εισαι αθηνα να σε καλεσει σε αλλη πολη να πηγαινεις εκει με τα οποια εξοδα κτλπ και να σε τραβα μια αναβολη για πλακα,να στο κανει αυτο 3 με 4 φορες να δεις την πλακα του.το λεω γιατι το εκαναν αυτο σε γνωστο μου απο θεσσαλονικη,με δικαστηριο σε αθηνα.ειχε πει να το παιξει τρελος κτλπ ΦΥΣΙΚΑ δεν ηταν απο εταιρια κινητης το τονιζω ,απλα εφοσον ειναι κρατος αυτοι κοβουν και ραβουν
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 να ενημερωσω οτι μπορει η εταιρια να σε παει δικαστικα,εαν εισαι αθηνα να σε καλεσει σε αλλη πολη να πηγαινεις εκει με τα οποια εξοδα κτλπ και να σε τραβα μια αναβολη για πλακα,να στο κανει αυτο 3 με 4 φορες να δεις την πλακα του.το λεω γιατι το εκαναν αυτο σε γνωστο μου απο θεσσαλονικη,με δικαστηριο σε αθηνα.ειχε πει να το παιξει τρελος κτλπ ΦΥΣΙΚΑ δεν ηταν απο εταιρια κινητης το τονιζω ,απλα εφοσον ειναι κρατος αυτοι κοβουν και ραβουν Το να το παιξεις τρελος ενω ειναι μια υπηρεσια που καταναλωσες ειναι χαζομαρα.Πληρωνεις και προσεχεις την επομενη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα