Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys! Καλως σας βρηκα!

Σημερα ελαβα τον λογαριασμο μου απο την κοσμοτε με "φουσκωμενο" το ιντερνετ. Ειχε κανει περιπου 3 gb χρηση δεδομενων οποτε η χρεωση ηταν 300 ευρω χωρις βεβαια να τα εχω κανει εγω. Αρχικα πηγα σε ενα φιλο μου με καταστημα κινητων για να εξοφλησω το λογαριασμο πριν τον παραλαβω ταχυδρομικα στο σπιτι γιατι ήμουν και εκτος της πολης μου και μου ειπε την τιμη και επεσα απ τα συννεφα. Εντοπισε κατι σαν ιο στο κινητο ο οποιος "τραβαγε" συνεχεια mb ενοσο ηταν ανοιχτα τα δεδομενα χωρις να τα χρησιμοποιεις ωστοσο.

Εκανα αιτηση αμφισβητησης στην κοσμοτε αλλα μου ειπαν να μην περιμενω τιποτα. Ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη γιατι ουσιαστικα τινάζονται στον αερα οι διακοπες και ειμαι και ανεργη το τελευταιο διμηνο. 

Δεν θελω να εκβιασω την κοσμοτε αλλα θα ηθελα τουλαχιστον να μειωθει το ποσο. Σε φιλη μου που επιτηδες ξεφυγε σε λογαριασμο σε δεδομενα στη wind της εκοψαν 170 ευρω κανοντας αίτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια και της τα εκοψαν για να μεινει

Να κανω κατι αντιστοιχο? Ωστοσο να αναφερω οτι ο λογαριασμος εξοφληθηκε χωρις να το ξερω από τους δικους μου σημερα το απογευμα με τεραστια επισης πικρια. 

Σιγουρα δεν θεωρω οτι εχει αδικο η κοσμοτε αφου εγιναν οι χρεωσεις αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι και δυσκολοτεροι για μας απ οτι για τις εταιρεις και δεν μπορω να πληρωνω κεριατικα και σιγουρα για κατι που δεν σπαταλησα.

Ευχαριστω για την προσοχη σας και ευχομαι σε ολα τα παιδια καλο καλοκαιρι.

Μαριαν

Δημοσ.

το ιδιο επαθε η κοπελια μου πριν 2 χρονια με ακριβως το ιδιο ποσο στην ιδια εταιρια.Δεν εβγαλε ακρη πουθενα και τελικα τα πληρωσε φευγοντας κιολας απο την εταιρια. Γενικα και προσωπικα για μενα αυτο με τα gb κτλ ειναι η μεγαλυτερη απατη.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αλλά δεν μπορείς να κάνεις΄κάτι παραπάνω εφόσον το κινητό δεν εκλάπει κτλ... Ειδικά αφου εξοφλήθει ο λογαριασμός πάει το τραίνο. το μόνο που μπορώ να πω είναι να απενεργοποιήσεις τα δεδομένα. Ελπίζω να μην σε επηρεάσει και να γίνει μάθημα για να προσέχεις.

Δημοσ.

Για εμένα άλλαξε εταιρία... Από την στιγμή που στο έπαιξαν ιστορία και δεν προσπάθησαν να σε διευκολύνουν φύγε... Να πω και μια κακία εγώ έτσι και το παθενα αυτό θα έφευγα τελείως χωρίς να πληρώσω αν δεν μου έβρισκαν αυτοί κάποια λύση και θα πήγαινα σε άλλη εταιρεία.. Δεν παίζει να πλήρωνα για κάτι που δεν είχα ξοδέψει...

Δημοσ.

Για εμένα άλλαξε εταιρία... Από την στιγμή που στο έπαιξαν ιστορία και δεν προσπάθησαν να σε διευκολύνουν φύγε... Να πω και μια κακία εγώ έτσι και το παθενα αυτό θα έφευγα τελείως χωρίς να πληρώσω αν δεν μου έβρισκαν αυτοί κάποια λύση και θα πήγαινα σε άλλη εταιρεία.. Δεν παίζει να πλήρωνα για κάτι που δεν είχα ξοδέψει...

Και μετά θα σου έκανε μήνυση για απλήρωτο λογαριασμό κτλ κτλ.... και θα την έτρωγες διπλή τριπλή και 10πλή...

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι με την αίτηση για φορητότητα θα καταφέρω τίποτα; Είμαι χρόνια καλή πελάτης τουλάχιστον . Σε παρόμοια περιστατικά έχω δει ότι ανταμείβουν για να μείνεις

Δημοσ.

Και μετά θα σου έκανε μήνυση για απλήρωτο λογαριασμό κτλ κτλ.... και θα την έτρωγες διπλή τριπλή και 10πλή...

Δ

Έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο η το λες έτσι.. Δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι. Στην εφορία δεν πάει οπότε άστους να περνούν τηλέφωνα..

Δημοσ.

Δ

Έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο η το λες έτσι.. Δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι. Στην εφορία δεν πάει οπότε άστους να περνούν τηλέφωνα..

Στην ουσία δεν θα σου κάνουν τίποτα. Γιατί δεν τους συμφέρει οικονομικά να σε τραβούν στα δικαστήρια. Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να κάνουν καταγγελία και να μπεις σε μαύρη λίστα δανειοληψίας. Ουσιαστικά πληρώνεις για να τους βγάλεις από το κεφάλι σου ή αλλάζει κινητό. Βέβαια τώρα που τα κινητά είναι ονομαστικά πλέον δεν ξέρω εάν η νέα εταιρία θα έκανε συμβόλαιο σε οφειλέτη άλλης

• Moderators
Δημοσ.

Οοοοοκ καλο είναι να μη δίνουμε έτσι άνετα συμβουλές που μπορεί να μπλέξουν κάποιον που το διαβάζει και αποφασίσει να το εφαρμόσει ξερωγω. Just sayin'

• Like 1
Δημοσ.

Οοοοοκ καλο είναι να μη δίνουμε έτσι άνετα συμβουλές που μπορεί να μπλέξουν κάποιον που το διαβάζει και αποφασίσει να το εφαρμόσει ξερωγω. Just sayin'

Έγινε αναφορά στο ότι αν πάνε με το γράμμα του νόμου μπορούν να μηνύσουν... Στην συνέχεια απλά κάνουμε κουβεντούλα. Καλό θα είναι να προσέχουμε γενικά και να διαβάζουμε και κανένα όρο χρήσης που και που.

• Moderators
Δημοσ.

Έγινε αναφορά στο ότι αν πάνε με το γράμμα του νόμου μπορούν να μηνύσουν... Στην συνέχεια απλά κάνουμε κουβεντούλα. Καλό θα είναι να προσέχουμε γενικά και να διαβάζουμε και κανένα όρο χρήσης που και που.

Εγινε αναφορα στο να φυγει καποιος διχως να πληρωσει τις οφειλές. Αυτο λοιπον ειναι μια κακη ιδέα. Κατά τ'άλλα συμμετέχω κι εγω στην κουβεντουλα και λεω την άποψη μου.

Θα με ενδιεφερε ωστόσο να με παρεπεμπες στον συγκεκριμένο ορο χρησης που μου προτεινεις να διαβασω. Σε πμ ομως για να μη βγουμε οφφτοπικ, ναι; :)

Δημοσ.

Εγινε αναφορα στο να φυγει καποιος διχως να πληρωσει τις οφειλές. Αυτο λοιπον ειναι μια κακη ιδέα. Κατά τ'άλλα συμμετέχω κι εγω στην κουβεντουλα και λεω την άποψη μου.

Θα με ενδιεφερε ωστόσο να με παρεπεμπες στον συγκεκριμένο ορο χρησης που μου προτεινεις να διαβασω. Σε πμ ομως για να μη βγουμε οφφτοπικ, ναι; :)

Η πρόταση πέρι ανάγνωσης των όρων χρήσης δεν αφορούσε εσένα. Ήταν σχόλιο προς τον από πάνω που συμβούλευε να σηκωθεί να φύγει. Αν διαβάσει κάποιος το συμβόλαιο που υπογράφει αναφέρει ρητά ότι ο συνδρομητής είναι υποχρεωμένος να εξοφλεί το λογαριασμό εμπρόθεσμα και ότι η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για μη ορθολογική χρήση.

Να ΄χαρείς δεν μπορώ να ξαναδιαβάσω όλο το κατεβατο των όρων χρήσης. Στα Σκέλη που αφορούν Καταγγελία της σύμβασης και υποχρεώσεις συνδρομητή γράφει αρκετά.

Στην περίπτωση της κοπέλας η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για το εχθρικό λογισμικό το οποίο εγκαταστάθηκε από δική της "κακή" χρήση.

Στην τελική καλό θα είναι όπως απαιτούμε να τηρούν οι εταιρίες τα συμβόλαια του να τηρούμε και μεις τις υποχρεώσεις μας. Αν δεν σ αρέσουν όροι που αναγράφουν δεν υπογράφεις εξ αρχής. Απλά λίγοι διαβάζουν τους όρους στην Ελλάδα σε αντίθεση με Αμερική, Βρετανία και Βέλγιο(μιλώ για χώρες που ξέρω)

• Like 1
Δημοσ.

όταν κατεβάζετε εφαρμογές παιχνίδια και διαφορά όλα ζητάνε κάποια permissions μέσα σε αυτά τα permissions θα δείτε πολλές φορές τρελά πράγματα όπως 1 άκυρο παιχνίδι να ζητάει να μπορεί να ανοίξει το Wi-Fi να μπορεί να αλλάξει system settings και γενικά πολλές φορές αδικιολογιτα σίγουρα πολλοί καταλαβαίνετε τη εννοώ...υπεύθυνη για το τη βάζεις στο κινητό σου είσαι εσύ από την στιγμή που δεν στο κλέψανε δεν νομίζω να γίνει κάτι που και τότε θα σου λέγανε μόλις στο κλέψανε να ερχόσουν να το κλίσεις τον αριθμό κλπ κλπ.. τεσπα κρίμα πάντως.

σε μερικές εκδόσεις android στις ρυθμίσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν και αντίστοιχα προγραμματα που σου γράφουν ανά πασα στιγμή πόσα δεδομένα έχεις χαλάσει η όταν χαλάσεις 50mb σε ενημερώνουν και γενικά σε ενημερώνουν για το πόσα έχεις χαλάσει

Δημοσ.

σε μερικές εκδόσεις android στις ρυθμίσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν και αντίστοιχα προγραμματα που σου γράφουν ανά πασα στιγμή πόσα δεδομένα έχεις χαλάσει η όταν χαλάσεις 50mb σε ενημερώνουν και γενικά σε ενημερώνουν για το πόσα έχεις χαλάσει

Ακόμα και για την μέτρηση δεδομένων γράφουν οι όροι χρήσης των παρόχων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...