Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs..

Θέλω μια μικρή βοήθεια..

Για συγγενικό πρόσωπο που έμεινε από κινητό (το παλαιό τα βρόντηξε), θέλω να βρω κάποιο smartphone

με ταβάνι τα 300.

Νωρίτερα είχε στην κατοχή της Android κινητό.

Από απαιτήσεις απ'όσο κατάλαβα θέλει αξιόλογη κάμερα και γενικά να μην έχει θέμα με κολλήματα σε εφαρμογές στο προσεχές μέλλον.. Να βγάλει κανά 2 χρόνια normal με λίγα λόγια χωρίς να κολλάει.

Από γούστα, τις αρέσουν τα Sammy..

Πρότεινα Samsung S4, LG G2, Sony Xperia Z1, Lumia 1020..

Μέχρι να δεί λίγα βιντεάκια απ'το καθένα στο youtube για να κατασταλάξει, θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες ως προς την σοφότερη επιλογή..

Τα Nexus τα απέκλεισα γιατί δεν έχω εντυπωσιαστεί προσωπικά από την κάμερα στο 5αρι που έχει φίλος και το βλέπω να μου το χτυπάει για τα επόμενα 2 χρόνια αν της το προτείνω..

Thnx in advance!

Δημοσ.

Καλημερα! Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Απο φωτογραφιες το G2 ειναι κομπλε? Η καμερα του τρωγεται?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δεις στο Merimobiles το OnePlus στα 280 ευρώ. Πολύ καλύτερο από το G2

Άπο που προκύπτει αυτό παρακαλώ? Από το ότι το αγοράζεις και δεν έχεις εγγύηση?

• Like 1
Δημοσ.

Άπο που προκύπτει αυτό παρακαλώ? Από το ότι το αγοράζεις και δεν έχεις εγγύηση?

Ποιος το λεει αυτο? Μια χαρα εγγυηση εχει!

Δημοσ.

Το g2 δεν περνει καρτα μνηνης οπως και το nexus 5.Θα προτεινα το note 3 neo που η τιμη του το κανει πραγματικα οτι πιο vfm κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια χρηματων και δεν του λειπει απολυτως τιποτα.

Δημοσ.

Άμα σε ενδιαφέρει η κάμερα και δεν έχει πρόβλημα με τα Windows το νοκια είναι μονόδρομος είναι απλά κορυφαίο σε αυτό τον τομέα

Δημοσ.

Το λέω μιας που απέκλεισε το nexus για την κάμερα και του g2 δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Αντίθετα του νοκια είναι η μέρα με την νύχτα με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο

Δημοσ.

Το λέω μιας που απέκλεισε το nexus για την κάμερα και του g2 δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Αντίθετα του νοκια είναι η μέρα με την νύχτα με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο

Το lumia 1020 εχει τοπ καμερα αλλα ειναι windows phone.Αν δεν σε πειραζουν προχωρα αφοβα.

Δημοσ.

Παιδια για κοπελα πηγαινε το κινητο και μιας και βαλαμε κατω τις απαιτησεις που ειχε και της εκλεινε περισσοτερο το ματι το s4 πηρε το s4.. Προσωπικα σε android σε αυτα τα λεφτα στο G2 θα πηγαινα αλλα τεσπα, γουστα ειναι αυτα..

Εγω εχω το 1020 και δεν της αρεσει το UI των WP μιας και ειχε 2-3 χρονια Android και εχει συνηθισει..

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...