Zergoulini Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Τελικα θα παρω το Steelseries. Το εχει διαθεσημο στα Public και θα παω το απογευμα να το παρω. Οσο για το logitech πραγματικα πολυ ομορφο. Αν με ενδιαφερανε τα μακρος και τα εξτρα κουμπια θα το επερνα. Και παλι σας ευχαριστω ολους, με βοηθησατε. Θα σας πω εντυπωσεις οταν το παρω στα χερια μου.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.e-shop.gr/corsair-vengeance-m65-fps-laser-gaming-mouse-gunmetal-black-p-PER.549464 http://www.e-shop.gr/logitech-g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse-p-PER.570485 Εχω και τα δυο.Το corsair καλο.Στιβαρο,πολυ καλα υλικα κατασκευης.Αλλα το logi ειναι το κατι αλλο.Αν και λιγο πιο ακριβω απο αθτα που λες αξιζει και με το παραπανω.Δεν το αλλαζω με τπτ. http://gaming.logitech.com/en-us/product/g402-hyperion-fury-fps-gaming-mouse.Περιμενωνα βγει και αυτο.Πολυ καλη τιμη για usa στα 59,99 δολαρια.Αναλογος τι games παιζεις διαλεγεις και παιρνεις. Παρομοίως , φοβερά και τα δύο.
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 σκουπίδι.... Από ποιότητα κατασκευής μέχρι τεχνική υποστήριξη και Software,,,, μόνο το customization έχει. Ποντίκι τον 30-40 στην τιμη των 80 εγω φιλε το χω 1,5 χρονο το ρατ 9 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος δηλαδη τα razer ειναι καλυτερα που οπου σταθεις κ οπου διαβασεις την πρωτια στις βλαβες εχουν...
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 εγω φιλε το χω 1,5 χρονο το ρατ 9 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος δηλαδη τα razer ειναι καλυτερα που οπου σταθεις κ οπου διαβασεις την πρωτια στις βλαβες εχουν... ναι είναι καλύτερα.... τι να κάνουμε τώρα; δεν χτίζονται εταιρίες σε σκουπίδια.... υπερτιμημένα είναι αλλά όχι και cyborg.... Καταλαβαίνω ότι ο καθένας θέλει να υπερασπιστεί την επιλογή του αλλά μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ναι είναι καλύτερα.... τι να κάνουμε τώρα; δεν χτίζονται εταιρίες σε σκουπίδια.... υπερτιμημένα είναι αλλά όχι και cyborg.... Καταλαβαίνω ότι ο καθένας θέλει να υπερασπιστεί την επιλογή του αλλά μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα γνωμη σου πως ειναι καλυτερα αν και δεν ειμαι ειδικος κ μιλαω παντα με βαση εμπειριας
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 γνωμη σου πως ειναι καλυτερα αν και δεν ειμαι ειδικος κ μιλαω παντα με βαση εμπειριας ναι κουβέντα κάνουμε αλλά αν τα razer είχαν τέτοιο χάλι δεν θα χαν και πωλήσεις. Συν το λογισμικό τους.... Υπερτιμημένα είναι αλλά μην τα συγκρίνουμε με cyborg.... με steelseries,logitech ναι 1
glix Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 για fps και για counter πιο ειναι πιο καλο ? games που παιζω ειναι LoL , Cs ,Heroes of the storm , WarZ ,Dayz. και λιγο hearthstone που δεν θελει καν ποντικι.
Sakiz105 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 G502 και μετα το g402.Εργονομικα και ιδανικα για all around
Haris San Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 για fps και για counter πιο ειναι πιο καλο ? games που παιζω ειναι LoL , Cs ,Heroes of the storm , WarZ ,Dayz. και λιγο hearthstone που δεν θελει καν ποντικι. Για lol και τα αλλα που λες δεν θελει καν ποντικι...Για cs -> deathadder 2013 ή steelseries rival(αμα εχεις μεγαλα χερια σιγουρα το rival). Απο logitech μερια θα κοιτουσα το g400s.Γενικα για fps θα κοιτουσα να παρω mouse που να μην ειναι με laser αλλα optical γιατι τα laser εχουν acceleration και smoothing πραγματα τα οποια δεν τα θελεις. 1
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για lol και τα αλλα που λες δεν θελει καν ποντικι...Για cs -> deathadder 2013 ή steelseries rival(αμα εχεις μεγαλα χερια σιγουρα το rival). Απο logitech μερια θα κοιτουσα το g400s.Γενικα για fps θα κοιτουσα να παρω mouse που να μην ειναι με laser αλλα optical γιατι τα laser εχουν acceleration και smoothing πραγματα τα οποια δεν τα θελεις. με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Ειδικά για fps τα g της logi είναι Must. Δεν μας έχει αναφέρει πουθενά πως πιάνει το ποντίκι, "Αν το ανέφερε γράψτε χ)
Zergoulini Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Update: τελικα στο public δεν το ειχανε και επρεπε να περιμενα μερικες μερες. Ειδα απο φιλο φιλου μου το razer 2013. Το δοκιμασα και το ερωτευτικα. Το καουτσουκ που εχει δεξια και αριστερα σε κανει να δενει το χερι με το ποντικι. Καμια σχεση με το 2012. Επεισης ειναι και ποιο ελαφρυ απο το 2012 κατι που μου αρεσε πολυ. Τελικα το τσιμπισα απο e-shop και το παρελαβα χθες βραδυ. Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος. Σας ευχαριστω ολους! 1
saflom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Update: τελικα στο public δεν το ειχανε και επρεπε να περιμενα μερικες μερες. Ειδα απο φιλο φιλου μου το razer 2013. Το δοκιμασα και το ερωτευτικα. Το καουτσουκ που εχει δεξια και αριστερα σε κανει να δενει το χερι με το ποντικι. Καμια σχεση με το 2012. Επεισης ειναι και ποιο ελαφρυ απο το 2012 κατι που μου αρεσε πολυ. Τελικα το τσιμπισα απο e-shop και το παρελαβα χθες βραδυ. Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος. Σας ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα