Gerara_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ας γράψω για το πρόβλημα που αντιμετώπιζω, μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε.-27/07/2014 (Κυριακή) κάνω παραγγελία του ote tv (full pack) μέσω του site-28/07/2014 (Δευτέρα) επιβεβαιώνεται η παραγγελία μου μετά από τηλέφωνο που δέχομαι από το 13888 και ενημερώνομαι ότι θα παραλάβω τον εξοπλισμό την Παρασκευή 01/08/2014.- Τρίτη απόγευμα 29/07/2014 επισκέπτομαι το oteshop της πόλης μου και μαθαίνω ότι μπορώ να επωφεληθώ αγοράζοντας το πακέτο ote tv από εκεί με δώρο μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 50€- Τετάρτη πρωί 30/07/2014 τηλεφωνό στο 13888 και ακυρώνω την παραγγελία μου. Επισκέπτομαι το oteshop και κάνω νέα αίτηση ώστε να επωφεληθώ του δώρου της πληρωμένης κάρτας αξίας 50€ που δεν θα λάμβανα μέσω της παραγγελίας από το 13888 (που προγουμένως είχα ακυρώσει). Παραλαμβάνω τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή).- Πέμπτη απόγευμα 31/07/2014 μετά από ραντεβού με τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό ote tv , o τελευταίος με ενημερώνει ότι επειδή η εγκατάσταση της (δωρεάν) δορυφορικής κεραίας θα χρειαστεί να γίνει στην "ταράτσα" της πολυκατοικίας και όχι στο μπαλκόνι του διαμερίσματός μου, και η χρέωση θα είναι 70€ ( και όχι 50€ όπως αναφέρεται η τυπική εγκατάσταση ) συν όσα επιπλέον μέτρα καλωδίου χρειαστούν πλεόν των 30 μ (σε αυτό συμφωνώ) χωρίς να μου αναφέρει κάτι άλλο όπως την αναγκη χρησιμοποίησης επιπλέον υλικών ή κάποιας κατασκευής.-Παρασκευή μεσημέρι 01/08/2014 και ενώ είμαι στον χώρο εργασίας μου, η σύζυγός μου (εν αγνοία της) παραλαμβάνει τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή) από την παραγγελία που έγινε μέσω 13888. Μόλις επιστρέφω από την εργασία μου, ενημερώνομαι για την παραλαβή, καλώ στο 13888 και εκεί μου αναφέρουν πως μπορώ να επιστρέψω τον εξοπλισμό που παρέλαβα (από την ακυρωμένη παραγγελία) στο κατάστημα oteshop.Το ίδιο απόγευμα και καθότι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη με το αδικαιολόγητα επιπλεόν κόστος εγκατάστασης της δορυφορικής κεραίας επισκέπτομαι το κατάστημα oteshop της πόλης μου ώστε να επιστρέψω τον εξοπλισμό/αποκωδικοποιητή (από το 13888) και να ακυρώσω την αίτηση για otetv που έκανα εκεί επιστρέφοντας ταυτόχρονα τον εξοπλισμό. Ο πολύ εξυπηρετικός υπάλληλος (πρέπει να τονίζονται τα θετικά) με ενημερώσε πως η παραγγελία μου φαίνεται ενεργή στο σύστημα και δεν μπορεί να προχωρήσει σε ακύρωσή της ακόμα ώστε να παραλάβει τον επιστρεφόμενο εξοπλισμό (τόσο της παραγγελίας μέσω του 13888 όσο και αυτής που έγινε με φυσική μου παρουσία στο oteshop). Μου πρότεινε να επισκεφθώ το κατάστημα εντός της εβδομάδας που διανύουμε (04/08 εώς 08/08), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να επιστραφεί ο εξοπλισμός που διατηρώ. Σε ερώτηση μου τόσο στο 13888, όσο και σε υπάλληλο του oteshop για το αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια χρέωση μου απάντησαν ότι σε αυτήν την περίπτωση θα καλέσω στο 13888 ή/και θα επισκεφθώ το κατάστημα ώστε να γίνει αντιλογισμός της χρέωσης.Εχθές 04/08/2014 επικοινώνησα με το 13888 και αφού ανέφερα για το θέμα που υπάρχει και το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιστρέψω τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή) στο κατάστημα (όπως μου είχαν πει πριν λίγες ημέρες) , κράτησαν τα στοιχεία μου και είπαν ότι θα τα προωθήσουν στο αντίστοιχο τμήμα ώστε να μου δώσουν οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνω. Για την ιστορία αναφέρω πως ενώ το αίτημα στο σύστημα φαίναιναι "completed" όπως επίσης φαίνεται και η ακύρωση που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν.Σήμερα 05/08 επισκέφθηκα το κατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε πως θα χρειαστεί ένα δεκαήμερο, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ακύρωση του αιτήματος μου (αυτό που αφορά την αγορά από το κατάστημα ) το οποίο εμφανίζεται με την ένδειξη submitted. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά λόγω πρόσφατης αλλαγής του μηχανογραφικού συστήματος OTE παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα. Ανέφερε επίσης πως το τμήμα "remedy" είναι ένα δεκαήμερο πίσω.Με λίγα λόγια ένα μπάχαλο. Αυτή τη στιγμή έχω δύο αποκωδικοποιητές ote tv στο σπίτι μου και ήδη έχει παρέλθει σχεδόν μια εβδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας/ υπογραφής της αίτησης σύμβασης. Ήδη έχω αποστείλει μύνυμα μέσω της σελίδας του ΟΤΕ στο facebook για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας του ote.grΥπάρχει κάτι άλλο που μου προτείνετε να κάνω; Κάπου πήρε το μάτι μου στο δίκτυο για μία αίτηση υπαναχώρησης. Χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχω προβεί σχεδόν σε άμεση ακύρωση, δεν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού (δορυφορικού πιάτου κτλ) και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία;Εάν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει για οποιαδήποτε επιπλέον ενέργεια θα μπορούσα να κάνω ώστε να διασφαλιστώ αποφέυγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. ΥΓ: Βγήκε σεντόνι αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει και φοβάμαι ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να λυθούν.
eddie1996 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ας γράψω για το πρόβλημα που αντιμετώπιζω, μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε. -27/07/2014 (Κυριακή) κάνω παραγγελία του ote tv (full pack) μέσω του site -28/07/2014 (Δευτέρα) επιβεβαιώνεται η παραγγελία μου μετά από τηλέφωνο που δέχομαι από το 13888 και ενημερώνομαι ότι θα παραλάβω τον εξοπλισμό την Παρασκευή 01/08/2014. - Τρίτη απόγευμα 29/07/2014 επισκέπτομαι το oteshop της πόλης μου και μαθαίνω ότι μπορώ να επωφεληθώ αγοράζοντας το πακέτο ote tv από εκεί με δώρο μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 50€ - Τετάρτη πρωί 30/07/2014 τηλεφωνό στο 13888 και ακυρώνω την παραγγελία μου. Επισκέπτομαι το oteshop και κάνω νέα αίτηση ώστε να επωφεληθώ του δώρου της πληρωμένης κάρτας αξίας 50€ που δεν θα λάμβανα μέσω της παραγγελίας από το 13888 (που προγουμένως είχα ακυρώσει). Παραλαμβάνω τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή). - Πέμπτη απόγευμα 31/07/2014 μετά από ραντεβού με τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό ote tv , o τελευταίος με ενημερώνει ότι επειδή η εγκατάσταση της (δωρεάν) δορυφορικής κεραίας θα χρειαστεί να γίνει στην "ταράτσα" της πολυκατοικίας και όχι στο μπαλκόνι του διαμερίσματός μου, και η χρέωση θα είναι 70€ ( και όχι 50€ όπως αναφέρεται η τυπική εγκατάσταση ) συν όσα επιπλέον μέτρα καλωδίου χρειαστούν πλεόν των 30 μ (σε αυτό συμφωνώ) χωρίς να μου αναφέρει κάτι άλλο όπως την αναγκη χρησιμοποίησης επιπλέον υλικών ή κάποιας κατασκευής. -Παρασκευή μεσημέρι 01/08/2014 και ενώ είμαι στον χώρο εργασίας μου, η σύζυγός μου (εν αγνοία της) παραλαμβάνει τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή) από την παραγγελία που έγινε μέσω 13888. Μόλις επιστρέφω από την εργασία μου, ενημερώνομαι για την παραλαβή, καλώ στο 13888 και εκεί μου αναφέρουν πως μπορώ να επιστρέψω τον εξοπλισμό που παρέλαβα (από την ακυρωμένη παραγγελία) στο κατάστημα oteshop.Το ίδιο απόγευμα και καθότι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη με το αδικαιολόγητα επιπλεόν κόστος εγκατάστασης της δορυφορικής κεραίας επισκέπτομαι το κατάστημα oteshop της πόλης μου ώστε να επιστρέψω τον εξοπλισμό/αποκωδικοποιητή (από το 13888) και να ακυρώσω την αίτηση για otetv που έκανα εκεί επιστρέφοντας ταυτόχρονα τον εξοπλισμό. Ο πολύ εξυπηρετικός υπάλληλος (πρέπει να τονίζονται τα θετικά) με ενημερώσε πως η παραγγελία μου φαίνεται ενεργή στο σύστημα και δεν μπορεί να προχωρήσει σε ακύρωσή της ακόμα ώστε να παραλάβει τον επιστρεφόμενο εξοπλισμό (τόσο της παραγγελίας μέσω του 13888 όσο και αυτής που έγινε με φυσική μου παρουσία στο oteshop). Μου πρότεινε να επισκεφθώ το κατάστημα εντός της εβδομάδας που διανύουμε (04/08 εώς 08/08), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να επιστραφεί ο εξοπλισμός που διατηρώ. Σε ερώτηση μου τόσο στο 13888, όσο και σε υπάλληλο του oteshop για το αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια χρέωση μου απάντησαν ότι σε αυτήν την περίπτωση θα καλέσω στο 13888 ή/και θα επισκεφθώ το κατάστημα ώστε να γίνει αντιλογισμός της χρέωσης. Εχθές 04/08/2014 επικοινώνησα με το 13888 και αφού ανέφερα για το θέμα που υπάρχει και το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιστρέψω τον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή) στο κατάστημα (όπως μου είχαν πει πριν λίγες ημέρες) , κράτησαν τα στοιχεία μου και είπαν ότι θα τα προωθήσουν στο αντίστοιχο τμήμα ώστε να μου δώσουν οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνω. Για την ιστορία αναφέρω πως ενώ το αίτημα στο σύστημα φαίναιναι "completed" όπως επίσης φαίνεται και η ακύρωση που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν. Σήμερα 05/08 επισκέφθηκα το κατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε πως θα χρειαστεί ένα δεκαήμερο, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ακύρωση του αιτήματος μου (αυτό που αφορά την αγορά από το κατάστημα ) το οποίο εμφανίζεται με την ένδειξη submitted. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά λόγω πρόσφατης αλλαγής του μηχανογραφικού συστήματος OTE παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα. Ανέφερε επίσης πως το τμήμα "remedy" είναι ένα δεκαήμερο πίσω. Με λίγα λόγια ένα μπάχαλο. Αυτή τη στιγμή έχω δύο αποκωδικοποιητές ote tv στο σπίτι μου και ήδη έχει παρέλθει σχεδόν μια εβδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας/ υπογραφής της αίτησης σύμβασης. Ήδη έχω αποστείλει μύνυμα μέσω της σελίδας του ΟΤΕ στο facebook για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας του ote.gr Υπάρχει κάτι άλλο που μου προτείνετε να κάνω; Κάπου πήρε το μάτι μου στο δίκτυο για μία αίτηση υπαναχώρησης. Χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχω προβεί σχεδόν σε άμεση ακύρωση, δεν έχει γίνει εγκατάσταση εξοπλισμού (δορυφορικού πιάτου κτλ) και δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία; Εάν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει για οποιαδήποτε επιπλέον ενέργεια θα μπορούσα να κάνω ώστε να διασφαλιστώ αποφέυγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. ΥΓ: Βγήκε σεντόνι αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει και φοβάμαι ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να λυθούν. Υπέγραψες κανένα συμβόλαιο για ote tv?
Gerara_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι υπέγραψα . Με πήραν απο το τμήμα παραπόνων και μου ανέφεραν πως θα ακυρωθούν και τα δυο . Εάν ερθει λογαριασμός θα καλέσω και θα αντιλογιστει . Νομίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα . Ολα αυτα προφορικά βέβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα