Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ανηψακι και θελει δωρο ενα κινητο με antroid για να κατεβαζει παιχνιδια. Τι κινητο προτεινεται γυρω στα 50-60 ευρω?

Δημοσ.

Εγω θα πρότεινα άλλο δώρο αλλά όχι κινητό. Υπεύθυνοι για την επιλογή είμαστε εμείς οι ενήλικες και όχι τα παιδιά. Ειδικά στο να κατεβάζει παιχνίδια έτσι γενικά και αόριστα με έχασες. Δεν θα του κάνει κανενα καλό πίστεψε με  

• Like 4
Δημοσ.

Σόρρυ για το offtopic αλλά τι χρησιμότητα μπορεί να έχει ένα κινητό τηλέφωνο για ένα παιδί 4η δημοτικού;

καμμιά

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα . θυμαμαι οταν πηρα το πρωτο μου κινητο ειμουν 3η γυμνασιου και αυτο για να επικοινωνω με τους γονεις μου στο σχολειο. 

πλεον βλεπετε 10 χρονων παιδια με ενα iphone στο χερι , και λεμε που καταντησαμε . εμεις ειμαστε υπευθυνοι για ολα αυτα .. 

και δεν το λεω με κακη προθεση . ενα κινητο δεν ειναι κακο να το χρησημοποεις και ισως θα επρεπε να εχουν και τα παιδια του δημοτικου. ομως ια την χρηση του κινητου . αν απο την 4η δημοτικου ειναι κολλημενο σε ενα κινητο επανω και παιζει ολη μερα , στο γυμνασιο τι θα κανει ? η τεχνολογια ναι προχωραει και πλεον και τα μικρα παιδια θελουν να την ανακαλυψουν ολο και περισσοτερο . ομως ενα μετρο σε ολα αυτα θα ειναι καλο να υπαρχει . 

οχι πως μια κονσολα για παιχνιδι θα ηταν καλυτερο μιας και παλι θα κολλησει . εγω θυμαμαι σε αυτη την ηλικια ειμουν σε πλατειες και επεζα μπαλα. ολα πλεον απο τα 7 τους ειναι κολλημενα στο lol και σε ενα καρο ακομα παιχνιδια ...   

δεν θα σου πει κανεις τι θα κανεις φυσικα , απλα ισως θα επρεπε να το σκευτεις λιγο καλυτερα. δεν θα του κανεις κακο αν το παρεις , ομως αν ενα παιδι μαθει να ασχολητε με αυτα απο τα  7 και τα 8 του δεν θα μαθει ποτε πως ειναι να βγαινει εξω να παιζει . και το βλεπω ακομα και απο τα δικα μου ανηψια . ειναι με ενα tablet και ενα λαπτοπ ολη μερα παιζοντας ολη μερα παιχνιδια . φυσικα δεν τους τα πηρα εγω και παντα το εκρινα που τους τα πηραν .. 

η τελικη αποφαση φυσικα ειναι δικια σου . απλα καλο θα ηταν να το ξανα σκευτεις .

και για να μην ειμαι τελειως εκτος απο το θεμα . η vodafone βγαζει καποια alcatel σε τιμες αρκετα καλες. που σε σχεση με τα επωνημα εχουν λιγο δυνατοτερους επεξεργαστες αι μνημες ram, οτι χρειαζετε δηλαδη για τα παιχνιδια , ομως απο οθονες και λογισμικο δεν τα πανε και τοσο καλα οσο τα lg-samsung- και τα πραγματικα alcatel Που δεν φορανε καποιο προγραμμα απο παροχο τηλεφωνιας

Δημοσ.

δεν έχουμε όλοι μηχανικά μυαλά σαν το δικό σου.... σχετικέ

and stop looking your mirror....

αν εχεις καποια απαντηση-προταση στο αρχικο ποστ απαντησε.. το να σπαμαρεις off topic απαντησεις κανει το θεμα βαρετο...

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον ο ts ρώτησε κάτι πολυ σαφες. Αν δεν έχετε να προτείνετε και σχετικό απλώς μη συμμετεχετε.

Αν θελετε να αναλυσουμε τις κοινωνικες προεκτάσεις των ανηλίκων με κινητο ανοίξτε νέο θεμα.

Kthnxbye

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα ανηψακι και θελει δωρο ενα κινητο με antroid για να κατεβαζει παιχνιδια. Τι κινητο προτεινεται γυρω στα 50-60 ευρω?

Στα 50-60 ευρω υποψιαζομαι οτι δεν θα παιζουν τα μισα αν οχι τα περισσοτερα παιχνιδια.

Κατα τ'αλλα το οτι το κινητο θα καταληξει σε παιδι δεν αλλαζει κατι στην επιλογη σου κι ουτε πρεπει να ληφθει υποψιν.

Τεταρτη δημοτικου μαθαινα dos μονος μου, αμα το παιδακι δε τα βρισκει με ενα android τηλεφωνο, τοτε ειτε δεν κανει για κινητα προς το παρον, ειτε βαριεται να ασχοληθει, ειτε εχει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...