Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες! προσπαθω μερες να βρω πως θα μπορεσω να κανω τον κοσμο καθως μπαινει στο σαιτ μου για να δει ενα βιντεο να το κανει αναγκαστικα κοινοποιηση οπως Link.png Site: ΕΔΩ αλλα εγω το θελω για blogger... γνωριζει καποιος? ευχαριστω εκ των πρωτερων!!

Δημοσ.

Να μην το κάνεις. Είναι από τα πιο σπαστικά πράγματα και το μόνο που θα σου προσφέρει είναι να διώχνει τους επισκέπτες από το blog σου.

• Like 6
Δημοσ.

ναι αλλα πλεον επειδη διαφημιζομαι απο το φβ και εχει πεσει η ανταποκριση ειναι ενας καλος τροπος για να ισοροπισω τα κερδη

Δημοσ.

Και για να ισοροπήσεις εσύ τα κέρδη για κανα μήνα το πολύ θα πρέπει να γίνουν όλοι οι άλλοι ανισόροποι? τις κατάρες που τρώς δεν τις φοβάσαι?

Ψάξε να βρεις κάποιον λιγότερο πούστικο τρόπο που θα χρειαστεί να κάνεις κάποια πραγματική προσπάθεια αν θες να έχεις κέρδη και μακροπρόθεσμα.

http://www.insomnia.gr/topic/532995-no-share-4-vid-%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-share-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CF%84%CE%BF-video/

• Like 4
Δημοσ.

Ότι σου είπαν και οι άλλοι...
Μπορείς να το κάνεις αλλά είναι εκνευριστικό μέχρι αηδίας.. προσωπικά προτιμώ να φύγω από την σελίδα και αν ένα link με ενδιαφέρει κάνω inspect και παίρνω το videoid και το βάζω στο youtube και παίζει...
Ρίχνω τις κατάρες μου σε τέτοιου είδους site... και το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι τέτοια site δεν δείχνουν καμία μα καμία σοβαρότητα και εγκυρότητα...
Συνήθης τακτική είναι και οι τίτλοι κράχτες (ΣΟΚ, ΦΟΒΕΡΟ, κτλπ) στους τίτλους από τα άρθρα.

Να ξέρεις, αυτά τα άρθρα δεν χαίρουν καμίας ιδιαίτερης εκτίμησης και δεν θεωρούνται έγκυρα από κανέναν...

Αν πάλι έχεις βρει τρόπο να κερδίζεις χρήματα από αυτό... 
Μαζί με τις κατάρες μου... μπορείς να ψάξεις να βρεις κάποιο addon για το CMS που το έχεις στημένο που να κάνει αυτή στην δουλειά...
Λογικά θα υπάρχουν δεκάδες.. πες μας το CMS (Joomla!, WordPress, Drupal...)  και θα σου προτείνουμε.

Δημοσ.

ναι αλλα πλεον επειδη διαφημιζομαι απο το φβ και εχει πεσει η ανταποκριση ειναι ενας καλος τροπος για να ισοροπισω τα κερδη

"Καλός";;; Χάλασαν κι οι λέξεις...

Θεωρείς ότι είναι κάποιου είδους ποιότητα να κολλάς στη μούρη του επισκέπτη σου το popup και να (προσποιείσαι ότι) τον εκβιάζεις για να δει το περιεχόμενό σου;

Αλλά μάλλον εννοείς "καλός για την τσέπη μου". Οκ, ας πούμε ότι το δεχόμαστε, γιατί στο κάτω κάτω όλοι πρέπει να βγάλουμε ένα μεροκάματο, και ας πούμε ότι κάνουμε και λίγο σκόντο στην ηθική μας στις εποχές που ζούμε, και ας πούμε ότι το η ανόητη μαϊμουδιά "έτσι το κάνουν όλοι" μπορεί να συζητηθεί για επιχείρημα. Έστω.

Τι ακριβώς είδους πελάτες περιμένεις στο site σου, που θα κάθονται να ανέχονται τα popups και θα σου ξανάρχονται; Δηλαδή αυτό ονειρεύόσασταν να κάνετε στη ζωή σας ορισμένοι; Να έχετε ένα site που να απευθύνεται σε γκασμάδες και να βγάζετε λεφτά απ' αυτούς;

• Like 2
Δημοσ.

όντως είναι από τα πιο σπαστικά πράγματα που κυκλοφορούν στο internet. αυτό και το κάνε like η περίμενε κανα λεπτό για να φύγει το pop up like box....αν πάλι είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις ανταπόκριση και κλικ...ψάξε στην google για τη συγκεκριμένη υλοποίηση..όλο και κάτι θα βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...