Hamurabi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Φτιάχνω καινούργιο συστημα με Intel i5 4670 και μητρική Gigabyte h87m d3h. Η χρήση είναι καθαρά ίντερνετ, προβολή blueray ταινιών και blueray encoding. Δύο ερωτήσεις. 1.Χρειάζομαι άλλη κάρτα γραφικών ή είμαι καλυμμένος άπτην κατά γραφικών που έχει ο 4670; 2.η on board κάρτα ήχου της μητρικής είναι καλή η θα ήταν καλύτερα να έβαζα μια Soundblaster x-fi fatality που έχω;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τι σκοπεύεις να κάνεις με τον υπολογιστή; αν είναι για παιχνίδια δεν σε καλύπτει 2) οι μητρικές τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετά καλές υλοποιήσεις στον ήχο,αν δεν κάνεις κάτι το τρομερό με τον ήχο (πχ επεξεργασία ήχου και έχεις σωστό εξόπλισμο) 99% απο την soundblaster με την onboard διαφορές δεν θα καταλάβεις αν είσαι ο μέσος χρήστης που λέμε.
arispattas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγω πιστευω πως εισαι μια χαρα αν και δεν χρειαζεσαι i5 για ταινιες και internet. Eπισης λεει τι σκοπευει να κανει με το PC ( Xristaras12)...
Hamurabi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για προβολή blueray ταινιών δηλαδή είμαι καλυμμένος με on board κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 mkv 1080p αρχεία βλέπω εγώ με την HD 3000 του λάπτοπ,τι να λέμε τώρα :Ρ
Hamurabi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν λέω για mkv αρχεία αλλά για blueray disk. Και δεν θέλω απλά να παίζει. Αν δηλαδή με ξεχωριστή κάρτα γραφικών έχω καλύτερη εικόνα τότε να την πάρω.
Hamurabi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ....? Με ξεχωριστη καρτα γραφικων θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας στις ταινιες;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 99,9 δεν θα έχεις θέμα με το οτιδήποτε πλην gaming με τη συγκεκριμένη κάρτα.Ισα ισα που έχω την εντύπωση οτι στα blu ray disks τα δεδομένα είναι ασυμπίεστα γι αυτό έχουν τέτοιο μέγεθος. όχι δεν αλλάζει η ποιότητα με ανάλογα με την κάρτα Η ποιότητα αλλάζει ανάλογα με την οθόνη και το πόσο καλό είναι το συνδεόμενο καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα