Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδια, Εχω ένα πρόβλημα με την καρτα γραφικων του τιτλου. Επειτα της εγκαταστασης των οδηγων απ' την Amd (δοκιμασα και τους stable και τους beta), δεν εχω hdmi output. (no signal) Με dvi to vga adapter προς το παρον δεν υπαρχει πρόβλημα αλλα στην ουσια μου αποτρεπει την χρηση του HDMI port. Εχει αναφερθεί παρομοιο πρόβλημα την 260χ? Αναμενουμε κατι απ' την AMD οσον αφορα τους οδηγούς της? :-/ ....
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 κατέβασε το DDU,μπες safe mode και ρίξε καθάρισμα Έπειτα μπες AMD και κατέβασε drivers για τα windows και την κάρτα σου και όχι κάποιον generic που έχουν στην αρχική σελίδα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 κατέβασε το DDU,μπες safe mode και ρίξε καθάρισμα Έπειτα μπες AMD και κατέβασε drivers για τα windows και την κάρτα σου και όχι κάποιον generic που έχουν στην αρχική σελίδα. To εκανα αυτο. Το προβλημα παραμενει δυστυχως. Δεν κατεβασα καποιο γενικοτερο οδηγο. Μονο τον stable για το series της καρτας και επειτα του προβληματος εβγαλα με ddu τους παλιους σε safe mode και εβαλα μετα τους beta. Yποψην: ι. Πριν την εγκατασταση των οδηγων ολα καλα με το hdmi output. ιι. Μετα την εγκατασταση, το output απ' το hdmi χανεται επειτα του boot. Δηλαδη στο bios θα μπορουσα να μπω. Mαλλον πιο σωστο ειναι οτι.. κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης χανεται το hdmi output.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν η κάρτα είναι καινούρια,δοκίμασε την και σε άλλο μηχάνημα και αν κάνει τα ίδια την πας για αλλαγή ΧΩΡΙΣ driver παίζει;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αν η κάρτα είναι καινούρια,δοκίμασε την και σε άλλο μηχάνημα και αν κάνει τα ίδια την πας για αλλαγή ΧΩΡΙΣ driver παίζει; Xωρις driver παιζει. Την ξεσφραγισα το απογευμα την καρτουλα... Mηπως να δοκιμασω τους οδηγους που δινει η κατασκευαστρια εταιρια της καρτας? Βασικα επειδη αυτο το μονιτορ ειναι ενα ψυχολογικα κατεστραμενο που ζουσε σε "βαλτοδεις" περιοχες.. θα δοκιμασω να το συνδεσω και σε ενα αλλο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από Σαϊνόμπι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ολα καλα εν τελη χαλασμενο cable οτι ναναι... και γιατι χαλαγε μονο επειτα το boot και στο bios κομπλε? τελος καλο ολα καλα...! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από Σαϊνόμπι
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 γιατι χωρίς driver δουλεύει σε χαμηλότερη ανάλυση; :Ρ το έχω ξανασυναντήσει με παλίο HDMI καλώδιο :Ρ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 γιατι χωρίς driver δουλεύει σε χαμηλότερη ανάλυση; :Ρ το έχω ξανασυναντήσει με παλίο HDMI καλώδιο :Ρ Χάλια εμπειρία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια ;-) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα