makfil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έχεις ένα πακέτο με 29,90 (προσφορά σημαντική στην εποχή του) από στο οποίο περιλαμβάνεται εκτός από την τηλεφωνία, με τις αρκετά καλές υπηρεσίες (απερ σε σταθερά και 720' σε κινητά), και το Nova start pack και σκέφτεσαι να κόψεις, στην ουσία, αυτή την υπηρεσία. Σε ενδιαφέρει ή όχι η Νόβα; Γιατί στην ουσία πληρώνεις γιαυτή την υπηρεσία γύρω στα 8-10 ευρώ το μήνα, συγκρίνοντας τις τιμές της τηλεφωνίας όλων των παρόχων. Επομένως, το βασικό ερώτημα που πρέπει να αποφασίσεις είναι αν σ' ενδιαφέρει η Νόβα ή όχι, δεδομένου ότι την έχεις, έστω και σαν start pack, σε πολύ χαμηλή τιμή.
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν βλέπω Nova. Για ταινίες και ποδόσφαιρο έχω τον θείο μου. Σε κινητά δεν μιλάμε έχουμε τα κινητά μας . Άρα μένει το ίντερνετ, στα 17 ευρώ πιστεύω είναι πολύ καλά.
bigstar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θα μπορούσες κάλλιστα εφόσον ενδιαφέρεσαι μόνο για φθηνό ίντερνετ να συνεχίσεις στη 4NET που είσαι και να βάλεις ίντερνετ προπληρωμένο για ένα χρόνο με 15/μήνα. Πάλι πιο φθηνά θα σου βγει και χωρίς να δεσμεύεσαι για 2 χρόνια στη Wind.
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 <p>Θα μπορούσες κάλλιστα εφόσον ενδιαφέρεσαι μόνο για φθηνό ίντερνετ να συνεχίσεις στη 4NET που είσαι και να βάλεις ίντερνετ προπληρωμένο για ένα χρόνο με 15/μήνα. Πάλι πιο φθηνά θα σου βγει και χωρίς να δεσμεύεσαι για 2 χρόνια στη Wind.</p> Καλή ιδέα αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω μετρητά. Σκέφτομαι να παραμείνω στα 17 ευρώ τελικά. Πάλι φθηνά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα