Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Λοιπον παιδια εχω 4ΝΕΤ + nova start pack + απεριοριστα κινητα σταθερα στα 29,90.

Σκεφτομαι να φυγω και να παω σε Wind: Απεριοριστα σταθερα+300 Κινητα+120 λεπτα σε ενα καρτοκινητο wind + 300 Mb ιντερνετ ( καρτα) στα 20 ευρω για 2 χρονια.

Τι λετε να κανω ; Στις 14 ληγει το συμβολαιο μου.

Δωστε τα φωτα σας παρακαλω αμεσα !

Να σημειωσω οτι βρισκομαι θεσσαλονικη-Ανατολικα ( γραμμες ολες τινγκα πανω απο 14 αν βγαζεις εισαι αρχοντας!)

Δημοσ.

Γνωμη μου... Αν δεν εχεις προβληματα με την Forthnet, κατσε στα αυγα σου.

Δυο χρονια ειναι μεγαλο διαστημα για να δεσμευτεις, και για την Wind ακουγονται κατα καιρους προβληματα, συνηθως σχετικα με την ταχυτητα.

Δημοσ.

Γνωμη μου... Αν δεν εχεις προβληματα με την Forthnet, κατσε στα αυγα σου.

Δυο χρονια ειναι μεγαλο διαστημα για να δεσμευτεις, και για την Wind ακουγονται κατα καιρους προβληματα, συνηθως σχετικα με την ταχυτητα.

Ναι αλλα θελω να κατεβασω τα παγια...χειμωνας ερχεται και θα χρειαστουν πιο πολλα χρηματα φετος.

Να παρω τηλεφωνο στη 4ΝΕΤ και να ζητησω τις ιδιες υπηρεσιες στα ιδια χρηματα ;

Δεν εχω κανενα προβλημα με την γραμμη μου σταθερη παντα αν και χαμηλα.

Δημοσ.

Μπορεις να δεσμευτεις παλι για εναν χρονο, στην ιδια τιμη.

Ή μπορεις να κοψεις τη Nova (την οποια δεν θα ειχες αν πηγαινες Wind), και να πας στα 24,90 το μηνα.

Αυτο εχω εγω.

Αν παιζει μια χαρα η γραμμη, μην την πειραζεις.

Εγω ειμαι Αθηνα - Κεντρο, με 43 Αttenuation, και με Forthnet ποιανω 8,5 Mbit το οποιο μοιαζει με... μικρο θαυμα.

Δημοσ.

Μπορεις να δεσμευτεις παλι για εναν χρονο, στην ιδια τιμη.

Ή μπορεις να κοψεις τη Nova (την οποια δεν θα ειχες αν πηγαινες Wind), και να πας στα 24,90 το μηνα.

Αυτο εχω εγω.

Αν παιζει μια χαρα η γραμμη, μην την πειραζεις.

Εγω ειμαι Αθηνα - Κεντρο, με 43 Αttenuation, και με Forthnet ποιανω 8,5 Mbit το οποιο μοιαζει με... μικρο θαυμα.

απο 29 να παω 25 ; Δεν αξιζει καν τον κοπο . θελω 20 και κατω διοτι γλυτωνω 12Χ 9.90 =118,80 .

Δηλαδη καλυπτω σιγουρα καποιο αλλο εξοδο μου !

Δημοσ.

Αυτο το προγραμμα εννοω...

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296

Μολις μιλησα με 4ΝΕΤ, αυτο το προγραμμα μου το δινουν στα 22.90. Νομιζω της Wind ειναι πιο καλο διοτι δινει 300 λεπτα προς κινητα + 120 λεπτα προς ολους σε ενα καρτοκινητο+300mb το μηνα και ολα αυτα στα 20 ευρω. Εστω και για 2 χρονια. Τι μπορει να γινει δηλαδη σε 2 χρονια,να κλεισει ; Ε και ;

Αυτο το προγραμμα εννοω...

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296

OK, πες οτι πας Wind, και δεν εισαι ευχαριστημενος.

Τι θα κανεις?

Υπομονη 2 χρονια ή θα πληρωσεις/εξαγορασεις την ποινη για να φυγεις?

Ειχα Wind στο ιδιο σπιτι και επιανα ακριβως τα ιδια φιλε.

Δημοσ.

ΟΚ, εσυ αποφασιζεις...

εννοειται. Αλλα θελω να διαβασω και αλλες αποψεις. Δεν θα βιαστω εχουμε ακομα εως τις 14/8.

Περιμενω και αλλες προτασεις και αποψεις !

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς mobile internet, πάνε wind.

Αν όχι, μείνε 4net.

Εχω ηδη στο καρτοκινητο μου 1GΒ + 1000 λεπτα προς ολους με 5 ευρω μονο . Δεν αξιζει φιλε για 300ΜΒ.

Δημοσ.

Τότε μείνε 4νετ με απεριόριστα σε κινητά.

Δεν μιλάω πάνω από ώρα σε κινητά. Δεν συμφέρει η 4νετ στα 22.90 και επίσης σκέτο ίντερνετ είναι 17.50. Τι να κάνω;

Δημοσ.

Αφού το έχεις αποφασίσει, τι μας ρωτάς;

Εγώ στη θέση σου από τη στιγμή που το κινητό με εξυπηρετεί απολύτως για mobile internet και κλήσεις τηλεφωνικές σε κινητά και σταθερά, θα επέλεγα πάλι 4νετ στα 17.50 μόνο ίντερνετ.

Αν ζούσα μόνος φυσικά, γιατί τα άλλα μέλη της οικογένειας μπορεί να θέλουν και άλλα.

Δημοσ.

Αφού το έχεις αποφασίσει, τι μας ρωτάς;

Εγώ στη θέση σου από τη στιγμή που το κινητό με εξυπηρετεί απολύτως για mobile internet και κλήσεις τηλεφωνικές σε κινητά και σταθερά, θα επέλεγα πάλι 4νετ στα 17.50 μόνο ίντερνετ.

Αν ζούσα μόνος φυσικά, γιατί τα άλλα μέλη της οικογένειας μπορεί να θέλουν και άλλα.

Δεν αποφασισα ακομα λεμε !! ΚΑι εγω ετσι λεω...σκετο ιντερνετ...καλα ειναι 17,50 . Εννοειται το σταθερο κλειδωμενο διοτι εχω ποντικια εδω μεσα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...