genious1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Γεια σας, έχω έναν άκληρο δίσκο 1τβ, εδώ και κάνα μήνα ακούω να βγάζει έναν θόρυβο για κάνα 5λεπτο (χωρίς να μου έχει παρουσιάσει άλλο πρόβλημά), οπότε λογικά σημαίνει ότι θα με εγκαταλείψει σύντομα άρα πάμε για καινούργιο, ποιον μου προτείνεται ? Εγώ σκέφτομαι αυτόν μιας και είναι οικονομικός! Πιστεύεται ότι αυτός που έχω θα αντέξει άλλες 20 μέρες για να τον αλλάξω τότε ?
genious1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τσέκαρε λίγο με HDSentinel. υγεία 100% 'άριστη' (Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων . Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.)λεει, να μην ειναι τιποτα, αφου ακουω θόρυβο !
~mxls~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλου κακου κρατας backup σημαντικών αρχείων. Θυμάσαι τι έκανες τελευταία φορα πριν ξεκινήσει τους θορύβους;
genious1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 υπολογιζε το μεγεθος ενος φακελου (properties) (~8gb)
kostas_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πάντως στα τελευταία του, μπορεί και να μην είναι.
genious1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το ιδιο εκανε και ενας εξωτερικος και χαλασε σε 2-2,5 μηνες μετα, ελπιζω να μην συμβει το ιδιο, θα κανω ενα backup και βλεπουμε, ευχαριστω για την βοηθεια!
~mxls~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Όταν αντιγράψεις όλα τα αρχεία σου, δοκίμασε και μια ανασυγκρότηση, μ'αυτο ας πούμε: http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download/
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κρατα τα αρχεια σου και καντον ενα low format μπας και στρωσει.Δεν μπορει ετσι ξαφνικα να ακουγετε και το hd sentinel να λεει οτι ολα πανε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα