pesis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 λοιπον στην αρχη ειχα 2x2gb 1333 cl9 kingston. τις ειχα στο καναλι 1 και 2 σημερα πηρα ιδιες με την διαφορα οτι ειναι στα1600 1)τις εβαλα καναλι 3 και 4 το μηχανακι δεν αναβε(πηγε να παρει μπρος και εσβηνε. και το συνεχιζε) 2) πηρα την πρωτοβουλια να βαλλω τις μνημες με προταιρεοτητα μεγεθους. δλδ. τις 1600 καναλι 1&2 και τις 1333 καναλι 3&4. πηρε μπρος ολα καλα. αναγνωριζει τα 8 γιγα κανονικα. (λογικο να τις βλεπει ολες ως 1333). τι εμεινε να κανω? να ριξω το to cd της μητρηκης να ξανακανει μια εγκατασταση? αν οχι τι? προβλημα: τα παιχνιδια τωρα ultra,medium,high settings βγαζει artifacts στο WDogs. μονο στο low παιζει κανονικα οχι η καρτα ειναι default settigs. ναι εχω τα νεα drivers. (no beta) συστημα στην υπογραφη ποσο πιο δυνατο συστημα θελει για να παιξει σωστα? κατι αλλο ειναι δεν μπορει heeeeelp
~mxls~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Λογικο να τις βλέπει ολες 1333, η ταχύτητα ορίζεται απ'το πιο αργο σετ. Επίσης τσέκαρε τις προδιαγραφες για την μητρική σου: http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-b75m-d3hrev_10/specs/ * To support DDR3 1600 MHz, you must install an Intel 22nm CPU.
pesis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 δεν με νοιαζουν τα 1600 mhz. διαβασε καλα το ποστ. το τονισα οτι γνωριζω τι βλεπει.
dimitrisOP Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγω με το συστημα της υπογραφης πεζω watch dogs με 40-50fps στα high χωρις ΑΑ χωρις artifacts,μην βασιζεσαι σε ενα παιχνιδι τεσταρε το pc και σε αλλα,αν ειχε προβλημα η καρτα θα σου εκανε παντου artifacts πριν βαλεις το extra σετ επεζε κανονικα χωρις artifacts?
pesis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 bro μεινε λιγο ενεργος να δοκιμασω 2 παιχνιδια. δωσε μου 10 λεπτα σε παρακαλω alan wake: ultra settigs aa full 60fps no artifacts murdered ultra settigs aa full 30 fps no artifacts ποσο δυνατο συστημα θελει για να παιξε το WD στα ultra??? μονο σε low settings παιζει κανονικσα μηπως να επιστρεψω στα win 7? ειμαι με 8.1? ποιο ειναι καλυτερο OS gia gaming?
dimitrisOP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το 8.1 ειναι λιγο καλητερο απο οτι λενε για gaming αμα εχεις artifacts μονο στο WD(ειναι σπασμενο?)τοτε μαλλον το παιχνιδι θα φταει γενικα ubisoft....δεν μπορει να το παιξει κανεις στα ultra χωρις fps drop ποσα fps πιανεις στα mid-high χωρις AA στο WD?
pesis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ειναι του θειου οποτε αναμενουμε φιξαρισματακια. ευχαριστω παντως φιλε μου
dimitrisOP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κανενα θεμα δεν εχει το pc σου...του θειου φταινε
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το οτι σου πεταει arifacts δεν νομιζω να φτεει η αποδοση του pc. κανονικα και να μην στο σηκώνει στα ultra (υπαρχει pc που πιανει τα ultra του watchdogs? lol) απλα θα ειχες χαμηλα fps. βαλε ενα stress test για artifacts και πες μας αποτελεσμα
pesis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αυτο? βασικα ο ηρωας περπαταει σαν τον φλας στα μαρβελ οταν τρεχει.
hackerW32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ρε τωρα θυμηθηκα, και εμενα μου εκανε κατι περιεργα το watchdogs στην 7850, και εμενα σπασμενο game. δεν θυμαμε τι ακριβως, μου πεταγε κατι παρασητα θυμαμε, ισως να ηταν και artifacts, επαιξα με τις ρυθμισεις και ευτιαξε καπως. καπου ειχα δει ενα update που βγαλανε για το spasmeno watch_dogs, για ψαξτο μια, δεν ξερω αν το φτιαγνει αυτο. παντος ενα θεμα με τις amd καρτες το εχει το game αυτο.
pesis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το εβαλα σε se highg kai aax2 κομπλε τωρα 40-45 fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα