adam_theo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλήσπερα σας. Σημερα το μεσημερι κατα τις 12 το κινητο μου επεσε σε νερο. Η επαφη του με το νερο ηταν για 1-2 δευτερολεπτα αφου το εβγαλα αμεσως...Ευθυς το απενεργοποιησα και αρχισα να το σκουπιζω με μια πετσετα. Εβγαλα την μπαταρια , καρτα μνημης και SIM και χρησιμοποιησα πιστολακι μαλλιων για να το "στεγνωσω" ( Αργοτερα βεβαια διαβασα οτι η κινηση μουμε το πιστολακι μαλλιων ηταν λανθασμενη και οτι θα μπορουσε να χειροτερεψει την κατασταση) . Τελος παντων αργοτερα το ενεργοποιησα. Ολα ηταν μια χαρα το χρησιμοποιησα κανονικα ακουσα μουσικη, ειδα βιντεο, facebook κτλ..ωσπου επεσε η μπαταρια , αλλα μολις το συνεδεσα στην πριζα με τον φορτιστη αυτο δεν φορτιζε και ακομη δεν φορτιζει..Παρακαλω τις ιδεες,αποψεις σας καθως επισης και συμβουλες για τις επομενες κινησεις μου.Ευχαριστω!
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Βιαστηκες... Πρώτα έπρεπε να βεβαιώσεις ότι είναι σίγουρα στενό και μετα να βάλεις ρεύματα (είτε μπαταρία είτε φόρτιστη). Διάβασε τον οδηγό του φίλου... 1
adam_theo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παιδια ευχαριστω!Το εχω ειδη βαλλει σε σακουλακι με ρυζι ελπιζωντας να τραβηξει την υγρασια...αν και δεν νομιζω να επιδιορθωθει με αυτον τον τροπο..οποτε τον τεχνικο δεν τον αποφευγω :( Κατι που με προβληματισε ομως ηταν το γεγονος οτι μετα την πτωση και μετα που το σκουπισα το κινητακι λειτουργουσε μια χαρα , απλα μολις τελειωσε η μπαταρια και το συνεδεσα στον φορτιστη απλα δεν φορτιζε! Αυτο ειναι αποτελεσμα του νερου ετσι..?
Λύση paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Λύση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παιδια ευχαριστω!Το εχω ειδη βαλλει σε σακουλακι με ρυζι ελπιζωντας να τραβηξει την υγρασια...αν και δεν νομιζω να επιδιορθωθει με αυτον τον τροπο..οποτε τον τεχνικο δεν τον αποφευγω :( Κατι που με προβληματισε ομως ηταν το γεγονος οτι μετα την πτωση και μετα που το σκουπισα το κινητακι λειτουργουσε μια χαρα , απλα μολις τελειωσε η μπαταρια και το συνεδεσα στον φορτιστη απλα δεν φορτιζε! Αυτο ειναι αποτελεσμα του νερου ετσι..? ξεκάθαρα... ισως εχει παρει υγρασία/βραχυκυκλώσει το κυκλωμα φόρτισης ή και η μπαταρία (λιγο δυσκολο μιας και δε θα δουλευε καθόλου λογικά) 1
adam_theo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ξεκάθαρα... ισως εχει παρει υγρασία/βραχυκυκλώσει το κυκλωμα φόρτισης ή και η μπαταρία (λιγο δυσκολο μιας και δε θα δουλευε καθόλου λογικά) Οντως φιλε μου. Εδωσα την μπαταρια μου να τη φορτισει ενας φιλος μου που εχει το ιδιο κινητο και τωρα αφου την εβαλλα στο κινητο λειτουργει μια χαρα....Σκεφτομαι να το παω σε εναν τεχνικο στο Γερμανο ! Μηπως εχετε ιδεα για την τιμη της επισκευης?? εστω και κατα προσεγγιση ???
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς όχι... Το θετικό είναι ότι είναι ένα μέρος της πλακέτας μόνο ή ένα ξεχωριστό κύκλωμα... Δε ξέρω βέβαια κατα πόσο μπορούν να το επισκευαστούν στο Γερμανό....
adam_theo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς όχι... Το θετικό είναι ότι είναι ένα μέρος της πλακέτας μόνο ή ένα ξεχωριστό κύκλωμα... Δε ξέρω βέβαια κατα πόσο μπορούν να το επισκευαστούν στο Γερμανό.... Εχω ακουσει οτι ο τεχνικος στον Γερμανο στην πολη μου ειναι καλος..Επισης και αλλοι φιλοι μου ειχαν παρομοιο προβλημα με το δικο μου ( οχι απο πτωση σε νερο αλλα τεσπα ) και τους το επιδιορθωσε!! Μακρι να μπορεσει να κανει και το δικο μου! 1
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μακαρι γιατι αυτός που ειναι στη περιοχή μου μετα βιας ξερει να αλλαξει μπαταρία σε ρολόι... και οπως σου ειπα, πιθανώς να εχει ξεχωριστό κύκλωμα φόρτισης οποτε να μπορεί να αλλαχτεί εύκολα...
adam_theo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σημερα το απογευμα θα το παω! Θα μαθουμε συντομα.! Λογικα αν οπως λες τοκυκλωμα φορτισης ειναι ξεχωριστο δεν θα τα βρει σκουρα ο τεχνικος! ( fingers crossed ) !! 1
koystado Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 πάντως άμα έχει εγγύηση μην περιμένεις να σε καλύψει
adam_theo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Βασικα ..ακυρο..λεει πως ειναι ηλεκτολογικο το προβλημα και οτι πρεπει να σταλθει στηSONY και οτι το κοστος ανερχεται στα 50-60 ευρω.. Αλλα ειπε οτι αυτα εχουν 2 χρονια εγγυηση και εγω δεν το εχω ουτε εναν χρονο και με συμβουλευσε να το στειλω απο το μαγαζι που το αγορασα και να σταλθει απο εκει στη SONY χωρις εξοδα....για να δουμε...γιατι αν μπλεξεις με αυτους...δυσκολα ξεμπλεκεις
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 οι αισθητήρες υγρασίας θα σε μαρτυρήσουν, δυστυχώς... και αν δε κανω λαθος παει σε "μαπα" εταιρεία σερβις (ονοματα δε λεμε..οικογενειες δε θιγουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα