~mxls~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ...Οι 6 ίντσες δεν προσφέρονται ούτε για κινητό ούτε για tablet... Phablet.
Thessgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ο όρος Phablet (αν και δεν μου αρέσει) εφευρέθηκε από το κοινό και υιοθετήθηκε από τα τμήματα marketing των εταιρειών για να περιγράψει μια κατηγορία συσκευών που απευθύνονται σε ένα μικρό και ιδιαίτερο κοινό αλλά προσελκύουν τα βλέματα και τις συζητήσεις από περισσότερους (σαν εμάς καλή ώρα..) Μου θυμίζει κάπως το ανέκδοτο με την γοργόνα που ενώ είναι πανέμορφη ούτε να την τηγανίσεις μπορείς, σαν ψάρι, ούτε να την %$%#@ μπορείς, σαν γυναίκα. Τελοσπάντων, δεν έχω σκοπό να καταστρέψω στα μάτια κανενός ένα προϊόν που ακόμα δεν βγήκε στην αγορά. Για το περιορισμένο κοινό που απευθύνεται φαίνεται πράγματι να είναι πολλά υποσχόμενο...
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Σαφως. Εγω παντως θελω μεγαλη οθονη μιας και κανω ολα αυτα που λες, αλλωστε ποτε δεν εβαζα το κινητο στο τζιν. Ακομα και το HTC D2 το χειμωνα στο μπουφαν και το καλοκαιρι στο χερι με τη θηκη η στο κοντο παντελονι που εχει μεγαλες τσεπες. Για αυτο με βολεψε τοσο το Κ900 οσο και το vibe z τωρα. 1
deathbylove1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αμα ητανε 5 ιντσες θα ηταν το top κινιτο της χρονιας !!! Και θα το αγοραζε ολος ο κοσμος.
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν ερθει Ελλαδα με μια τιμη 300-350 θα κανει θραυση.Αν και σε λιγο καιρο βγαινουν κινητα με τον sd805 και ο 801 θα μεινει στην απεξω στις επιδοσεις.
exor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πολυ καλο φαινεται ..δωστε οθονη στο κοσμο .. να δουμε και τι ακτινοβολια εκπεμπει γιατι ωραιο ειναι αλλα αμα ειναι να αποκτας μαυρισματακι οπως σε κατι iphone με δεικτη πανω απο ενα δε παιζει
firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Άθλιο σαν κινητό. Η μη δυνατότητα κάρτας μνλημης του κόβει και πολύ στο θέμα κάμερα.
theace7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το VIBE Z ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ το εχει κολλητος και ημουν ετοιμος να το αρπαξω αλλα ειχα δει πριν κανα μηνα οτι ετοιμαζεται αυτο και ειπα να περιμενω λιγο ακομα. Απο Ελλαδα ξεχαστε το δεν εχει επισημη υποστηριξη στα κινητα της εταιρειας , οποτε απο κινεζομαγαζα.Αν και σκεφτομαι οτι αν πεσει και αλλο το Κ910 οταν βγει αυτο να το τσιμπησω γιατι σιγα το 4g που εχουμε Ελλαδα και 6 ιντσες τεραστιο για κινητο πιστευω... Και οι 5.5 μεγαλο ειναι δεν χωραει σε τσεπη παντελονιου πια...
Kostas75 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εξαιρετικό φαίνεται!! Μακάρι να φόραγε και τον Snapdragon 805, θα άγγιζε την τελειότητα και πιθανότατα θα ήταν το κινητό που θα αντικαταστήσει το iPhone 5 μου (ψάχνω τα Androids εδώ και καιρό για να βρω το κατάλληλο, είμαι για την ώρα ανάμεσα στα S5 και G3)!...
mary Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μόνον 780 δολάρια θα κοστίζει το Lenovo Z2 Pro.... γντουπ γκουχ κλπ
panos2171 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δε νομίζω αλλά έστω κι έτσι αμέσως θα πέσει στα 300-350€ (για Κίνα πάντα).
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ καλο, αλλα το καλυτερο ειναι πως γλυτωνεις λεφτα γιατι δεν χρειαζεται μετα να αγορασεις και tablet, τα εχεις ολα σε ενα ομορφα και νοικοκυρεμενα!
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνον 780 δολάρια θα κοστίζει το Lenovo Z2 Pro.... γντουπ γκουχ κλπ να δούμε τώρα πόσο πιο προτιμητεό είναι από κάποιο "επώνυμο" στην ίδια κατηγορία τιμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα