Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τέλος..η Lenovo ήρθε για να μείνει..έχω περάσει από 3 mid-range κινητά της εδώ και 1,5 χρόνο και όλα είναι απίστευτα εργαλεία..οι ναυαρχίδες της απλά θα ξεφεύγουν..και είναι και σε απίστευτες τιμές!! Η Κίνα ήρθε για να μείνει...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Η Κίνα θα έρθει για να μείνει όταν αναβαθμίζει τα κινητά της! Δεν μου λέει κάτι αν κάνει launch με 4.4 και δεν πάρει το L. Το υπόλοιπο είναι απλά υπέροχο αλλά όχι για εμένα πάντως αφού τόσο μεγάλο κινητό δεν βολεύει με τίποτα
kargo130 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ας το παρει καποιος αυτο το κινητο και ας το τριψει στη μουρη της samsung. Οχι δεν αντιγραφει και ολα τα κινητα αναγκαστηκα μοιαζουν και αλλες βλακειες κτλ κτλ. Οταν ο αλλος θελει να σχεδιασει και να μην αντιγραψει φαινεται..... Bravo στη lenovo αν και δεν προκειται ποτε να το αγορασω......
Black Demis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 τα σπάει το tablet και όμορφο και ποιοτικό 1
Regulus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Με μηχανή κυκλοφορώ ρε παιδιά χειμώνα καλοκαίρι. Που στο διάολο θα χωρέσω τις 6 ίντσες . Και για να γκρινιάξω λίγο τι τους έχει πιάσει όλους τους κατασκευαστές και βγάζουν κινητά με απίστευτα χαρακτηριστικά ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ επέκταση μνήμης; (αααχ το φχαριστήθηκα) 1
Chaos.74 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ΠΟΛΥ όμορφο εξωτερικά. Αλλά... δεν έχει ραδιοφωνάκι! χι χι χι
Manolitos7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 αν το εβγαζαν 5αρι ( ή ΚΑΙ 5αρι) μπορει να ειχαν μεχρι και τις διπλασιες πωλησεις
carrie21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μα είναι τώρα διαφήμιση αυτή για το συγκεκριμένο κινητό?? εκτός κι αν απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό..
orphaeus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ωραίο κινητό. Θα ήθελα να το δω και σε μια WP έκδοση του. Μια χαρά είναι οι 6 ίντσες. Κινητό και tablet, 2 σε 1. ΥΓ: Μόνο σε μένα θυμίζει διαφημίσεις της ΝΟΚΙΑ η συγκεκριμένη;
21century Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Κορυφαία κινέζικη πρωτοπορία γιατί θέλουν όλα τα δολλάρια του κόσμου...
gdriver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και εγώ συμφωνώ με skylined. έχουμε δει πολλάκις τέτοιες υλοποιήσεις με ίδιο hardware και από huawei,zte , oppo, oneplus one. επίσης μου φαίνεται πως οι κινέζοι έχουν κάνει κάτι σαν μία εσωτερική συμφωνία όσον αφορά τον εξοπλισμό των κινητών τους. κάτι θα έχει το ένα που δε θα έχει το άλλο, ποτέ όμως όλα μαζί. αυτό εδώ δεν έχει sd με fixed μπαταρία αλλά είναι dual sim , το oppo έχει όλα τα παραπάνω αλλά όχι dual sim , μία από τα ίδια για huawei ,oneplusone και zte.δε λέω πολύ δυνατό hardware αλλα το έχουμε ξαναδεί. επίσης κυκλοφορεί και το 805 πλέον επομένως μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή του η οποία όμως δικαιολογείται εν μέρη από τη μεγάλη οθόνη την οποία ούτως ή άλλως δε ζήτησε κανείς σε κινητό τηλέφωνο. να υποθέσω πως είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του κ920 που παρουσίασε πριν από λίγο καιρό ;
Thessgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ κινητό αλλά και ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο!!! Οι 6 ίντσες δεν προσφέρονται ούτε για κινητό ούτε για tablet. Φυσικά για να στεγάσεις τόσες δυνατότητες και για να κάνεις και την απαραίτητη εντύπωση στο κοινό είσαι αναγκασμένος να πας σε μεγάλες οθόνες. Έχω το Lenovo s820 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά στις 4,7'' είναι οριακά μεγάλο για το χέρι μου στο 90% των ενεργειών που κάνω μέσα στην μέρα. Επίσης λόγω του ότι είναι αρκετά λεπτό χωρίς γωνίες δεν έχεις αίσθηση όταν το κρατάς. Τουλάχιστον αυτό το τουμπανάκι φαίνεται να έχει καλύτερο περίβλημα αν και στις 6 ίντσες είναι δύσκολο να χάσεις την αίσθηση ότι το κρατάς
panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Mην κοιτάτε μόνο ίντσες οθόνης, δείτε και τις διαστάσεις, 10 χιλιοστά μεγαλύτερο από το G3 είναι. Όχι ότι είναι μικρό βέβαια αλλά δεν είναι και τεράστιο.
Thessgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Και το G3 κατά την γνώμη μου μεγάλο είναι για κινητό. Πόσο μάλλον το Lenovo. Νομίζω ότι αυτές οι διαστάσεις είναι μεγάλες για κινητό και μικρές για tablet. Για κάποιον όμως που ασχολείται διαρκώς με το κινητό του σερφάροντας στο Internet ή παίζοντας παιχνίδια, βλέποντας ειδήσεις και κάνοντας άλλες δουλειές ίσως εξυπηρετεί μια τόσο μεγάλη οθόνη. Αν όμως είσαι διαρκώς σε κίνηση χωρίς να έχεις σταθερό σημείο για να ασχοληθείς με το κινητό μάλλον δεν εξυπηρετεί. Καλά τα specs αλλά να είναι και λειτουργικά. Με τα λεφτά που θα ζητάει θα μπορείς να κάνεις έναν πολύ ωραίο συνδυασμό ενός καλού αλλά όχι κορυφαίου κινητού και ενός tablet και θα έχεις για κάθε περίπτωση το κατάλληλο εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα