king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 θηριο εισαι.. εγω 3 φορες το εκανα install σε nexus 5 και το εσβησα και τις 3 μετα απο λιγα λεπτα. ουτε τις 2 πρωτες αποστολες δεν μπορουσα να τελειωσω.. με δυσκολια επαιρνα μια στροφη επανω στο ποδηλατο. να μην σχολιασω καν τον βαθμο που εχει παρει λογο touch χειρισμου.. το edge του εβαλε αν θυμαμαι καλα 4/10 μονο και μονο επειδη ειναι εντελως unplayable. γενικα θεωρω πως ειναι εντελως ακυρο να μεταφερουν παιχνιδια κονσολας/pc σε touch συσκευες. ειναι απλα για μοστρα. οσο αξιοθαυμαστες και να φαινονται σαν προσπαθειες, καλυτερα να μεινουν στα puzzle και στα racing, το touch κατεστρεψε το gaming στα κινητα. (και δεν νομιζω πως βοηθαει καν το αν εχεις 5αρα, 7αρα ή 10αρα οθονη. μονο τα δαχτυλα σου στους 2 εικονικος μοχλους κλεβουν τις 2 ιντσες και αν κανεις κινησεις drag (για να μετακινεις το οπλο σε fps πχ) καλυπτεις ολη την οθονη με το δαχτυλο σου και δεν βλεπεις τι γινεται απο πισω) Το ειχα πρωτοδοκιμασει σε ενα lg 4x και οντως εφαγε delete αμεσως.Στο νοτε ομως εχω τερματισει παρα πολλα παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα με το touch και τα εχω απολαυσει πληρως.Ακουστικα και βαλε να παιξεις walking dead στο nexus σου.Τους μοχλους του ρυθμιζεις οπως θες εσυ για να σε βολευουν και να μην κρυβουν την οθονη σου.Μια αποστολη με ειχε δυσκολεψει προς το τελος που ηθελε να καταρριψω ενα ελικοπτερο με μπαζουκα.Εκει εφαγα κανα 20λεπτο για να την περασω.Και στην οδηγηση με αεροπλανα ειναι λιγο tricky αλλα μαθαινετε σχετικα ευκολα ειδικα αν εχεις 80%+ στα skills Ανυπομονω να παιξω και το bioshock.
dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγω αυτο που καταλαβαινω απο ΟΛΑ τα posts σου ειναι "haters gonna hate" Τοσο ταρακουλο σου χει δημιουργησει η επιτυχια του android και οπου πας το κανεις vs? Και οχι, ουτε σε 10" ειναι καλυτερα, το ειπα και στο 1ο post, θεμα χειρισμου ειναι. Αν το χεις παιξει σε PC (αντε και σε κονσολα), δεν θα κατσεις να το παιξεις σε φορητη συσκευη με touch controls. Απλα δεν γινεται. Ουτε στοχοποιησα το iPhone ουτε τιποτα, γενικα μιλησα για μεταφορα παιχνιδιων σε κινητα. Its not gonna work. Οσο το γιατι το βγαζουν σε iOS, μαλλον γιατι οι χρηστες android εχουν και PC, γιαυτο και δεν surfaroun απτο κινητο τους Και με επιβεβαιώνεις μια χαρά. Ο πρώτος που σχολίασε στο θέμα ήσουν εσύ για να πεις την τρολλιά για τις 4". Όσο για το πόσο ταράκουλο μου έχει δημιουργήσει η επιτυχία (ποιά επιτυχία εδώ που τα λέμε, Office και πολλά παιχνίδια βγαίνουν πρώτα ή αποκλειστικά για iOS), μπορείς να δεις τις αγγελίες μου για το ποιές συσκευές είχα για να καταλάβεις. Όσο για την τελευταία παράγραφο, ασχολίαστη, ρίχνει πολύ το επίπεδο και είμαι αρκετά μεγάλος για να σκύβω μέχρι εκεί. 3
bounce2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Οι touchscreens δεν είναι για τέτοια παιχνίδια. Γι αυτό το shield tablet έχει και controller.
aris_volos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αυτοι που λενε οτι δεν μπορεις να παιξεις καλο παιχνιδι σε 4 μαλλον δεν ειχαν iphone ποτε ή ειναι haters.... για παιξτε oceanhorn, limbo, lilly, infinity blade ,spiral κτλ κ αλλους τιτλους που δεν εχει το play store κ μετα μου λετε για την τεσσαρα...επισης προσθετω κ το αψογο smoothness στο iphone ουτε κολληματα ουτε ασυμβατοτητες ουε τρεχα γυρευε με το ανδροιδ κτλ.... 1
ddr2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ειλικρινα τωρα, ποιο το νοημα υπαρξης τετοιων μεταφορων (περα απτο οτι δεν κοστιζει σχεδον τιποτα?). Οσοι ειναι "σοβαροι" gamers, το εχουν παιξει ηδη σε καλυτερη εκδοση (κυριως λογω χειρισμου λεω καλυτερη και οχι λογω γραφικων). Οσοι για καποιο λογο δεν το εχουν πραξει ακομα, σιγουρα θα μπορουν να το παιξουν σε οποιοδηποτε PC κοστους 200 ευρω (η σε αυτο που διαθετουν ηδη), μια και προκειται για αρκετα παλιο παιχνιδι. Τωρα να κατσει καποιος να μαζοχιστει με χειρισμους και 4" οθονη για να παιξει ενα παιχνιδι 7ετιας που τρεχει σε οποιοδηποτε PC / κονσολα, το θεωρω αστειο. Τι να πωΤι να πεις....φτιαχνουν εκδοσεις για τα dumphones και οχι για τα pc like android... Μα γιατι??Με αυτο το γιατι θα μεινετε! Χαχαχα 1
aris_volos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις παιχνιδια σε τοσο μικρη οθονη.Ειναι fact. διαβασε καλα τι εγραψα σου απανταω πληρως.....
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 διαβασε καλα τι εγραψα σου απανταω πληρως..... Βρε τα διαβασα αλλα και παλι πως θα παιξεις αυτα τα παιχνιδια που ανεφερες χωρις να βγαλεις τα ματια σου?Ασυμβατοτητες ποτε δεν ειχα σε κανενα android κινητο μου.Η κατηγορια android των 100+150 ευρω δεν τα θεωρω καν τηλεφωνα με τοσα lag που εχουν.
aris_volos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Βρε τα διαβασα αλλα και παλι πως θα παιξεις αυτα τα παιχνιδια που ανεφερες χωρις να βγαλεις τα ματια σου?Ασυμβατοτητες ποτε δεν ειχα σε κανενα android κινητο μου.Η κατηγορια android των 100+150 ευρω δεν τα θεωρω καν τηλεφωνα με τοσα lag που εχουν. ε ενταξει τι να σου πω τωρα εγω κ μερικα εκκατομυρια κοσμου που εχουν iphone πρεπει να φορεσουμε γυαλια...αντε να δουμε τι θα απαντησεις περι gaming στο 6αρι με 4.7...
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ε ενταξει τι να σου πω τωρα εγω κ μερικα εκκατομυρια κοσμου που εχουν iphone πρεπει να φορεσουμε γυαλια...αντε να δουμε τι θα απαντησεις περι gaming στο 6αρι με 4.7... Αν βγαλει 5.5" θα πω μπραβο.Αλλη αισθηση το gaming σε 4" αλλη σε 5"+.Αλλα με λογικα bezels μην βαλει 5.5" και εχει μεγεθος xperia ultra που ειναι στις 6.4".
Atzamestatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 απανταω στην εξυπναδα σου...εγω απαντησα γενικα αν μπορεις να ευχαριστηθεις παιχνιδια σε 4 ιντσες ( κ εχω κ gamepad bluethooth ) ελπιζω να σε καλυψα....το καταλαβες ή να το ζωγραφισω....? Απαντας σε κατι που κανεις δεν ρωτησε, και υποστηριζεις οτι ειπα κατι που ποτε δεν ειπα. Ξαναδιαβασε αλλη μια φορα το 1ο μου post. Αν επιμενεις οτι ειπα οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι σε 4", εχουμε προβλημα κατανοησης, η εγω προβλημα με τα Ελληνικα μου. γενικα μιλησα για μεταφορα παιχνιδιων σε κινητα. Its not gonna work. Aπο αυτο τι καταλαβαινεις? Οτι δεν μπορεις να παιξεις σε 4", η οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια που φτιαχτηκαν για keyboard + mouse + τουαλχιστον 20" οθονη σε μια touch screen? ΑΥΤΟ υποστηριζω. Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να φτιαχτουν παιχνιδια ΑΑΑ απτην αρχη για τις εν λογω συσκευες (οπως τα παιχνιδια που ανεφερες, πχ. infinity blade) και οχι να κανουμε port παιχνιδιων 7ετιας που απαιτουν αλλο χειρισμο
aris_volos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Απαντας σε κατι που κανεις δεν ρωτησε, και υποστηριζεις οτι ειπα κατι που ποτε δεν ειπα. Ξαναδιαβασε αλλη μια φορα το 1ο μου post. Αν επιμενεις οτι ειπα οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι σε 4", εχουμε προβλημα κατανοησης, η εγω προβλημα με τα Ελληνικα μου. Aπο αυτο τι καταλαβαινεις? Οτι δεν μπορεις να παιξεις σε 4", η οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια που φτιαχτηκαν για keyboard + mouse + τουαλχιστον 20" οθονη σε μια touch screen? ΑΥΤΟ υποστηριζω. Οτι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να φτιαχτουν παιχνιδια ΑΑΑ απτην αρχη για τις εν λογω συσκευες (οπως τα παιχνιδια που ανεφερες, πχ. infinity blade) και οχι να κανουμε port παιχνιδιων 7ετιας που απαιτουν αλλο χειρισμο sorry αν ειναι ετσι εγω δεν καταλαβα καλα κ σε υποστηριζω.....
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καμια ξαφνικη στροφη. Χρονια τωρα γινονται ports. Εγω προσωπικα κομπλεξ δεν μοορει να εχω, γιατι τα εχω παρει ολα και μπορω να τα παρω ολα. Ελα, σοβαρα?? δεν υπηρχαν ας πουμε ασυμβατοτητες με τον tecra του hox? που εβαζα το asphalt και σερνοταν σαν γριπη.... Ο tegra ειναι πονεμενη ιστορια και οτι πιο αθλιο εχει βγαλει η nvidia.Δεν εχουν βγει και πολλα κινητα με tegra.Mali/adreno/powervr ποτε δεν εχω δει ασυμβατοτητες.
ddr2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ο tegra ειναι πονεμενη ιστορια και οτι πιο αθλιο εχει βγαλει η nvidia.Δεν εχουν βγει και πολλα κινητα με tegra.Mali/adreno/powervr ποτε δεν εχω δει ασυμβατοτητες.το hox που σου αναφερω (ειδικοτερα το hox+ Που ειχα εγω) ηταν μια απο 3-4 android ναυαρχιδες του 2012 , δεν ειναι καμια τυχαια συσκευη που πηγα και ξεθαψα. Αρα λοιπον, η πονεμενη ιστορια του tecra ταλαιπωρησε πολυ κοσμο, αναμεσα τους και εμενα,Μαυρο λοιπον android και δεν θα κατσω να την ξαναπατησω , μηπως και ξαναπετυχω ασυμβατοτητα. Υποψη, κατι διαβαζω για tecra Κ1 στο νεο nexus???
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το hox που σου αναφερω (ειδικοτερα το hox+ Που ειχα εγω) ηταν μια απο 3-4 android ναυαρχιδες του 2012 , δεν ειναι καμια τυχαια συσκευη που πηγα και ξεθαψα. Αρα λοιπον, η πονεμενη ιστορια του tecra ταλαιπωρησε πολυ κοσμο, αναμεσα τους και εμενα, Μαυρο λοιπον android και δεν θα κατσω να την ξαναπατησω , μηπως και ξαναπετυχω ασυμβατοτητα. Υποψη, κατι διαβαζω για tecra Κ1 στο νεο nexus??? Lg 4x ειχα και εγω.Και εγω την πατησα οπως εσυ και πολλοι αλλοι.Αλλα δεν φταιει το android αλλα η nvidia και μονο που δεν εβγαλε drivers.Με adreno/mali/powervr δεν εχω δει καμια ασυμβατοτητα.Οσοι την πατησαμε με τον tegra δεν την ξανα παταμε. Ας κανει καμια τετοια χαζομαρα η google να μην αγορασει κανενας.Η qualcomm με την adreno και η powervr εχουν πιασει το νοημα και επετε η samsung με τη mali.H nvidia ας τα παρατησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα