voltmod Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Την αυτούσια μεταφορά του γνωστού first person shooter BioShock στη πλατφόρμα iOS ετοιμάζει η 2K Games. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η εταιρεία, επτά χρόνια μετά τη κυκλοφορία του κλασικού τίτλου στο PC (και αργότερα στις κονσόλες).Υπεύθυνη για το "port" είναι το παράρτημα της εταιρείας στη Κίνα (2K China). Η νέα mobile έκδοση του παιχνιδιού θα διαθέτει touch controls, καθώς επίσης και υποστήριξη για ασύρματα χειριστήρια, με τα τελευταία μάλλον να αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για μία εμπειρία που δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή στις κονσόλες όσο αφορά στο gameplay. Για να τρέχει καλύτερο στο hardware των συσκευών της Apple, αλλά και για να μη ξεπεράσει το όριο των 2GB που έχει θέσει η Apple, το παιχνίδι θα διαθέτει ελαφρώς μειωμένη ποιότητα απεικόνισης, και αυτό σημαίνει ότι στοιχεία του παιχνιδιού όπως οι σκιές και η ομίχλη, δεν θα είναι τόσο λεπτομερή και πειστικά όσο αυτά στην έκδοση για κονσόλες. Κατά τα άλλα όμως, το BioShock για συσκευές iOS δεν θα διαφέρει σε κάποιον άλλο τομέα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το παιχνίδι αναμένεται να φτάσει στο App Store της Apple μέσα στο καλοκαίρι, οπότε και η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έδωσε το παραμικρό στοιχείο για το κόστος του τίτλου. Update: Δείτε παρακάτω ένα gameplay video στο iPad Air Site: GSMArena Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από voltmod
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ειλικρινα τωρα, ποιο το νοημα υπαρξης τετοιων μεταφορων (περα απτο οτι δεν κοστιζει σχεδον τιποτα?). Οσοι ειναι "σοβαροι" gamers, το εχουν παιξει ηδη σε καλυτερη εκδοση (κυριως λογω χειρισμου λεω καλυτερη και οχι λογω γραφικων). Οσοι για καποιο λογο δεν το εχουν πραξει ακομα, σιγουρα θα μπορουν να το παιξουν σε οποιοδηποτε PC κοστους 200 ευρω (η σε αυτο που διαθετουν ηδη), μια και προκειται για αρκετα παλιο παιχνιδι. Τωρα να κατσει καποιος να μαζοχιστει με χειρισμους και 4" οθονη για να παιξει ενα παιχνιδι 7ετιας που τρεχει σε οποιοδηποτε PC / κονσολα, το θεωρω αστειο. Τι να πω 7
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλο ειναι να βγαινουν τετοιες παιχνιδαρες για κινητα.Στην οθονουλα του iphone ειναι οντως μαζοχισμος να το παιξει καποιος αλλα σε 5+ ιντσες με full hd αναλυση θα ειναι μια χαρα.Και οσο θα ευχαριστηθει καποιος να το παιξει στο ps3 αλλο τοσο θα το ευχαριστηθει για να το παιξει στο note 3. 2
dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγώ θα το παίζω σε 10", είναι καλύτερα εκεί; Βέβαια, αν ερχόταν σε άλλη πλατφόρμα, θα είχαμε διθυράμβους στα σχόλια. Αλήθεια, μαζόχες είναι και το βγάζουν πρώτα σε iOS που έχει 15% μερίδιο και όχι σε κάποιο άλλο λειτουργικό που έχει 80% ; Just sayin'... 1
ektor7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγώ θα το παίζω σε 10", είναι καλύτερα εκεί; Βέβαια, αν ερχόταν σε άλλη πλατφόρμα, θα είχαμε διθυράμβους στα σχόλια. Αλήθεια, μαζόχες είναι και το βγάζουν πρώτα σε iOS που έχει 15% μερίδιο και όχι σε κάποιο άλλο λειτουργικό που έχει 80% ; Just sayin'... Μια χαρα ειναι σε 10" ακομη και σε 8".Στο ipad(8&10) θα ειναι απολαυση! 1
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγώ θα το παίζω σε 10", είναι καλύτερα εκεί; Βέβαια, αν ερχόταν σε άλλη πλατφόρμα, θα είχαμε διθυράμβους στα σχόλια. Αλήθεια, μαζόχες είναι και το βγάζουν πρώτα σε iOS που έχει 15% μερίδιο και όχι σε κάποιο άλλο λειτουργικό που έχει 80% ; Just sayin'... Εγω αυτο που καταλαβαινω απο ΟΛΑ τα posts σου ειναι "haters gonna hate" Τοσο ταρακουλο σου χει δημιουργησει η επιτυχια του android και οπου πας το κανεις vs? Και οχι, ουτε σε 10" ειναι καλυτερα, το ειπα και στο 1ο post, θεμα χειρισμου ειναι. Αν το χεις παιξει σε PC (αντε και σε κονσολα), δεν θα κατσεις να το παιξεις σε φορητη συσκευη με touch controls. Απλα δεν γινεται. Ουτε στοχοποιησα το iPhone ουτε τιποτα, γενικα μιλησα για μεταφορα παιχνιδιων σε κινητα. Its not gonna work. Οσο το γιατι το βγαζουν σε iOS, μαλλον γιατι οι χρηστες android εχουν και PC, γιαυτο και δεν surfaroun απτο κινητο τους 2
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 σε τετοια πορτ παντα ηταν και θα ειναι προβλημα ο χειρισμός. αντε παιξε gta sa με οθονη αφης.. ειτε 2" ειτε 20" ειναι αδυνατο. σα τα κουμπια δεν εχει. τωρα αν κανουν καμια μαγκια και το φτιαξουν να παιζει με κανα χειριστιριο που προσαρμοζετε πανω σε iphone-ipad εχει καλος. υπαρχουν by the way πληρης χειριστήρια για ios? (οχι χόρια)
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 σε τετοια πορτ παντα ηταν και θα ειναι προβλημα ο χειρισμός. αντε παιξε gta sa με οθονη αφης.. ειτε 2" ειτε 20" ειναι αδυνατο. σα τα κουμπια δεν εχει. τωρα αν κανουν καμια μαγκια και το φτιαξουν να παιζει με κανα χειριστιριο που προσαρμοζετε πανω σε iphone-ipad εχει καλος. υπαρχουν by the way πληρης χειριστήρια για ios? (οχι χόρια) Και να υπαρξουν χειριστηρια, χειροτερευει η κατασταση. Ειναι δυνατον να παρεις χειριστηριο / κουμουτσα για να παιζεις σε 4"-5.5" συσκευη? Κουβαλα tower keyboard και οθονη τοτε . Γενικα gaming σε κινητο δεν...μονο απλα παιχνιδια που δεν απαιτουν πολυπλοκα precise controls και γρηγορα αντανακλαστικα. Αλλιως ειναι βασανο. Και πριν πεταχτουν οι κλασσικοι haters, μιλαω ανεξαρτητως συσκευης, ειτε για iPhone, ειτε για galaxy, ειτε για οτιδηποτε.
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 σε τετοια πορτ παντα ηταν και θα ειναι προβλημα ο χειρισμός. αντε παιξε gta sa με οθονη αφης.. ειτε 2" ειτε 20" ειναι αδυνατο. σα τα κουμπια δεν εχει. τωρα αν κανουν καμια μαγκια και το φτιαξουν να παιζει με κανα χειριστιριο που προσαρμοζετε πανω σε iphone-ipad εχει καλος. υπαρχουν by the way πληρης χειριστήρια για ios? (οχι χόρια) Θες screenshot απο gta sa στο note 3 με 37 ωρες gameplay και τερματισμενο 100%?Μπορω να πω οτι το απολαυσα περισσοτερο απο οτι το ειχα παιξει στον pentium 4 το 2004 και δεν με δυσκολεψε καθολου ο χειρισμος.Επισης modern combat 5 με 16 ωρες gameplay σε λιγες μερες με κορυφαιο multiplayer campaign και πολυ καλα γραφικα.Αν εχεις iphone η κινητο με οθονη κατω απο 5" οντως ειναι δυσκολα αλλα δοκιμασε σε note 3 η σε κανα 12" note και μετα πες μου.Οπως απολαυσα το last of us στην 42αρα αλλο τοσο απολαμβανω τα παιχνιδια στο note 3.
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Και να υπαρξουν χειριστηρια, χειροτερευει η κατασταση. Ειναι δυνατον να παρεις χειριστηριο / κουμουτσα για να παιζεις σε 4"-5.5" συσκευη? Κουβαλα tower keyboard και οθονη τοτε . Γενικα gaming σε κινητο δεν...μονο απλα παιχνιδια που δεν απαιτουν πολυπλοκα precise controls και γρηγορα αντανακλαστικα. Αλλιως ειναι βασανο. Και πριν πεταχτουν οι κλασσικοι haters, μιλαω ανεξαρτητως συσκευης, ειτε για iPhone, ειτε για galaxy, ειτε για οτιδηποτε. εγω στο psp μια χαρα επαιζα μικρος, πηγα να το ξαναπιασω και μου φενοταν απίστευτα μικρο. ειναι οτι εχουμε συνηθίσει τωρα, οχι οτι δεν γιενετε να παιξεις σε 4". αρκει παντα να μην ειναι touch controlls.
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγω στο psp μια χαρα επαιζα μικρος, πηγα να το ξαναπιασω και μου φενοταν απίστευτα μικρο. ειναι οτι εχουμε συνηθίσει τωρα, οχι οτι δεν γιενετε να παιξεις σε 4". αρκει παντα να μην ειναι touch controlls. To psp ειναι "μικρο" συγκριτικα με το πως θα ηταν ενα οποιοδηποτε κινητο με extra κοτσαρισμενο χειριστηριο. Επισης, τα παιχνιδια του psp ειναι φτιαγμενα για το psp. Ειναι εντελως διαφορετικο ομως ενα PC game να γινεται μεταφορα σε κινητο, και αλλο να φτιαχνεται εξαρχης για αυτο. Εξου και μιλησα για μεταφορα στο πρωτο ποστ. Αλλο να φτιαχναν ενα bioshock απο την αρχη για κινητα, και αλλο αυτουσια μεταφορα. 1
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγω στο psp μια χαρα επαιζα μικρος, πηγα να το ξαναπιασω και μου φενοταν απίστευτα μικρο. ειναι οτι εχουμε συνηθίσει τωρα, οχι οτι δεν γιενετε να παιξεις σε 4". αρκει παντα να μην ειναι touch controlls.
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θες screenshot απο gta sa στο note 3 με 37 ωρες gameplay και τερματισμενο 100%?Μπορω να πω οτι το απολαυσα περισσοτερο απο οτι το ειχα παιξει στον pentium 4 το 2004 και δεν με δυσκολεψε καθολου ο χειρισμος.Επισης modern combat 5 με 16 ωρες gameplay σε λιγες μερες με κορυφαιο multiplayer campaign και πολυ καλα γραφικα.Αν εχεις iphone η κινητο με οθονη κατω απο 5" οντως ειναι δυσκολα αλλα δοκιμασε σε note 3 η σε κανα 12" note και μετα πες μου.Οπως απολαυσα το last of us στην 42αρα αλλο τοσο απολαμβανω τα παιχνιδια στο note 3. το εχω παιξει στο archos gamepad. τα κουμπια δεν τα αλλαζω με τιποτα, ισως επιδη τα παιζω απο την αρχη ετσι να μου κακοφαίνεται τοσο τα touch controlls..
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το εχω παιξει στο archos gamepad. τα κουμπια δεν τα αλλαζω με τιποτα, ισως επιδη τα παιζω απο την αρχη ετσι να μου κακοφαίνεται τοσο τα touch controlls.. Ειναι αρκετα πιθανο να εχεις μαθει ετσι και να μην θελεις κατι διαφορετικο.Εγω ειχα μαθει με πληκτρολογιο/ποντικι.Περνω ps3 λεω αντε να μαθω το dualshock.Στην αρχη δεν το μπορουσα καθολου τωρα ακομα και σε fps ειναι μια χαρα.Το ιδιο και με το touch.
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θες screenshot απο gta sa στο note 3 με 37 ωρες gameplay και τερματισμενο 100%?Μπορω να πω οτι το απολαυσα περισσοτερο απο οτι το ειχα παιξει στον pentium 4 το 2004 και δεν με δυσκολεψε καθολου ο χειρισμος.Επισης modern combat 5 με 16 ωρες gameplay σε λιγες μερες με κορυφαιο multiplayer campaign και πολυ καλα γραφικα.Αν εχεις iphone η κινητο με οθονη κατω απο 5" οντως ειναι δυσκολα αλλα δοκιμασε σε note 3 η σε κανα 12" note και μετα πες μου.Οπως απολαυσα το last of us στην 42αρα αλλο τοσο απολαμβανω τα παιχνιδια στο note 3. θηριο εισαι.. εγω 3 φορες το εκανα install σε nexus 5 και το εσβησα και τις 3 μετα απο λιγα λεπτα. ουτε τις 2 πρωτες αποστολες δεν μπορουσα να τελειωσω.. με δυσκολια επαιρνα μια στροφη επανω στο ποδηλατο. να μην σχολιασω καν τον βαθμο που εχει παρει λογο touch χειρισμου.. το edge του εβαλε αν θυμαμαι καλα 4/10 μονο και μονο επειδη ειναι εντελως unplayable. γενικα θεωρω πως ειναι εντελως ακυρο να μεταφερουν παιχνιδια κονσολας/pc σε touch συσκευες. ειναι απλα για μοστρα. οσο αξιοθαυμαστες και να φαινονται σαν προσπαθειες, καλυτερα να μεινουν στα puzzle και στα racing (που και εκει η επιταχυνση πρεπει να ειναι αυτοματη για να μπορεις να παιξεις σχετικα ανετα), το touch κατεστρεψε το gaming στα κινητα. (και δεν νομιζω πως βοηθαει καν το αν εχεις 5αρα, 7αρα ή 10αρα οθονη. μονο τα δαχτυλα σου στους 2 εικονικος μοχλους κλεβουν τις 2 ιντσες και αν κανεις κινησεις drag (για να μετακινεις το οπλο σε fps πχ) καλυπτεις ολη την οθονη με το δαχτυλο σου και δεν βλεπεις τι γινεται απο πισω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα