Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη μενω στον 1ο οροφο και πιανω ιντερνετ απο το ισογειο το τωρινο ρουτερ μου εχει θεματα.Μιλαμε για πλακα οικοδομης χοντρη..Οχι οπως στις πολυκατοικιες!!!Οποτε θελω wifi που να "τρυπαει" το τσιμεντο!! :D Αν εχετε να μου πειτε για καποιο καλο μοντελο που να χρησιμοποιησατε σε αναλογη περιπτωση θα σας ειμαι ευγνωμων!!

Δημοσ.

δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι θα καταφερεις να παιξεις μεχρι κατω.δεν αναφερεις και τι ρουτερ εχεις τωρα?αν εχεις πχ κανα zte ναι λογικο να μην πιανει.θα μπορουσες να βαλεις repeater ή θα μπορουσες να ριξεις καλωδιο ethernet και να βαλεις ενα access point για να παιζεις καλυτερα.αν ειναι ιδια παροχη ρευματος θα μπορουσες να βαζες και powerline.τωρα σε adsl router εχουμε

draytek = καλα και ακριβα.πχ 2710n

netgear dgn 2200 = 60 ευρω

σε πιο φτηνα μετα πας σε tp link .απο 8980 ,8970 μεχρι πιο φτηνα ρουτερ.

δεν ξερω αν μετα μπορεις να μετακινησεις το ρουτερ σε καποιο καλυτερο σημειο για να πιανει και κατω που θες.αλλιως μετα κανα repeater ωστε να πιανει οσο πιανει το σημα και να το αναμεταδιδει στον οροφο σου.

υπαρχει και μια αλλη πατεντα αλλα θελει ηλεκτρολογο να εχει ορεξη και να πιανουν τα χερια του.αν στο σπιτι εχει περαστει Utp σαν τηλεφωνικο καλωδιο εκει μπορεις να κανεις πατεντα και να το χρησιμοποιησεις σαν Utp μεχρι κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...