Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Mi4 αν το παραγγειλω και μου στειλουνε , εχει ελληνικό μενού ;; Γιατι αυτη μάρκα κινητού απο εδω μεσα την έμαθα και θελω να το παρω ..

Δημοσ.

Το Mi4 αν το παραγγειλω και μου στειλουνε , εχει ελληνικό μενού ;; Γιατι αυτη μάρκα κινητού απο εδω μεσα την έμαθα και θελω να το παρω ..

για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε ρωτα στο myphone.gr.Ειναι εξειδικευμενο φορουμ πανω στα κινητα και τις παραγγελιες απο κινα.Εγω το xiaomi hongmi το πηρα απο minideal.net.

• Like 1
Δημοσ.

για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε ρωτα στο myphone.gr.Ειναι εξειδικευμενο φορουμ πανω στα κινητα και τις παραγγελιες απο κινα.Εγω το xiaomi hongmi το πηρα απο minideal.net.

https://xiaomi-miui.gr/  .. ειναι η επισημη κοινοτητα εκει και θα εχεις οποια πληροφορηση θελεις. Εχω ηδη 2 xiaomi και δεν νομιζω να αλλαξω ποτε εταιρια...

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικα κινητα τα xiaomi.Μακαρι να τα φερουν και δικα μας καταστηματα εδω και για τον απλο κοσμο ωστε να μην χρειαζετε paypal για να το φερεις απο Κινα με οτι αυτο συνεπαγετε.

Δημοσ.

Εξαιρετικα κινητα τα xiaomi.Μακαρι να τα φερουν και δικα μας καταστηματα εδω και για τον απλο κοσμο ωστε να μην χρειαζετε paypal για να το φερεις απο Κινα με οτι αυτο συνεπαγετε.

Αν τα φέρουν τα δικά μας καταστήματα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έχουν τις τιμές που έχουν τώρα...

Δημοσ.

Αν τα φέρουν τα δικά μας καταστήματα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έχουν τις τιμές που έχουν τώρα...

Αν μπει φορος 23% + το νταβατζιλικι των καταστηματων θα εχουν +200 δυστυχως.Αυτο που εκανε η oppo ειναι το καλυτερο ανοιξε ευρωπαικο καταστημα και στελνει σε ολη την Ευρωπη με τιμες Κινας.

Δημοσ.

Αν μπει φορος 23% + το νταβατζιλικι των καταστηματων θα εχουν +200 δυστυχως.Αυτο που εκανε η oppo ειναι το καλυτερο ανοιξε ευρωπαικο καταστημα και στελνει σε ολη την Ευρωπη με τιμες Κινας.

Ακριβώς την ίδια τακτική έχει ακολουθήσει και η Xiaomi καθώς σε όσες χώρες πωλούνται επίσημα τα προιόντα της μέσω e-shops πωλούνται.

Επίσης σύμφωνα με παρακάτω το γράφημα της Canalys βρίσκεται πλέον την πεντάδα.

pr20140804aa.png

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σήμερα το Reuters δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα της Xiaomi για το 2013. Σε σχέση με τις εκτιμήσεις της WSJ (το γνωστό site που μεταφράζεται κατά κόρον από τα μέσα που συγκεντρώνουν click whores)  τα επίσημα νούμερα που έδωσε η Reuters ήταν το 1/10 αυτών που έδωσε η WSJ. Σύμφωνα με την Wall Street Journal είχαμε την εντύπωση ότι η Xiaomi είναι μια ιδιαίτερη κερδοφόρα εταιρία. Τελικά όμως και στην περίπτωση της Xiaomi ισχύει ότι τα κέρδη είναι πενιχρά όταν κυνηγάς το κόστος. Το πιο αστείο είναι ότι τα καθαρά κέρδη της Apple μόνο στην αγορά της Κίνας για το 2013 (8.5 δις) ήταν 150 φορές περισσότερα αυτών της Xiaomi....

Xiaomi 2013

Εσοδα: $4.3 δις 

Καθαρά κέρδη: $56 εκ

Λειουργικό περιθώριο κέρδους: 2%..... της Apple στο 33%

Καλό είναι να πανηγυρίζουν μερικά site τύπου techblog/myandroid.gr για τα μερίδια αγοράς αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να προσγειώνονται και στην πραγματικότητα. Όλες αυτές οι εταιρίας αν δεν ακολουθούσαν το παρόν οικονομικό τους μοντέλο (ποσότητα/κόστος) απλά θα ήταν ανύπαρκτες στον τεχνολογικό χάρτη... όχι ότι τώρα αφήνουν την σφραγίδα τους αλλά τουλάχιστον φυτοζωούν.... μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος Κινέζος που θα χτυπήσει ακόμα περισσότερο τις τιμές ή μέχρι να κατασκευάσει η Samsung (και η κάθε Samsung) κάποιο νέο εργοστάσιο στο Βιετνάμ (η Κίνα πλέον έχει ανεπτυγμένη οικονομία) με ακόμα πιο φθηνά εργατικά χέρια. 

Xiaomi's 2013 profits were actually one tenth of what was reported by the Wall Street Journal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...