g0mez Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας στο παρακατω θεμα , Το ανηψακι μου κλειδωσε το συγκεκριμενο tablet με κωδικο , προσπαθησα να του κανω reset απο το κουμπακι μαζι με το on/off αλλα δεν πιανει , μιλησα τηλεφωνικα με το service του Πλαισιου και με πληροφορησαν οτι πρεπει να τους το στειλω .... Επειδη μενω επαρχεια δεν βολευει , υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω με καποιο Tool ? Δυστυχως απο το Πλαισιο δεν μου ελεγαν τι πρεπει να χρησιμοποιησω..... Αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας βοηθησει Ευχαριστω προκαταβολικα
magdalhnh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Πάρε συνδετήρα και κανε αυτό Εκτός όταν λες ότι δεν πιάνει απο το κουμπάκι, εννοείς την τρύπα που μπαίνει ο συνδετήρας, οποτε μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από magdalhnh
king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε να μπεις σε recovery και διεγραψε τα user data.Αν γινετε θα ανοιξεις το tablet οπως ηταν καινουργιο
Xplod13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα!! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον g0mez. Έχω δοκιμάσει τις ενέργειες του video αλλά τίποτα! Δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη όσο κρατάω και τα δύο κουμπιά πατημένα! :/
tengotsabadze Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 ეს ვიდეო ვცადე და არ Შვება იქნებ დაგედოᲗ ვიდეო დაბლოკილი ეკრანის მოსახსნელად TURBO-X tablet tvister7 model:M07A6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα