D.Luffy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Fulgore το παιχνίδι είναι slides στατικών εικόνων. Ούτε καν camera pan δεν μπορείς να κάνεις. Άσε που τα ζόμπι και γενικά ο ρυθμός είναι πολύ αργός. Ούτε καν θα σου φανεί ότι τρέχει στα 30. ΥΓ: Επίσης έχει νόημα να τρέχει στα 30 γιατί τα διάφορα prerendered εφέ από το original τρέχουν σε αυτό το ρυθμό ανανέωσης. Δεν μιλάμε για real time εφέ. Υπάρχουν πχ κάποια κινούμενα πράγματα που στην ουσία είναι videos που παίζουν σε loop. Θα μπορούσαν βέβαια να τα ξανακάνουν από την αρχή στα 60 αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάλληλο budget και χρόνος... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Όντως δεν θα το καταλάβεις στο συγκεκριμένο..
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το αυτό. Εκτός κι αν έχουν κάνει καμιά βλακεία και υπάρχει θέμα, που δε νομίζω. Αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι αν θα παίζει με Dual Shock 3, γιατί με mouse/keyboard δεν παλεύεται.
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το αυτό. Εκτός κι αν έχουν κάνει καμιά βλακεία και υπάρχει θέμα, που δε νομίζω. Αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι αν θα παίζει με Dual Shock 3, γιατί με mouse/keyboard δεν παλεύεται. Προφανως θα υπαρχει υποστηριξη controller,αλλωστε μιλαμε για Console port και θα βγει και για Ps και Xbox.
Despotas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βγαίνει 20 Γενάρη τελικά: http://www.eurogamer.net/articles/2014-12-04-resident-evil-hd-release-date-announced 3
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έβλεπα πριν 5 λεπτά. Σκέφτομαι ότι θα ξενίσει πολύ κόσμο το gameplay του και τα door animations και ότι θα 'χουμε πολλά παράπονα απ' τους νέους (σε ηλικία περισσότερο) gamers. Αλλά είναι τόσο ατμοσφαιρικό και όμορφο survival horror game...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αλλάξανε και τα puzzles?! Nice!! Βάζουνε ratio support σε αρχαίο game δεν έχουμε σε AAA τίτλους 2014...oh well looks awesome! p.s. Όσο για το σχόλιο παραπάνω...wgaf..να μην γουστάρουμε και εμείς τα "παπουδια" λίγο δηλαδή?! 4
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ε τα puzzles άλλαξαν σε σχέση με το original του 1996, όχι με το remake του Gamecube του 2002. Ρε δεν το 'χεις παίξει ακόμα; :Ρ
dkmaster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παρόλο που έχω παίξει του gc μπορώ να πω ότι άσπρισα το σώβρακο από τη χαρά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε τα puzzles άλλαξαν σε σχέση με το original του 1996, όχι με το remake του Gamecube του 2002. Ρε δεν το 'χεις παίξει ακόμα; :Ρ Μην είσαι χαζούλης.. για αυτό είχα πάρει GC εσύ το έπαιξες πιο πρόσφατα σε emu έτσι?!
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ γι' αυτό έχω πάρει Gamecube :Ρ Και το παιχνίδι ήταν παραγγελία από eBay. Αλλά το είχα παίξει πριν δυο χρόνια και σε Dolphin στο PC.
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 εγώ πάντως το έχω original σε pc και στο κουτί του μάλιστα.. Αραγε θα παίζει σε windows 7;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα