Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Indeed, φυσικά εγώ ήμουν και 9 χρονών όταν έπαιζα το RE στο PS1 οποτε μετράει και αυτό, αλλα όταν έπαιξα στα 22 μου το Remake πάλι το λέρωσα λίγο. Επίσης σημαντικό ήταν το ink ribbon που ήταν σπάνιο και όχι με τα fuckin checkpoints τώρα που είναι κάθε 10 μετρα. Survival horror means limited ammo, με το που έπεφτε το zombie μαχαίρι για οικονομία μέχρι να σηκωθεί :D

• Like 2
Δημοσ.

To RE4 έφερε απλά κάτι διαφορετικό στη σειρά όταν βγήκε αλλά μέχρι εκεί.

Εμένα μου άρεσε αλλά έπρεπε να το σταματούσαν εκεί και να επέστρεφαν στο survival horror.

Έτσι όπως το έκαναν σκατά τώρα, η σειρά χρειάζεται πλέον reboot. Διαγραφή όλα και ξανά από την αρχή, ούτε sequels ούτε prequels ούτε τίποτα.

Εαν θέλουμε πίσω το πνεύμα της σειράς πάντως θα πρέπει να στηρίξουμε το RE Remaster. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι fans της σειράς θα το αγοράσουν day one. Εγώ μέχρι και προπαραγγελία στο Steam θα κάνω γι αυτόν τον τίτλο.

Πάντως θα ήταν επικό εαν κυκλοφορούσε η τετραλογία (RE0, RE1, RE2, RE3) remastered σε ένα πακέτο. 

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ reboot με τωρινά graphs και όχι fixed camera...dont worry τώρα που θα πατώσει το Evil Within σίγουρα θα αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, παρόλα αυτά βλέπεις ότι όλοι οι πιτσιρικάδες προτιμάνε τα τελευταία RE και εκεί είναι τα φράγκα so tbh δεν το βλέπω να γίνετε, οποτε θα αρκεστώ σε αυτό.

Δημοσ.

Παιδες παρτε το χαμπαρι οτι ολοι εσεις και εγω μαζι σας ειμαστε ειδος υπο εξαφανιση....οι σημερινοι gamers αυτα τα παιχνιδια ουτε τα μπορουν ουτε τα θελουν.

Mindless shooters και τιποτα αλλο....

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι ειναι. Οι σημερινοι gamers μονο shooters παιζουν πιο πολυ. Αρκει να δουμε ποια ειναι τα παιχνιδια με τις μεγαλυτερες πωλησεις. Call of duty battlefield fifa gta.... Ολα τα υπολοιπα αν δεν ειναι στρατιωτικα fps αντε το πολυ να κανουν 1 εκατομμυριο πωλησεις. Η capcom το βγαζει ξανα επειδη ειδε το ζητουσαν πολλοι. Αλλα αυτοι που το ζητουσαν ειναι gamer σαν εμας δηλαδη πανω απο 26 χρονων η ακομα και πανω απο 30 και οχι 10 χρονα και 15 χρονα. Δειτε τι εδους παιχνδιια πουλυυσαν πιο πολυ την εποχη του re 1 και τι πουλαει τωρα και αμεσως μπορει να καταλαβει κανεις γιατι πλεον δεν βγαινουν τετοια παιχνιδια

Συμφωνώ reboot με τωρινά graphs και όχι fixed camera...dont worry τώρα που θα πατώσει το Evil Within σίγουρα θα αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, παρόλα αυτά βλέπεις ότι όλοι οι πιτσιρικάδες προτιμάνε τα τελευταία RE και εκεί είναι τα φράγκα so tbh δεν το βλέπω να γίνετε, οποτε θα αρκεστώ σε αυτό.

Γιατι θες να πατωσει το evil within ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπίζω να κρατήσουν το σύστημα με τα ink ribbons! Αν βάλουν γελοία chechpoints το παιχνίδι θα χάσει τον τρόμο που έκανε να νιώθεις σε κάθε γωνία.

Αν και δεν νομίζω να το αλλάξουν.

Δημοσ.

Βλέποντας πάλι σκηνές, εξακολουθώ ν' αναρωτιέμαι πώς θα τα πάει ένα τέτοιο game στις μέρες μας.

Θα αποτυχει παταγωδως το ιδιο θα συμβει και στα alien isolation και evil within. Αυτο επειδη οι περισσοτεροι gamers στις μερες μας ειναι παιδια κατω των 18 ετων που εχουν μαθει παιχνιδια με ασταματητο πιστολιδι και δραση γενικοτερα οπως call of duty bf κτλ. Αυτοι οι οποιοι θελουν και τετοια παιχνδια και δηλαδη εμεις που ειμαστε μεγαλοι και ετσι προαλαβαμε να τα παιξουμε οταν ημασταν μικροι ημαστε ενα πολυ μικρο ποσοστο σε συκριση με την πλειοψηφια των gamers. Θα δουμε σε 2 εβδομαδες πως θα τα παει το alien isolation και σε 3 ποως θα παει το evil within και μετα θα μπορεσουμε να κρινουμε εστω στο περιπου πως θα το παει το re1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...