spartan29gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 καταπληκτικό κ αυτό ! το zero το τερμάτισα στον εξομοίωτη δελφίνι. το 1 δεν το κατάφερα να το τερματίσω. έπιασε καλοκαίρι. τέτοια παιχνίδια μου αρέσει να τα παίζω χειμώνα με πολύ κρύο να βρέχει κ να αστραφτει εξω. τα φυσικά ατμοσφαιρικα εφέ δίνουν περισσότερο ρεαλισμό στο παιχνίδι! ξέρουμε ημερομηνία που μπορεί να μασ το δώσουν ( αν τουσ πιάσει το φιλότιμο να το φτιάξουν ) ? Για να λενε για αρχες 2015!!για ιανουαριο το κοβω να βγαινει το remaster.
John-lamia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ξέρουμε τεχνικα χαρακτηριστικά ? μέγιστη ανάλυση, DX Version or OpenCl ? γενικά τι μηχάνημα θα θέλει να τρέξει ? στον emulator ήθελε απλά καλό επεξεργαστή λόγο μεταγλώττισησ του κώδικα. από κάρτα δεν θέλει μεγάλη.
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Από τα αγαπημένα μου game και το είχα παίξει σε ps μόλις είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Θυμάμαι ότι τότε έλεγαν όλοι για το alone in the dark και ότι δεν το ξεπερνούσε με τίποτα αλλά για όλους εμάς τους τότε κονσολάδες δεν μας καιγόταν καρφί. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε ένα αριστούργημα που γράφει ιστορία στον χώρο του gaming και όπως και έγινε. Ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, τρόμος μυστήριο με γερές δόσεις adventure γρίφων ήταν από τους αγαπημένους μου τίτλους. Και φυσικά το ποιο αγαπημένο μου ήταν η χρήση καραμπίνας που έσκαγε τα κεφάλια των ζόμπι με ένα hit 2
HadesGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Από τα αγαπημένα μου game και το είχα παίξει σε ps μόλις είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Θυμάμαι ότι τότε έλεγαν όλοι για το alone in the dark και ότι δεν το ξεπερνούσε με τίποτα αλλά για όλους εμάς τους τότε κονσολάδες δεν μας καιγόταν καρφί. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε ένα αριστούργημα που γράφει ιστορία στον χώρο του gaming και όπως και έγινε. Ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, τρόμος μυστήριο με γερές δόσεις adventure γρίφων ήταν από τους αγαπημένους μου τίτλους. Και φυσικά το ποιο αγαπημένο μου ήταν η χρήση καραμπίνας που έσκαγε τα κεφάλια των ζόμπι με ένα hit Η έκδοση του Gamecube ήταν ότι καλύτερο σε RE κονσόλας εκείνη την εποχή και αυτήν την έκδοση θα κάνουν remake. Νομίζω ότι θα έπρεπε να βγάλουν και μία Collectors Edition , να τρελαθούμε όλοι 4
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Early 2015 http://store.steampowered.com/app/304240/ 1
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Θυμάμαι ότι τότε έλεγαν όλοι για το alone in the dark και ότι δεν το ξεπερνούσε με τίποτα αλλά για όλους εμάς τους τότε κονσολάδες δεν μας καιγόταν καρφί. εισαι σιγουρος γιαυτο; την ειχα ζησει την εποχη οταν βγηκε το πρωτο RE και εκανε παταγο, και θυμαμαι ποσο με εκνευριζε που ολοι οι ασχετοι το χαρακτηριζαν ως τον γεννητορα του Survival Horror genre. μονο καποια λιγα game sites φροντιζαν να αναφερουν το ΑΙΤD ως τον παππου του genre (με το Cruising for a Corpse να ειναι ο προπαππους του). 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά είναι..Να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια πάλι 2
John-lamia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά είναι..Να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια πάλι κ εμεις, αλλα κ τα καινούρια gamerακια που πήγαν κ πλήρωσαν το re,4,5,6 !!!! ειναι να βάλεις κανα 2 απ αυτα σε ενα δωμάτιο με μια οθόνη κ 5,1 ήχο, κ συ να παιζεις RE remake πισω απο καθρεφτη τζαμαρία κ να τα κάνεις γούστο όταν τινάζουν to σκ@το απ την κάλτσα !!
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ε...Μέχρι και το 4 την πάλευε, από το 5 και μετά..
NickTG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς του το RE4.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλά κατώτερο από Zero, 1,2 κλπ
NickTG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως το βλέπει κανείς. Για εμένα ήταν μια σωστή εξέλιξη. Δεν έχουν το ίδιο ακριβώς στήσιμο οπότε δεν βλέπω και λόγο να τα συγκρίνω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το 4 κατέστρεψε ότι υπήρχε, loot παντού, loot από πτώματα, loot από βαρέλια, no zombies, no sense of fear...that aint Resident Evil dude...μέχρι και trolls από το TLOR φέρανε...ντροπή, και άμα ήταν σωστή η εξέλιξη δεν θα βγάζαν remakes το 2015 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο fail των τελευταίων RE είναι ότι όντως αφαιρέθηκε το sense of fear, αυτή η creepy ατμόσφαιρα, παλιά έπαιζες RE και πήγαινε το σκατό στη κάλτσα, τώρα.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα