ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Οχι κανενα θεμα στον ηχο. Τερματισα Jill και παιζω λιγο το σεναριο του chris τωρα το οποιο δεν θυμαμαι και καθολου. Πολυ μικρο παιχνιδι παντως αν ξερεις που να πας και τι να κανεις, Ιδανικό για speed runners πραγματικα.
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ε σκεψου οτι γνωστος Speedrunner το βραζει το παιχνιδι σε 1ωρα και 24λεπτα
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το εκανα ποτε κατω απο 2:30 για να παρω το infinite rocket launcher, παιζει να δω κανα speed run και να το δοκιμασω.
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νομιζω οτι στο πρωτο run τωρα στο HD remake εκανε γυρω στο 2΄31 και αρα οπως καταλαβες για λιγο δεν το πηρα Βεβαια εκανα μλκια γιατι μαζευα σφαιρες ενω μου ηταν αχρηστες
panosxry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το τερμάτισα σήμερα κ εγώ μόλις στις 16 ώρες με Jill! χαχα Βέβαια το έπαιζα για πρώτη φορά και είχε πολύ ψάξιμο. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι τόσο πολύ, ούτε που καταλάβαινα πως πέρναγε η ώρα 3
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νομιζω οτι στο πρωτο run τωρα στο HD remake εκανε γυρω στο 2΄31 και αρα οπως καταλαβες για λιγο δεν το πηρα Βεβαια εκανα μλκια γιατι μαζευα σφαιρες ενω μου ηταν αχρηστες Ξαναδοκιμασα σημερα ενα δευτερο Run στο Normal και αυτη τη φορα εκανα 2ωρες και 10λεπτα. Βεβαια ειχε αρκετες διαφορες απο το πρωτο επιπεδο οπως περισσοτερη ζημια,παραπανω εχθροι και λιγοτερα herbs.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ενω είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.Δε θα το παίξω καθώς δε μπορώ αυτού του είδους την κάμερα.Κρίμα.Θα ήταν κορυφή πιστέυω αν ήταν Third Person Shooter η camera
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ατμόσφαιρας η κάμερα. 2
nevermore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ατμόσφαιρας η κάμερα. Συμφωνώ και επαυξάνω.
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ποια ατμοσφαιρα ρε παιδια που πας μπρος πισω σαν αναπηρος επειδη αλλαζει σε ακυρη γωνια και δεν ακολουθει τη φυσικη ροη του χαρακτηρα. Ειπαμε καλο χρυσο 2 φορες το τελειωσα ηδη αλλα τα στραβα να λεγονται, θυμαμαι και καλυτερες στατικες καμερες. Σε μερικα σημεια οπως πχ στο δασος πριν το courtyard και στο δωματιο που σπρωχνεις το αγαλμα ειναι εντελως ακυρα τοποθετημενη. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ποια ατμοσφαιρα ρε παιδια που πας μπρος πισω σαν αναπηρος επειδη αλλαζει σε ακυρη γωνια και δεν ακολουθει τη φυσικη ροη του χαρακτηρα. Ειπαμε καλο χρυσο 2 φορες το τελειωσα ηδη αλλα τα στραβα να λεγονται, θυμαμαι και καλυτερες στατικες καμερες. Σε μερικα σημεια οπως πχ στο δασος πριν το courtyard και στο δωματιο που σπρωχνεις το αγαλμα ειναι εντελως ακυρα τοποθετημενη. Σε μερικα σημεια εχεις δικιο η καμερα ειναι τραγικη,ειδικα με Objectives ή οταν εισαι στο δασακι αλλα σε αλλα σημεια δενει καλα με την ατμοσφαιρα. Μαλιστα http://www.gameslife.gr/resident-evil-hd-remaster-sets-new-records-16146
ADHD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στο steam παντως δεν το ειδα ποτε στα top sellers ακομα και οταν βγηκε. Σε μερικα σημεια οντως η καμερα δουλευει καλα οπως πχ στο δωματιο που κατεβαινει η αραχνη πισω σου, εκει ειναι εξυπνη χρηση της καμερας σε καποια αλλα σημεια ειναι τραγικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα