Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι κανενα θεμα στον ηχο.

Τερματισα Jill και παιζω λιγο το σεναριο του chris τωρα το οποιο δεν θυμαμαι και καθολου. Πολυ μικρο παιχνιδι παντως αν ξερεις που να πας και τι να κανεις, Ιδανικό για speed runners πραγματικα.

• Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το εκανα ποτε κατω απο 2:30 για να παρω το infinite rocket launcher, παιζει να δω κανα speed run και να το δοκιμασω. :P

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι στο πρωτο run τωρα στο HD remake εκανε γυρω στο 2΄31 και αρα οπως καταλαβες για λιγο δεν το πηρα :P Βεβαια εκανα μλκια γιατι μαζευα σφαιρες ενω μου ηταν αχρηστες :P

Δημοσ.

Το τερμάτισα σήμερα κ εγώ μόλις στις 16 ώρες με Jill! χαχα Βέβαια το έπαιζα για πρώτη φορά και είχε πολύ ψάξιμο. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι τόσο πολύ, ούτε που καταλάβαινα πως πέρναγε η ώρα :P

• Like 3
Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι στο πρωτο run τωρα στο HD remake εκανε γυρω στο 2΄31 και αρα οπως καταλαβες για λιγο δεν το πηρα :P Βεβαια εκανα μλκια γιατι μαζευα σφαιρες ενω μου ηταν αχρηστες :P

Ξαναδοκιμασα σημερα ενα δευτερο Run στο Normal και αυτη τη φορα εκανα 2ωρες και 10λεπτα. Βεβαια ειχε αρκετες διαφορες απο το πρωτο επιπεδο οπως περισσοτερη ζημια,παραπανω εχθροι και λιγοτερα herbs.

Δημοσ.

Ενω είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.Δε θα το παίξω καθώς δε μπορώ αυτού του είδους την κάμερα.Κρίμα.Θα ήταν κορυφή πιστέυω αν ήταν Third Person Shooter η  camera

Δημοσ.

Ποια ατμοσφαιρα ρε παιδια που πας μπρος πισω σαν αναπηρος επειδη αλλαζει σε ακυρη γωνια και δεν ακολουθει τη φυσικη ροη του χαρακτηρα. Ειπαμε καλο χρυσο 2 φορες το τελειωσα ηδη αλλα τα στραβα να λεγονται, θυμαμαι και καλυτερες στατικες καμερες. Σε μερικα σημεια οπως πχ στο δασος πριν το courtyard και στο δωματιο που σπρωχνεις το αγαλμα ειναι εντελως ακυρα τοποθετημενη.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ατμοσφαιρα ρε παιδια που πας μπρος πισω σαν αναπηρος επειδη αλλαζει σε ακυρη γωνια και δεν ακολουθει τη φυσικη ροη του χαρακτηρα. Ειπαμε καλο χρυσο 2 φορες το τελειωσα ηδη αλλα τα στραβα να λεγονται, θυμαμαι και καλυτερες στατικες καμερες. Σε μερικα σημεια οπως πχ στο δασος πριν το courtyard και στο δωματιο που σπρωχνεις το αγαλμα ειναι εντελως ακυρα τοποθετημενη.

Σε μερικα σημεια εχεις δικιο η καμερα ειναι τραγικη,ειδικα με Objectives ή οταν εισαι στο δασακι αλλα σε αλλα σημεια δενει καλα με την ατμοσφαιρα.

Μαλιστα http://www.gameslife.gr/resident-evil-hd-remaster-sets-new-records-16146

Δημοσ.

Στο steam παντως δεν το ειδα ποτε στα top sellers ακομα και οταν βγηκε.

Σε μερικα σημεια οντως η καμερα δουλευει καλα οπως πχ στο δωματιο που κατεβαινει η αραχνη πισω σου, εκει ειναι εξυπνη χρηση της καμερας σε καποια αλλα σημεια ειναι τραγικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...