Ison_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έχω ήδη παίξει το remake. Αξίζει να αγοράσω/παίξω και το remaster μόνο για τα γραφικά του;
MSSB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έχω ήδη παίξει το remake. Αξίζει να αγοράσω/παίξω και το remaster μόνο για τα γραφικά του; Άμα πέσει στα 5€, ναι. Αλλιώς, εντάξει.. τα γραφικά είναι απλά καλά. Δεν είναι 2015 γραφικά. Απλά δεν είναι 199x. Γνώμη μου, αν είναι να το αγοράσεις για τα γραφικά του μόνο, μην το πάρεις. Τουλάχιστον όχι full price.
GjokerR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 MSSB, και το τρολάρισμά του τραβάει πολύ. Φτάνει. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται disturbing. Δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με συνειδητοποιημένους σαν και σένα. Σέβομαι τις απόψεις σου και τα γούστα σου. Τουλάχιστον εσύ το λες απ' την αρχή, fine by me, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημά μου είναι να μπαίνεις σε ένα θέμα σαν και αυτό, όπως κάνει ο Οροκουσάκης, να λες ότι άρχισες το παιχνίδι, να αφήνεις 58 ποστς που τρολάρεις και αλλάζεις τα λεγόμενά σου 58 φορές και στο τέλος να λες ότι το τερμάτισες και να αφήνεις ποστ που ξέρεις ότι θα ενοχλήσει σχεδόν ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα. Οσο του απαντάτε του oroku τόσο θα σας απαντάει και αυτός. Αν τον θεωρείται τρολλ απλά μην του δίνεται σημασία και δεν μπορείτε να μην του δώσετε σημασία υπάρχει και το ignore
headbanger Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 δεν είχα χρόνο και χθες έπαιξα κανα μισάωρο και έφτασα στα τούνελ κάτω από τον καταράκτη. Δεν νομίζω ναπιάσω το όριο των 5 ωρών με την Τζιλ και θα το ξαναπαίξω με τον Κρις ( έχω την εντύπωση ότι με τον Κρις είναι πιο δύσκολο λόγο έλλειψης σλοτς και GL)
Ison_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 έχω την εντύπωση ότι με τον Κρις είναι πιο δύσκολο λόγο έλλειψης σλοτς και GL Έχει όμως πιο πολύ ζωή από τη Jill και πυροβολεί γρηγορότερα. 1
John-lamia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 μέχρι τώρα που το παίζω είναι καταπληκτικό! μακάρι να βγαλουν ολοκαίνουργιο τίτλο με καινούρια γραφικά απ την αρχή. πιστεύω θα κάνει μεγάλες πολήσεις !
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πιο πολύ για πείραμα την έκοψα όλη την φάση....ίσως να αναθέσουν σε κάνα studio να κάνει τα remakes καθώς αυτοί συνεχίζουν να βγάζουν action based crappy games. Τα 3 τελευταία games τους ήταν από μέτρια έως χείριστα, but guess what?! Αυτά θέλει ο κόσμος...όπως είπα και παλιότερα είμαστε "παπουδια" του gaming και σε γενικές γραμμές τα remakes απλά μας κοροϊδεύουν...δες το Fahrenheit για παράδειγμα, που μονο remake δεν είναι, εδώ τουλάχιστον βάλαν δυο τρία νέα textures.
John-lamia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έχουμε εξελίξεις πως έχει πάει σε πουλήσεις αυτός ο τίτλος;;; παίζει μεγάλο ρόλο αυτό άμα θέλουμε να ξανά δούμε resident evil με horror περιεχόμενο σε καινούρια έκδοση και καινούριο επεισόδιο.
John-lamia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 9:31:58 19 saves. για πρωτη φορα καλα ειναι...... μου εδωσε και ενα κλειδί, να υποθέσω ειναι για αλλαγη ενδυμασίας ?
John-lamia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, αντε για κατω απο 2:30 ωρες τωρα. με την καμια !! ασε που δεν κυνηγάω τον χρονο !! δεν υπάρχει ζομπι που να μην το βαζω φωτιά !! Με Chris ή Jill; jill, διχνει ποιο ευάλωτη μια κοπελιτσα.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εχει κανείς κάποιο πρόβλημα με delay στον ήχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα