Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! Επιτελους! Αφου παραλιγο να πεταξω το pc απο το παραθυρο απο τα νευρα μου με τους γριφους και το ψαξιμο! Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!!
Tmark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!! Άτομα που θέλουν να βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει και λίγο που και που. 4
ADHD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ε δεν ειναι και σκακι το RE, 1-2 γριφους αντε να εχει που βγαινουν και με brute force..
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! Επιτελους! Αφου παραλιγο να πεταξω το pc απο το παραθυρο απο τα νευρα μου με τους γριφους και το ψαξιμο! Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!! Τα θαυμαστικα τα βαζεις επιτηδες για να προκαλεσεις??? 1
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! Επιτελους! Αφου παραλιγο να πεταξω το pc απο το παραθυρο απο τα νευρα μου με τους γριφους και το ψαξιμο! Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!! Καλομαθες στα ευκολα που σου πλασαρουν τα τελευταια χρονια οι εταιριες,και σου φανηκε κομματατακι δυσκολο το παιχνιδακι ε??????Ενας σρεντερ ποτε δεν θα παραπονιοτανε για τιποτα(oroko saki με απογοητευσες)
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Προσπαθώ πραγματικά να σκεφτώ που είχε το REmake δύσκολους γρίφους. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω ότι το original είχε πιο δύσκολους, η μήπως επειδή δεν ξέραμε καλά αγγλικά και δεν έπαιζε net?!
John-lamia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! Επιτελους! Αφου παραλιγο να πεταξω το pc απο το παραθυρο απο τα νευρα μου με τους γριφους και το ψαξιμο! Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!! μολις απόκτησες το δικαίωμα να λες οτι τερμάτισες ένα residen evil !! γιατι τα 4, 5, και 6 μονο residen evil δεν ειναι !!! κατάλαβες γιατι κράζαμε τοσο καιρο για εναν τετοιο τιτλο στα πισακια μας??!! ετσι πρεπει να ειναι ενα residen evil !! Νομίζω ότι το original είχε πιο δύσκολους, η μήπως επειδή δεν ξέραμε καλά αγγλικά και δεν έπαιζε net?! ολα παιζουν ρολο, απ το iq της ηλικίας του τοτε μεχρι την εξοικείωση με τα games μεχρι σημερα. απ το 2D gaming που υπήρχε μέχρι τοτε μεχρι το psx που εδωσε 3D γραφικα και τιτλους επανω σε αυτα ειναι απότομη εξέλιξη για εκινες τις εποχες. σκεψου να ανακοινώσουν άμεσα αυτοκίνητα χωρις ροδες τα οποια θα εορουντε και να δουλευουν με διαφορετικού τύπου ενέργεια απο αυτη που εχουμε σημερα. ε, καπως ετσι ηρθε το psx, απο κει που βαρας παπιες με πιστολι, τρεχεις με τον sonic, και πατας χελωνες με τον mario.
D.Luffy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!! Επιτελους! Αφου παραλιγο να πεταξω το pc απο το παραθυρο απο τα νευρα μου με τους γριφους και το ψαξιμο! Απορω ποιοι τα παζουν τετοια παιχνιδια!! Ορόκου ας μην είχες το νετ και το εσύσωλήνα σήμερα και θα βλέπαμε σε πόσα χρόνια θα το τερμάτιζες... Όσο αναφορά την δυσκολία των γρίφων τώρα, που να έπαιζες και κανένα σοβαρό adventure game.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά θα είδε κανένα Let's Play στο YouTube και θα το "τερμάτισε" βλέποντας τον youtuber! 1
tidus666 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Προφανώς ρε παιδιά, συνηθισμένη τακτική ορόκουσάκη, το let's play/walkthrough στο κινητό απ' τη μία και το παιχνίδι ανοιχτό απ' την άλλη, να γλιτώνει και τα alt+tab. 1
MSSB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τραβάει πολύ το αστείο με τον Oroku. Φτάνει. Και μια μικρή υποσημείωση. Το ότι δεν του αρέσουν αυτού του είδους τα RE, καλά κάνει και δεν του αρέσουν. Είμαι και εγώ σχεδόν στα 30 και είχα παίξει τα παλιά και μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο του brainless shooter παρά των παζλ-ς (aKa προτιμώ τα 5/6 παρά τα προηγούμενα). Άμα ήθελα κάτι για να ξαραχνιάσει ο εγκέφαλος, θα έπαιζα Sudoku. 2
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως είμαι ένθερμος οπαδός του. Απλά Oroku Keep Walking!!
tidus666 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 MSSB, και το τρολάρισμά του τραβάει πολύ. Φτάνει. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται disturbing. Δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με συνειδητοποιημένους σαν και σένα. Σέβομαι τις απόψεις σου και τα γούστα σου. Τουλάχιστον εσύ το λες απ' την αρχή, fine by me, κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημά μου είναι να μπαίνεις σε ένα θέμα σαν και αυτό, όπως κάνει ο Οροκουσάκης, να λες ότι άρχισες το παιχνίδι, να αφήνεις 58 ποστς που τρολάρεις και αλλάζεις τα λεγόμενά σου 58 φορές και στο τέλος να λες ότι το τερμάτισες και να αφήνεις ποστ που ξέρεις ότι θα ενοχλήσει σχεδόν ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα.
MSSB Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Οι δάσκαλοί μου στο Δημοτικό έλεγαν, τους νταήδες και τους ενοχλητικούς, όσο ποιο πολύ σημασία τους δίνεις, τόσο ποιο πολύ συνεχίζουν. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Υ.Γ: Δεν κατατάσσω το παιδί σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, απλά φέρνω παράδειγμα με κάτι κοινό που έχουν αυτά τα 2 με τον Oroku, ότι απλά επαναλαμβάνεται. Τίποτε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα