Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εγω μεγαλη εμπειρια απο games απο το 1995 ειμαι gamer. Ξεκινησα απο τις τοτε κονσολες της sega μεχρι που το 1997 πηρα το πρωτο μου pc . Το οτι προτιμω τα παιχνδιια δρασης τι σε νοιαζει? Απο το 1995 gamer και τι επαιζες τοτε??Απο τα δημοφιλεστερα παιχνιδια μετα το Snes ηταν αυτα του Psx(ή PsOne)κυριως τα Silent Hill 1 και Resident evil 1,2,3(ειναι και αλλα πολλα απο Jrpg,Mgs,ακομα και τα Medal Of Honor ηταν τοτε θρυλικα) Αν θελω παιχνιδι δρασης ας παιξω το Devil May Cry της Capcom παλι. Κατι τετοια διαβαζα στο Chat και σε γνωστο streamer'''This is why this game got bad reviews because the camera sucks and i asked steam for a refund'' 2
MacGyver2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μην τον ενοχλείτε παιδιά το παιδί κοιμάται τώρα...
Oroku Saki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Απο το 1995 gamer και τι επαιζες τοτε??Απο τα δημοφιλεστερα παιχνιδια μετα το Snes ηταν αυτα του Psx(ή PsOne)κυριως τα Silent Hill 1 και Resident evil 1,2,3(ειναι και αλλα πολλα απο Jrpg,Mgs,ακομα και τα Medal Of Honor ηταν τοτε θρυλικα) Αν θελω παιχνιδι δρασης ας παιξω το Devil May Cry της Capcom παλι. Κατι τετοια διαβαζα στο Chat και σε γνωστο streamer'''This is why this game got bad reviews because the camera sucks and i asked steam for a refund'' Eπαιζα οτι παιχνδιια παιζω και τωρα. Δηλαδη ολα τα FPS action adenture action rpg και fighters. Horror ποτε δεν μου αρεσαν.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Eπαιζα οτι παιχνδιια παιζω και τωρα. Δηλαδη ολα τα FPS action adenture action rpg και fighters. Horror ποτε δεν μου αρεσαν. Γιατι πχ το RE 3 ειναι παιχνιδι Horror??Να μου ελεγες πχ το Silent Hill να πω οκ αλλα απο το RE 2 και μετα και αυτα πιο πολυ Action εγιναν.
Darth Revan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Eπαιζα οτι παιχνδιια παιζω και τωρα. Δηλαδη ολα τα FPS action adenture action rpg και fighters. Horror ποτε δεν μου αρεσαν. Καλά, πες μου τώρα ειλικρινά. Δεν έχεις βαρεθεί να ξεφτιλίζεσαι και να σε κοροϊδεύουν. Εκτός αν την βρίσκεις έτσι οπότε πάω πάσο... Όσον αφορά το Resident Evil ευτυχώς τα βίντεο με τους ηθοποιούς τα βάλανε με cgi.. 2
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Eπαιζα οτι παιχνδιια παιζω και τωρα. Δηλαδη ολα τα FPS action adenture action rpg και fighters. Horror ποτε δεν μου αρεσαν. Μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος θέμα και παίζεις λάθος παιχνίδι τότε... Λυπήσου μας και μη μας ταλαιπωρείς άλλο με το παραλήρημα σου τουλάχιστον.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Eπαιζα οτι παιχνδιια παιζω και τωρα. Δηλαδη ολα τα FPS action adenture action rpg και fighters. Horror ποτε δεν μου αρεσαν. Για παρτη σου και μονο Oroku για να δεις τι εχασες (το κανονικο Intro οπου ο Chris καπνιζει και οχι αυτο που βγαλανε μετα ) https://www.youtube.com/watch?v=YUtaxyA6W2o 5
spartan29gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνδι ειναι ιδιο αν παιξεις με chris και jill η εχει διαφορες? Με Jill παιζω. http://steamcommunity.com/app/304240/discussions/0/620703493321580868/ Δεν το περιμενα ποτε ενα τετοιο παιχνιδι να εχει επιτυχια στην εποχη μας αλλα συμφωνα με πληροφοοριες απο την capcom ηδη εχει πουλησει παρααπανω απο οτι περιμεναν!! Τραγικο αν ισχυει. Δεν θελω το revelations 2 και γενικα τα επομενα παιχνιδια της σειρας να γινουν παλι σαν τα παλια re! Η Capcom εξετάζει το ενδεχόμενο Η Capcom φέρεται να εξετάζει να το ενδεχόμενο να επανακυκλοφορήσει και το Resident Evil 2, μετά την επιτυχία της HD έκδοσης του πρώτου Resident Evil. Σύμφωνα με φήμες τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το Resident Evil HD ξεπέρασε τις προσδοκίες των πωλήσεων μετά από τη ψηφιακή κυκλοφορία του την περασμένη Τρίτη στα PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One και Xbox 360. Επιπλέον, η Capcom δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένη και με τις βαθμολογίες που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής ο τίτλος. Οι πληροφορίες λένε πως η ανάπτυξη του Resident Evil 2 remake θα μπορούσε να αρχίσει το συντομότερο, μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Resident Evil: Revelations 2, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας κάπου στο τέταρτο τρίμηνο του 2016. http://www.unboxholics.com/news/gaming/pithano-ena-remake-tou-resident-evil-2 Παλι καλα που δεν σε ακουσανε. 5
Darth Revan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Για παρτη σου και μονο Oroku για να δεις τι εχασες (το κανονικο Intro οπου ο Chris καπνιζει και οχι αυτο που βγαλανε μετα ) https://www.youtube.com/watch?v=YUtaxyA6W2o Ω ρε φίλε τι μου θύμισες... Όλα τα λεφτά το μαλλί του wesker και το γκομενακι που κάνει την Jill.. :-P Φυσικά η ηθοποιία είναι για Όσκαρ :-P 2
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Η Capcom εξετάζει το ενδεχόμενο Η Capcom φέρεται να εξετάζει να το ενδεχόμενο να επανακυκλοφορήσει και το Resident Evil 2, μετά την επιτυχία της HD έκδοσης του πρώτου Resident Evil. Σύμφωνα με φήμες τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το Resident Evil HD ξεπέρασε τις προσδοκίες των πωλήσεων μετά από τη ψηφιακή κυκλοφορία του την περασμένη Τρίτη στα PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One και Xbox 360. Επιπλέον, η Capcom δείχνει να είναι πολύ ευχαριστημένη και με τις βαθμολογίες που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής ο τίτλος. Οι πληροφορίες λένε πως η ανάπτυξη του Resident Evil 2 remake θα μπορούσε να αρχίσει το συντομότερο, μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Resident Evil: Revelations 2, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας κάπου στο τέταρτο τρίμηνο του 2016. http://www.unboxholics.com/news/gaming/pithano-ena-remake-tou-resident-evil-2 Όλα αυτά δείχνουν ότι οι ώριμοι παίκτες είναι τελικά περισσότεροι απ'όσο νομίζουν και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο παλιό καλό survival horror και όχι στα παιδικά action shooters που μας ταίζουν με το φτυάρι τα τελευταία χρόνια. Δώστε στον κόσμο κάτι σοβαρό που να απαιτεί στρατηγική, υπομονή και λίγο σκέψη αντί ατελείωτες ορδές από καθυστερημένες AI και άπειρα πυρομαχικά. Εγώ ελπίζω και σε επανακυκλοφορία του RE Zero μαζί με το θρυλικό RE2 (και γιατί όχι και το 3) φυσικά. 3
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Για μενα παντως για το παραπανω Site που εχει κανει review στο παιχνιδι διαφωνω καθετως με το review του. http://www.unboxholics.com/game-reviews/resident-evil-hd-remaster-review Και οσο για την Capcom γελασα που γραφει παραπανω οτι της εκαναν εντυπωση τα reviews που πηρε το παιχνιδι.Εχει φενεται εφιαλτες μετα τα review για το RE 6
MacGyver2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να πιστεύω πως θα πράξουν να κάνουν remake το RESIDENT2 αλλά κ το 3 Nemesis και να ακούσουμε το θρυλικό STARS! :-P
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Και να το κανουν remake το 2 εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι θα βγει το 2016.Εδω το Re 1 βγηκε 6χρονια μετα απο το αρχικο παιχνιδι. Για μενα μονο και μονο που βγαλανε το 1 για ολες τις κονσολες να το χαρει ο κοσμος και που το Pc (master race ) εχει 60fps που ειναι πραγματικα ονειρο ειναι παραπανω απο οσο το περιμενα.
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έγώ όταν είδα να ανακοινώνεται το RE 1 remake και μάλιστα για PC, κατάπια το πληκτρολόγιο και έφτυσα τα πλήκτρα... Όλα είναι πιθανά τελικά σε αυτή τη ζωή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα