spartan29gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Του εριξα με το grenade launcher και με το ντουφεκ και μετα αυτο εφυγε τρεχοντας!!! Αυτο ελειπε να τα βαλει με εμενα τον αρχοντα Σρεντερ!! 3
John-lamia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ειμαι στο πρωτο boss το φιδι. ..στην αρχη εισαι ακομα....... εχεις πολυ gaming ακομα !!! ( αμα τα καταφέρεις !! 8-) ) εκτος και αν βλεπεις το game play απο youtube και το πας δρομολογιμενα !!!
aekoupoli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ειχα ξεχασει ποσο λαβυρινθος ειναι,αλλα καιρο ειχα να νιωσω ετσι,true survival,ουτε checkpoints,ουτε πολυ ενεργεια ουτε πολλες σφαιρες ουτε τιποτα,το αγαπημενο μου game,εξαλου ειναι και ο λογος που ειχα παρει ps1 5
Oroku Saki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ..στην αρχη εισαι ακομα....... εχεις πολυ gaming ακομα !!! ( αμα τα καταφέρεις !! 8-) ) εκτος και αν βλεπεις το game play απο youtube και το πας δρομολογιμενα !!! Αρχη ειμαι ακομα? Με καθυστερουν οι γριφοι και τα παζλ για αυτο το παω αργα. Λενε οτι η συνολικη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι 3 ωρες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φαντάσου να μην υπήρχε net όπως τότε...φαντάσου
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αρχη ειμαι ακομα? Με καθυστερουν οι γριφοι και τα παζλ για αυτο το παω αργα. Λενε οτι η συνολικη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι 3 ωρες Σαν πρωτο playthrough αν εχεις παιξεις το RE1 στο Playstation ναι καπου τοσο βγαινει αλλα αν δεν το εχεις ξαναπαιξει ποτε οπως εσυ θα σου παρει τουλαχιστον τον διπλασιο χρονο υπολογιζω.
vag.patrick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Οπως τα λεει ο αεκουπολη ... ειχα πααρα πολυ καιρο να νοωσω ετσι....απο σφιξιμο???απο σπασιμο κεφαλιου πως να παιξω??σφαιρες ,herbs..τα παντα....που τετοιες εποχες....εγω το παιχνιδι το παιζω μονο με 2 φιλαρακια παρεα να θυμομαστε τα παλια....
spartan29gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αρχη ειμαι ακομα? Με καθυστερουν οι γριφοι και τα παζλ για αυτο το παω αργα. Λενε οτι η συνολικη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι 3 ωρες Για πιες 3 ωρες μιλατε?το παιχνιδι ειναι αρκετα μεγαλο(μην ξεχνατε οτι δεν μιλαμε για την απλη εκδοση που ειχε βγει στο ps1)αλλα για την remaster που ειχε φτιαχτει εξ ολοκληρου απο την αρχη για gamecube.
jumaru99 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για πιες 3 ωρες μιλατε?το παιχνιδι ειναι αρκετα μεγαλο(μην ξεχνατε οτι δεν μιλαμε για την απλη εκδοση που ειχε βγει στο ps1)αλλα για την remaster που ειχε φτιαχτει εξ ολοκληρου απο την αρχη για gamecube. Η διάρκεια του παιχνιδιού δεν άλλαξε(ούτε το story κτλ)..τα γραφικά άλλαξαν σε σχέση με την πρώτη έκδοση για PSX και τα cutscenes. Το ίδιο το παιχνίδι έμεινε ίδιο. Μην λέμε ό,τι θέλουμε.
konpat Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Η διάρκεια του παιχνιδιού δεν άλλαξε(ούτε το story κτλ)..τα γραφικά άλλαξαν σε σχέση με την πρώτη έκδοση για PSX και τα cutscenes. Το ίδιο το παιχνίδι έμεινε ίδιο. Μην λέμε ό,τι θέλουμε. Έχει και κάποιες νέες περιοχές και γρίφους που δεν τα είχε το παλιό . 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Όλοι οι γρίφοι έχουν αλλάξει if im not mistaken.
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όχι μόνο τα γραφικά, μεταξύ RE 1 στο psx και remaster στο GC.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το τελειωσα με Chris που δεν το είχα τελειώσει ποτε...μου πήρε μονο...19 χρονια Και τι 3 ώρες λέτε...μου πείρε 9 ώρες και έχω παίξει και τα δυο προηγούμενα...μονο το backtracking είναι το μισό game...και που αν πεθαίνεις και συχνά. 3
Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνδι ειναι ιδιο αν παιξεις με chris και jill η εχει διαφορες? Με Jill παιζω. http://steamcommunity.com/app/304240/discussions/0/620703493321580868/ Δεν το περιμενα ποτε ενα τετοιο παιχνιδι να εχει επιτυχια στην εποχη μας αλλα συμφωνα με πληροφοοριες απο την capcom ηδη εχει πουλησει παρααπανω απο οτι περιμεναν!! Τραγικο αν ισχυει. Δεν θελω το revelations 2 και γενικα τα επομενα παιχνιδια της σειρας να γινουν παλι σαν τα παλια re!
spacecowboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εχει πουλησει παρααπανω απο οτι περιμεναν!! Τραγικο αν ισχυει. Δεν θελω το revelations 2 και γενικα τα επομενα παιχνιδια της σειρας να γινουν παλι σαν τα παλια re! μη φοβασε με gamers σαν "εσενα" εχουμε πολλα resident evil 5-6 να δουμε ακομη 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα