Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά μου το κανε και μένα αυτό με την ηλικία.  :P

Εγώ τον κόβω πάντως για 12-14. Ε Oroku? Κοντά έπεσα?

Οχι δεν επεσες καθολου κοντα! Λοιπον το παιχνιδι αρχει και και νευριαζει ολο και πιο πολυ αλλα το εχω παρει αποφαση να το τερματισω.

• Like 5
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχτες εγκατεστησα το παιχνιδι και με το που ξεκιναει και μπαινουν στην επαυλη και δειχνει το βιντεακι που μιλανε εχοντας το fraps ανοιστο μου δειχνει 7 fps!!!!!!!!!!!Εννοειται οτι σερνεται και οντως ειναι 7 fps!Και εννοειται οτι συνεχιζει ετσι και το υπολοιπο παιχνιδι δυστυχως...

Ο υπολογιστης ειναι το laptop lenovo y 50-70,εχει i7 4710mq με την nvidia gtx860m 4gb.Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.Εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο?

Δημοσ.

Λοιπον το περασα και εγω το παιχνιδι και οντως αναλυση εχει μεχρι 1920χ1200.Το controller Μου Logitech F310 το αναγνωριζει κανονικα.Οσον αφορα τα Fps 60 στην αρχη ειναι 30 στο πρωτο εισαγωγικο Video Και μετα ειναι καρφωμενα παντου στα 60fps.Το παιχνιδι απο πλευρας Fps σε σχεση με την εκδοση για κονσολες ειναι απλα μαγεια.

Δημοσ.

Παιδιά να ξέρετε streamαρω το παιχνίδι σήμερα μετά την δουλειά. (γύρω στις 1 το βράδυ για εσας) (twitch.tv/mpoumpiz)

Θα στρημάρω με την Τζιλ και θα γράψω ένα Playthrough με τον Κρις για το youtube. 

ΔΕΝ το θυμάμαι το παιχνίδι και είναι σαν να το παίζω για 1η φορά

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ξέρετε streamαρω το παιχνίδι σήμερα μετά την δουλειά. (γύρω στις 1 το βράδυ για εσας) (twitch.tv/mpoumpiz)

Θα στρημάρω με την Τζιλ και θα γράψω ένα Playthrough με τον Κρις για το youtube. 

ΔΕΝ το θυμάμαι το παιχνίδι και είναι σαν να το παίζω για 1η φορά

Προβλέπεται βαρετό το stream σου :D

Δημοσ.

Προβλέπεται βαρετό το stream σου :D

έχω να πω ότι χθες μου πεσε ο μοχλός του 360 από την τρομάρα μόνο 2 φορές. οπώτε ίσως έχεις δίκιο

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν επεσες καθολου κοντα! Λοιπον το παιχνιδι αρχει και και νευριαζει ολο και πιο πολυ αλλα το εχω παρει αποφαση να το τερματισω.

που το εχεις φτασει?

Δημοσ.

Του εριξα με το grenade launcher και με το ντουφεκ και μετα αυτο εφυγε τρεχοντας!!! Αυτο ελειπε να τα βαλει με εμενα τον αρχοντα Σρεντερ!!

Δημοσ.

Του εριξα με το grenade launcher και με το ντουφεκ και μετα αυτο εφυγε τρεχοντας!!! Αυτο ελειπε να τα βαλει με εμενα τον αρχοντα Σρεντερ!!

Τουφεκι ή καραμπινα? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...