Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μου θύμησε τις παλιές εποχές το παιχνίδι (τότε που είχαμε χρόνο να λιώσουμε γμτ....), νοίκιαζα playstasion  με το R.E. , πήγαινα στο εξοχικό και το ΠΣΚ περνούσε νεράκι....

Δημοσ.

Θα το προτιμουσα να ηταν σαν το 5 και 6 αλλα ειπα να το δοκιμασω και αυτο. 2 μερες τωρα το παιζω και ακομα δεν το εχω παρατησει. Καλα προχωραω δεν εχω κολησει ουτε σε γριφους ουτε σε εχθους. Τους σκοτωνω ολους. Κανενα ζομπι δεν εμεινε ζωντανο μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Ναι το μεγαλυτερο μερος του game avoid τα κανεις ευκολα, και κλασσικα μαζευεις ammo για grenade laucher/magnum και καταληγεις να μην τα χρησιμοποιεις ποτε.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Tι λέτε ρε, το ορόκου τα σφάζει όλα με το knife στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας χωρίς να φάει καν damage.

Δημοσ.

Θα το προτιμουσα να ηταν σαν το 5 και 6 αλλα ειπα να το δοκιμασω και αυτο. 2 μερες τωρα το παιζω και ακομα δεν το εχω παρατησει. Καλα προχωραω δεν εχω κολησει ουτε σε γριφους ουτε σε εχθους. Τους σκοτωνω ολους. Κανενα ζομπι δεν εμεινε ζωντανο μεχρι τωρα.

Συγγνώμη αλλά τι ηλικία έχεις; πρέπει να είσαι μικρός από αυτά που ακούω.... :-P
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τι ηλικία έχεις; πρέπει να είσαι μικρός από αυτά που ακούω.... :-P

οσο λεει το προφιλ μου ειμαι.

Δημοσ.

Το παιδί σας είπε. Είναι όσο γράφει το προφίλ του.

Από τα παραπάνω, συμπεραίνω ότι ούτε αυτός ξέρει πόσο είναι.

• Γενέθλια:Άγνωστη Ημ. Γενεθλίων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...