Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά τελικά είναι το game, φυσικά το resolution στο background δεν λέει πολλά, στα αντικείμενα είναι κατά πολύ χειρότερα αλλα παλεύετε, είχα ξεχάσει πως είναι να μην έχει μουσική ένα game :D Βασικά έχω ένα πρόβλημα, καμια φορα άμα ανοίξω χάρτη ή μπω στο inventory το game πέφτει στα 20 fps αλλα με slomo φάση κίνηση στον χαρακτήρα, μετά από καμια 20 secs επανέρχεται στα 60fps, weird...

edit: nvm είναι το fps lock.

Το έχω και εγώ αυτό οπότε τι κάνουμε για να το φτιάξουμε;
Δημοσ.

Το έχω και εγώ αυτό οπότε τι κάνουμε για να το φτιάξουμε;

Κλείσε το v-sync ;)

έχει δει κανένας με πόσα πόσα cores παίζει και πόση μνήμη απ την κάρτα θέλει με τέρμα τα γραφικά;

Έχω 1.2gb ram και είναι κολλημένο στα 60fps. Θα ήταν ρεζίλι να μην, λογικά το game τρέχει και σε agp gpu :D

Δημοσ.

Βρηκε κανεις με πιο κουμπι βγαζουμε αντικειμενα απο το invetory. Εχει γεμισει και  τωρα δεν μου επιτρεπει να παρω κατι αλλο. Δοκιμασα ολα τα κουμπια στο 360 controller ενα ενα αλλα δεν εχω βρει ακομα λυση.

Δημοσ.

Βρηκε κανεις με πιο κουμπι βγαζουμε αντικειμενα απο το invetory. Εχει γεμισει και τωρα δεν μου επιτρεπει να παρω κατι αλλο. Δοκιμασα ολα τα κουμπια στο 360 controller ενα ενα αλλα δεν εχω βρει ακομα λυση.

Πρεπει να βρεις κουτι να ξεφορτωσεις. Δεν το εχετε παιξει το game?

Οταν το τερμάτισα στο playstation το 1996-1997 ειχα ανατριχιασει...

Δημοσ.

Βρηκε κανεις με πιο κουμπι βγαζουμε αντικειμενα απο το invetory. Εχει γεμισει και  τωρα δεν μου επιτρεπει να παρω κατι αλλο. Δοκιμασα ολα τα κουμπια στο 360 controller ενα ενα αλλα δεν εχω βρει ακομα λυση.

Μεχρι και το RE Code veronica τα αντικειμενα τα αφηνες στα κουτια διπλα απο τις γραφομηχανες που κανεις save στο παιχνιδι.Μα καλα ποια Re εχεις παιξει ρε Oroku μονο το 4 και το 5?  :lol:  :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Παντως πρεπει να πω οτι βλεποντας γνωστο Resident Evil speedrunner να κανει Stream την Pc εκδοση του παιχνιδιου,οντως τα 60fps ειναι εμφανεστατα και μου κανει εντυπωση για ποιο λογο δεν εχουν οι εκδοσεις για κονσολες 60fps αλλα 30fps limit.

Δημοσ.

Μεχρι και το RE Code veronica τα αντικειμενα τα αφηνες στα κουτια διπλα απο τις γραφομηχανες που κανεις save στο παιχνιδι.Μα καλα ποια Re εχεις παιξει ρε Oroku μονο το 4 και το 5?  :lol:  :lol:

εχω παιξει και τερματισει το 4 το 5 το 6 και το revelatons. Επισης εχω παιξει αλλα δεν τερματισα το code veronica x το dead aim και το outbreak file 2.

Δημοσ.

εχω παιξει και τερματισει το 4 το 5 το 6 και το revelatons. Επισης εχω παιξει αλλα δεν τερματισα το code veronica x το dead aim και το outbreak file 2.

Εαν δεν εχεις παιξει Resident Evil 1, 2, 3 δεν εχεις παιξει τιποτα απο resi...

• Like 9
Δημοσ.

Τα θέλει ο κώλος σας βρε, κάθεστε και ασχολείστε με τον Οροκουσάκι. Θα αλλάξει απόψεις 50 φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και θα καταλήξει ότι τελικά προτιμάει τα 5-6 που ήταν δράση και πιστολίδια. Called it.

• Like 2
Δημοσ.

Oroku μη τους ακούς, περίπου στα μισά το παιχνίδι αλλάζει σε first person shooter με ορδές zombies να ερχονται από παντού. Κάνε υπομονή!

• Like 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...