Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παντα ολα, controls, inventory, camera, loading, save ειναι λιγα που μου ερχονται αμεσως. Κοιτα με RE1 vanilla μεγαλωσα τα εχω παιξει ολα αρκετες φορες και γενικα τη λατρευω τη σειρα αλλα η αληθεια να λεγεται.. :P

οχι να μην λεγεται η αληθεια γιατι δεν ειναι αληθεια αλλα υπερβολες

αν αυτο ειναι παιχνιδι του 2 δηλαδη το re6 του ποσο ειναι? του -50?

δεν αντιλεγω οτι ειναι outdated ολα αυτα που περιγραφεις don't get me wrong 

αλλα ημαρτον με το statement οτι θα ηταν παιχνιδι του 2...

το παιχνιδι που κολλησα ποιο πολυ φετος btw ειναι το binding of isaac...και αυτο παιχνιδι του 2?

μπορει να μην εχει τα γραφικα η τα controls αλλα what does it matter?its all about the gameplay man...

ps. το dead space 1 ναι...τα επομενα ειναι τρανα παραδειγματα του "σημερινου gaming"

του handholding και του αψυχου gameplay

• Like 2
  • Απαντ. 356
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μονο που τα σημερινα δεν ειναι καν Survival horror αλλα Action adventure. Το καλυτερο βασικα συστημα με τα Loading το ειχε στο Code Veronica,που σε καποια σημεια που καλα ο χαρακτηρας δεν ηξερε τι θα πετυχει μπροστα του ακουγες τους χτυπους της καρδιας του. Και να σου πω την αληθεια εγω το προτιμαω οπως το RE remake Με τις Fixed καμερες,τα Loading κλπ γιατι δενουν παραπανω στην ολη ατμοσφαιρα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι πλεον ζητανε Remake στα παλια παιχνιδια γιατι τα καινουργια ειναι απλα απογοητευση.

Εγω μιλαω για τους μηχανισμους καθαρα, και το dead space μας εδειξε οτι μια χαρα μπορεις να εχεις horror με συγχρονα mechanics. Απλα ειναι ενα genre που πλεον δεν πουλαει τοσο οσο τα action οποτε λογικο να πηγαινουν προς τα εκει και να μην εχει εξελιχθει τοσο.

οχι να μην λεγεται η αληθεια γιατι δεν ειναι αληθεια αλλα υπερβολες

αν αυτο ειναι παιχνιδι του 2 δηλαδη το re6 του ποσο ειναι? του -50?

δεν αντιλεγω οτι ειναι outdated ολα αυτα που περιγραφεις don't get me wrong 

αλλα ημαρτον με το statement οτι θα ηταν παιχνιδι του 2...

το παιχνιδι που κολλησα ποιο πολυ φετος btw ειναι το binding of isaac...και αυτο παιχνιδι του 2?

μπορει να μην εχει τα γραφικα η τα controls αλλα what does it matter?its all about the gameplay man...

Συγκρινεις ενα indie που εχει τα controls που πρεπει να εχει με ενα ΑΑΑ το οποιο εχει ξεπερασμενα controls 15ετιας, its all about the gameplay δεν διαφωνω για αυτο και λεω οτι ειναι απλα αθλιο με σημερινα στανταρ.. Καπου δεν εχεις καταλαβει τι εννοω η θες να γυρισουμε σε tank controls και fixed camera γενικα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δίκιο Ο ADHD. Το ότι το RE1 είναι ανώτερο απο τα νεώτερα της σειράς σίγουρα δεν ωφείλετε στα απαρχαιωμένα gameplay mechanics, controls , τα loading screens κτλ αλλά στο γεγονός ότι είναι true survival horror.

Αυτό που κατ'εμέ θα πρέπει να ζητάμε από την capcom σαν καταναλωτές είναι ένα νεο Resident evil , πιστό στις ρίζες του όσο αφορά το horror κομμάτι , αλλά με μοντέρνα gameplay mechanics , free camera, δίχως ενοχλητικά Loading screens κ.α.

Θα μου πείτε ότι ονείρευομαι. Δεχτον :-)

Καλά τα remakes . Θα το αγοράσω και γω και τρίτη φορά το παιχνίδι (PS1 , GC) καθαρά και μόνο για λόγους νοσταλγίας , αλλά να κάνουμε και βήματα μπροστά.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα το αγοράσω καθαρά για λόγους νοσταλγίας. Το είχα παίξει τότε που είχε πρωτοβγεί για ps1 και ακόμα θυμάμαι την φοβερή εντύπωση που είχε κάνει τότε ο τίτλος σε όλη την gaming κοινότητα.

Δημοσ.

Θυμαμαι η capcom ειχε πει οταν βγηκε το remake το gc και αργοτερα το zero δεν πουλησαν πολυ για αυτο αποφασισαν να κανουν action adventure τα επομενα  http://www.ign.com/articles/2013/09/26/resident-evil-4-came-out-of-the-commercial-failure-of-re-remake. Και πραγματι οταν βγηκε το 4 εσαπσε ολα τα ρεκορ σε πωλησεις επειδη ηταν action και οχι horror. Αν λοιπον τα horror ειχαν χαμηλες πωλησεις ειδη απο την εποχη του remake τοτε στη σημερινη εποχη καταλαβαινουμε οτι οι πωλησεις του θα ειναι σχεδον τιποτα.

Δημοσ.

Θυμαμαι η capcom ειχε πει οταν βγηκε το remake το gc και αργοτερα το zero δεν πουλησαν πολυ για αυτο αποφασισαν να κανουν action adventure τα επομενα. Και πραγματι οταν βγηκε το 4 εσαπσε ολα τα ρεκορ σε πωλησεις επειδη ηταν action και οχι horror. Αν λοιπον τα horror ειχαν χαμηλες πωλησεις ειδη απο την εποχη του remake τοτε στη σημερινη εποχη καταλαβαινουμε οτι οι πωλησεις του θα ειναι σχεδον τιποτα.

Τι λες μωρε Oroku παλι βλακειες γραφεις.Ο λογος που δεν πουλησαν ηταν καθαρα γιατι ηταν Gamecube exclusives,και δυστηχως τοτε υπηρχε σαν αντιπαλος το Ps2 που ειχε ολος ο κοσμος.Ας τα εβγαζε και για Ps2 και θα σου λεγα εγω. Και το RE 4 γιαυτο πουλησε τοσο πολυ,γιατι ενω ξεκινησε και αυτο σαν GC exclusive,το βγαλανε αργοτερα στην δημοφιλεστερη κονσολα της ιστοριας το Ps2 και αργοτερα και στο Pc. Σκεψου λιγακι πριν γραψεις οτι γραψεις.

Δημοσ.

Φταει και το οτι βγηκαν μονο στο GC δεν διαφωνω σε αυτο. Για να δουμε ομως τωρα που το εβγαλαν παντου ταυτοχρονα(pc ps xbox) θα πουλησει περισσοτερο απο οτι πουλησε τοτε στο GC?

Δημοσ.

Καλα συγκρινεις την χρονικη περιοδο που πρωτοβγηκαν αυτα με τωρα??? Α ρε Oroku πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποιος καθεται και γραφει αυτα που γραφεις.

Δημοσ.

Φυσικα και θα πουλησει περισσοτερο τωρα, τοτε δεν ειχαν 4K DSR ουτε 970 G1 gaming οποτε δεν το εκτιμησε ο κοσμος..

• Like 3
Δημοσ.

Εγω μιλαω για τους μηχανισμους καθαρα, και το dead space μας εδειξε οτι μια χαρα μπορεις να εχεις horror με συγχρονα mechanics. Απλα ειναι ενα genre που πλεον δεν πουλαει τοσο οσο τα action οποτε λογικο να πηγαινουν προς τα εκει και να μην εχει εξελιχθει τοσο.

Συγκρινεις ενα indie που εχει τα controls που πρεπει να εχει με ενα ΑΑΑ το οποιο εχει ξεπερασμενα controls 15ετιας, its all about the gameplay δεν διαφωνω για αυτο και λεω οτι ειναι απλα αθλιο με σημερινα στανταρ.. Καπου δεν εχεις καταλαβει τι εννοω η θες να γυρισουμε σε tank controls και fixed camera γενικα.. :P

Και εγω τοτε γιατι βλεπω ολο τον κοσμο να κραζει τα 2 τελευταια RE που πουλησαν τοσο πολυ???Γιατι ακομα και τα ιδια τα review sites το δε RE6 το εκραξαν τοσο πολυ???Και το RE Operation RC πουλησε καλα τι παει να πει οτι ηταν καλο παιχνιδι???

Δημοσ.

Και εγω τοτε γιατι βλεπω ολο τον κοσμο να κραζει τα 2 τελευταια RE που πουλησαν τοσο πολυ???Γιατι ακομα και τα ιδια τα review sites το δε RE6 το εκραξαν τοσο πολυ???Και το RE Operation RC πουλησε καλα τι παει να πει οτι ηταν καλο παιχνιδι???

Τα RE εχουν φτιαξει ενα ονομα καλως η κακώς και μετα το εξαιρετικο 4 η σειρα αποφασισε να κινηθει προς action μονοπατια, η ποιοτητα ομως επεσε δεν ηταν απλα οτι "αλλαξαν" genre, θα μπορουσαν να βγουν εξαιρετικα action το 5 και το 6 οπως το 4 αλλα δυστυχως δεν εγινε αυτο, για αυτο εχεις και το κραξιμο απο τους fans. 

Εγω δεν ειπα ποτε οτι οι πωλησεις ειναι αναλογες της ποιοτητας, πολλα παιχνιδια πουλανε λογο ονοματος και hype και καταληγουν μετρια στην καλυτερη στο τελος. 

Δεν εχω καταλαβει που διαφωνουμε, πιστευετε οτι ο μονος τροπος να εχεις true survival horror ειναι τα απαρχαιωμένα mechanics του REmake??

Δημοσ.

Οχι αλλα το παιχνιδι ουτως ή αλλως απο το 2002 αυτο ηταν και το γνωριζαμε μεχρι και την μερα που βγηκε στο pc.Απλα δεν καταλαβαινω το κραξιμο που του ριχνεις λογω Mechanics λες και περιμενες να δεις κατι αλλο.

Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ πιο ευχαριστο να το παιξω απο τα τελευταια 2 RE που δεν θελω ουτε να τα βλεπω,και αυτο ισχυει και με τον περισσοτερο κοσμο. Οσο για την συνεχεια του RE4, θα μπορουσε να ηταν το Evil Within αν ειχε διορθωσει καποιες βλακειες.

Δημοσ.

Προφανως δεν περιμενα κατι αλλο, το ξερω το game το αγορασα για 4η φορα.. :P Δεν ειναι ακριβως "κραξιμο" απλα τονισα  ποσο unplayable μου φαινεται με σημερινα standards σε ολα οσα ανεφερα.

Δηλαδη να στο πω απλα αν δεν το ηξερα δεν ημουν δεμενος με τη σειρα  και γενικα ας πουμε ηταν ενα νεο iP, θα το εκανα uninstall οπως ειναι στα 5 λεπτα και θα του εβαζα 2/10 οπως ειπα..:P Ακουγεται σαν rant για το game αλλα δεν ειναι το γουσταρω οσο και ο μεγαλυτερος φαν απλα ειπα να πω την αποψη μου απο μια αλλη πλευρα αφου ειδα την εξελιξη των video games σε αυτα τα 15 χρονια χωρις να ειμαι κολλημενος στο παρελθον.

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις.Αρχικα αν ηταν αυτο νεο Ip θα ηταν τελειως διαφορετικο και στην αναπτυξη.Δεν νοειται δηλαδη παιχνιδι του 2015 και να μην υποστηριζει πανω απο 1080p εκτως αν μιλαμε για Indie που εκει παει αλλου το πραγμα.Το ιδιο και σε Mechanics και Saves δεν θα ηταν ιδια. Και οπως ειπα και πριν το Evil Within ειναι οτι πιο κοντα στο RE4 εχει βγει,ακομα και το Dead Space χαλασε απο το 2 και μετα εγινε και αυτο πιο πολυ Action. 

Δημοσ.

Μια χαρά τελικά είναι το game, φυσικά το resolution στο background δεν λέει πολλά, στα αντικείμενα είναι κατά πολύ χειρότερα αλλα παλεύετε, είχα ξεχάσει πως είναι να μην έχει μουσική ένα game :D Βασικά έχω ένα πρόβλημα, καμια φορα άμα ανοίξω χάρτη ή μπω στο inventory το game πέφτει στα 20 fps αλλα με slomo φάση κίνηση στον χαρακτήρα, μετά από καμια 20 secs επανέρχεται στα 60fps, weird...

edit: nvm είναι το fps lock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...