John-lamia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 @@ δουλεια κανανε και αυτο φενεται απο τις αναλυσεις.Οταν στο Pc εχεις μπει στην εποχη του 4κ ειναι ξεφτιλα να βλεπουμε αναλυσεις μεχρι 1080p,μια απο τα ιδια εγινε και στο FF XIII και την εκραξε ο κοσμος την Square στο Steam και ετρεξε να το βγαλει σε 1080p.... Μισο δουλειες τρωμε στο Pc εδω και καιρο γιαυτο δεν ειναι να σκας πολλα χρηματα. Εγώ μια φορά 4Κ οθόνη δεν έχω, και είμαστε τόσοι πολύ που δεν έχουμε τέτοιες οθόνες που τα άτομα που τις έχουν είναι σαν σταγόνα σε ένα ποτήρι νερό! 3
Skywalker333 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ένα ακόμα review για την παιχνιδάρα. Gameover 10/10
ektelion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω. Για prerendered backgrounds μιλάμε. Όσο upscale και να έχουν κάνει πώς είναι δυνατόν να είναι 17 GBs αυτό το πράγμα;
MSSB Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε συ ektelion, τι λέμε κανένα χρόνο τώρα; Απλά δεν νοιάζονται για ολοκληρωμένη δουλειά. Σου λέει PC είναι, όσα GB και να πετάξω, θα τα κατεβάσουν. Έχουν χώρο. Εδώ κάνανε το HD του RE 4 και οι modders το έκαναν το HD της Capcom να δείχνει SD μπροστά στο δικό τους! Τι να λέμε τώρα!
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιχνδαρα. Το ξεκινησα σημερα. Δεν το ειχα παιξει οταν πρωτοβγηκε σε pc το 1996 γιατι νομιζα πως δεν θα μου αρεσε επειδη προτιμω τα πιο action παιχνδιια. Ομως τωρα οσο προχωραω ολο και πιο πολυ μου αρεσει.
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιχνιδαρα, ηταν, τωρα μου φαινεται unplayable με τα σημερινα στανταρ. Λιγο το loading στις πορτες, λιγο τα controls, λιγο το inventory και πραγματικα αν δεν ηταν η νοσταλγια κανα 2/10 θα επαιρνε.. Επισης το αλλο: its a typewriter.. will you save the game? Κανε auto save εκει να τελειωνουμε οι καλομαθημενοι..
Parapas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιχνιδαρα, ηταν, τωρα μου φαινεται unplayable με τα σημερινα στανταρ. Λιγο το loading στις πορτες, λιγο τα controls, λιγο το inventory και πραγματικα αν δεν ηταν η νοσταλγια κανα 2/10 θα επαιρνε.. Επισης το αλλο: its a typewriter.. will you save the game? Κανε auto save εκει να τελειωνουμε οι καλομαθημενοι.. Checkpoint να λες... Πάντως πέρα από την πλάκα έχει ακόμα την ατμόσφαιρα (+τον παράγοντα νοσταλγίας βέβαια) αλλά αυτά τα tank controls δεν παλεύονται. Δοκίμασα το alternate και παλευόταν κάπως...
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιχνιδαρα, ηταν, τωρα μου φαινεται unplayable με τα σημερινα στανταρ. Λιγο το loading στις πορτες, λιγο τα controls, λιγο το inventory και πραγματικα αν δεν ηταν η νοσταλγια κανα 2/10 θα επαιρνε.. Επισης το αλλο: its a typewriter.. will you save the game? Κανε auto save εκει να τελειωνουμε οι καλομαθημενοι.. Καλα ενταξυ ειπαμε,αν τα θες αυτα Dolphin,αλλωστα τα Ink ribbons δινουν αλλη αισθηση στο παιχνιδι απο τα Checkpoints.Για καποιο πχ που δεν το εχει ξαναπεξει θα αναρωτιεται σε ποιο σημειο θα ειναι καλυτερο να κανει save γιατι δεν ξερει τι υπαρχει πισω απο την πορτα.
agrimi78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω. Για prerendered backgrounds μιλάμε. Όσο upscale και να έχουν κάνει πώς είναι δυνατόν να είναι 17 GBs αυτό το πράγμα; Την ίδια απορία είχα και εγώ Τον μεγαλύτερο όγκο πρέπει να τον καταλαμβάνει ο ήχος και τα FMV's . Υ.Γ Κάτι έπιασε τ'αυτι μου ότι έχει και γιαπωνέζικα voice overs ..
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει καποιος που δεν το εχει παιξει ποτε λογικα δεν εχει ασχοληθει με τη σειρα καν οποτε τον κοβω να το παραταει λογο controls και μονο. Επισης εφτιαξαν τα μοντελα των χαρακτηρων χαθηκε να φτιαξουν και τα collectibles (herbs κτλπ) και τους εχθρους?? Αθλια μου φαινονται εντελως.. Η ατμοσφαιρα ειναι εκει παντως, το καλο ειναι οτι δεν το θυμαμαι και πολυ το layout αν και εχω κανει αρκετα playthroughs στο 1. 1
spacecowboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 τωρα μου φαινεται unplayable με τα σημερινα στανταρ. ποια ειναι ακριβος τα σημερινα στανταρ? τι ακριβος εχουν τα σημερινα στανταρ που τα κανουν ανωτερα τα παιχνιδια i wonder...
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τα παντα ολα, controls, inventory, camera, loading, save ειναι λιγα που μου ερχονται αμεσως. Κοιτα με RE1 vanilla μεγαλωσα τα εχω παιξει ολα αρκετες φορες και γενικα τη λατρευω τη σειρα αλλα η αληθεια να λεγεται..
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τα παντα ολα, controls, inventory, camera, loading, save ειναι λιγα που μου ερχονται αμεσως. Κοιτα με RE1 vanilla μεγαλωσα τα εχω παιξει ολα αρκετες φορες και γενικα τη λατρευω τη σειρα αλλα η αληθεια να λεγεται.. Ναι μονο που τα σημερινα δεν ειναι καν Survival horror αλλα Action adventure. Το καλυτερο βασικα συστημα με τα Loading το ειχε στο Code Veronica,που σε καποια σημεια που καλα ο χαρακτηρας δεν ηξερε τι θα πετυχει μπροστα του ακουγες τους χτυπους της καρδιας του. Και να σου πω την αληθεια εγω το προτιμαω οπως το RE remake Με τις Fixed καμερες,τα Loading κλπ γιατι δενουν παραπανω στην ολη ατμοσφαιρα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι πλεον ζητανε Remake στα παλια παιχνιδια γιατι τα καινουργια ειναι απλα απογοητευση. 2
p_under Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 με HD 4850 1GB και intel G3258 στα 1680 x 1050 θα παίζει?
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα νομιζω θα παιζει αλλωστε εχει χαμηλες απαιτησεις. Μπορεις να το κατεβασεις απο το θειο να δεις αν θα σου τρεχει ικανοποιητικα και πρατεις αναλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα