Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 1 HD Remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με MotioninJoy δε δοκίμασα, αλλά λογικά θα παίξει, μιας και μ' αυτό το είχα παίξει στον Dolphin.

Η μεγάλη ξενέρα είναι με την ανάλυση.

Εγω τι να πω δηλαδη που ειμαι στα 1440p :P Βεβαια κατι τετοια τα θυμαμαι και με το FF XIII που πηγανε τα μουλαρια και το βγαλανε για Pc σε 720p να τραβας τα μαλια σου.

Και εγω παντως μια απο τα ιδια για Dualshock 3 και MotionJoy μια χαρα λειτουργουσε σε dolphin. Για δοκιμασε και πες μας αν και τωρα πια πηρα το Logitech F310 για να μην εχω τετοια θεματα με τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Το gameplay ατμόσφαιρα είναι καλά; αυτο μας ενδιαφέρει στην σειρά και οχι να ειναι wow τα γραφικά! 

Παρε ενα Wii με 50-60ευρω και παιξτο εκει .Απλα τα μοντελα στην Pc εκδοση εχουν λιγο παραπανω λεπτομερια και λιγο το πατωμα σε καποια σημεια.Κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και πιο πολυ πηγαινει για οσους δεν το ειχαν παιξει πιο παλια και επειδη κραζανε πολλοι το RE6. Δηλαδη επειδη το RE6 ηταν μαπα,τωρα θα εχουν παραπανω εσοδα λογω του RE Remastered το οποιο υποτιθεται ηταν nintendo exclusive,αλλα η Capcom στον βωμο του χρηματος τωρα τελευταια κανει οτι να ναι.

Γενικα το παιχνιδι ειναι για ενα κατεβασμα απο το θειο και τιποτα παραπανω.Αν οπως ειπε ο Psycho γινει κανενα θαυμα απο καποιο Mod στο μελλον να τιμηθει μετα πληρωμης αλλα προς το παρον δεν αξιζει. Γλυτωστε χρηματα για καποιο αλλο παιχνιδι πχ GTA ή Witcher 3.

Δημοσ.

Το gameplay ατμόσφαιρα είναι καλά; αυτο μας ενδιαφέρει στην σειρά και οχι να ειναι wow τα γραφικά! 

Το παιχνίδι είναι remastered έκδοση, με μόνο λόγο ύπαρξής του τα αναβαθισμένα γραφικά.....

• Like 2
Δημοσ.

κακά τα ψέματα!

κανένας δεν περίμενε να δει ουαου. γραφικά από αυτό το παιχνίδι, εξάλλου μια επανέκδοση είναι τι περιμένατε να φτιάξουν;

τουλάχιστον βγήκε για υπολογιστή γιατί το ζητούσαμε εμείς οι fan λόγο του καταπληκτικού game play του, την ατμόσφαιρα του και την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένα resident evil!

ορίστε μας το έφτιαξαν!

Και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή από παιχνίδια του σήμερα που είναι υποδεέστερα μπροστά του!

Και το κυριότερο για μένα είναι παιχνίδι που δεν είναι για gamers παιδάκια!

Δημοσ.

Για όσους θέλουν παραπάνω από 1080p ανάλυση ή κάποια custom πειράξτε το .ini αρχείο. Λεπτομέρειες Link.png Site: εδώ . Εγώ παίζω μια χαρά σε 4k άσχετα που όντως δεν βλέπεις κάτι πολύ τρελό λόγω prerendered και σχετικού upscaling των textures των μοντέλων.

Κατά τα λοιπά πολύ καλή ατμόσφαιρα όσο το έπαιξα, μου θύμισε παλιές καλές εποχές του 2. Το 1 δεν το είχα τερματίσει ποτέ οπότε είτε βετεράνος κάποιος είτε νέος σχετικά στο χώρο αξίζει τα λεφτά του (12€ από VIP του GMG προσωπικά)

Δημοσ.

Για όσους θέλουν παραπάνω από 1080p ανάλυση ή κάποια custom πειράξτε το .ini αρχείο. Λεπτομέρειες Link.png Site: http://steamcommunity.com/app/304240/discussions/0/622955136053281290/">εδώ . Εγώ παίζω μια χαρά σε 4k άσχετα που όντως δεν βλέπεις κάτι πολύ τρελό λόγω prerendered και σχετικού upscaling των textures των μοντέλων.

Και 1080p μια χαρά είναι!

τουλάχιστον έχει διάρκεια, είναι μεγάλο!

Εγώ περισσότερο θα σκάσω με τους γρίφους/κλειδιά και με τα πυρομαχικά παρά με την ανάλυση!

Δημοσ.

κακά τα ψέματα!

κανένας δεν περίμενε να δει ουαου. γραφικά από αυτό το παιχνίδι, εξάλλου μια επανέκδοση είναι τι περιμένατε να φτιάξουν;

τουλάχιστον βγήκε για υπολογιστή γιατί το ζητούσαμε εμείς οι fan λόγο του καταπληκτικού game play του, την ατμόσφαιρα του και την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένα resident evil!

ορίστε μας το έφτιαξαν!

Και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή από παιχνίδια του σήμερα που είναι υποδεέστερα μπροστά του!

Και το κυριότερο για μένα είναι παιχνίδι που δεν είναι για gamers παιδάκια!

Γιατι δεν μπορουσες πριν να το παιξεις στο Pc μεσω Dolphin?? Και μια χαρα νομιμο ηταν αν ειχες και ενα Wii με το παιχνιδι.

Δημοσ.

Γιατι δεν μπορουσες πριν να το παιξεις στο Pc μεσω Dolphin?? Και μια χαρα νομιμο ηταν αν ειχες και ενα Wii με το παιχνιδι.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι άλλαξα και επεξεργαστή για να έχω το σετ εντολών sse4 !

το ήθελε ο dolphin!

Είναι για το γαμοτο επειδή δεν το είχαμε στον υπολογιστή!

ρίχνουν πολύ δουλειά σε έναν τέτοιο καλό τίτλο για κονσόλα και στους υπολογιστές μας πασάρουν τα 4,5,6 !

άντε και το code Veronica με το καλό μαζί το RE 2 HD Στα πισια μας !

Δημοσ.

@@ δουλεια κανανε και αυτο φενεται απο τις αναλυσεις.Οταν στο Pc εχεις μπει στην εποχη του 4κ ειναι ξεφτιλα να βλεπουμε αναλυσεις μεχρι 1080p,μια απο τα ιδια εγινε και στο FF XIII και την εκραξε ο κοσμος την Square στο Steam και ετρεξε να το βγαλει σε 1080p....

Μισο δουλειες τρωμε στο Pc εδω και καιρο γιαυτο δεν ειναι να σκας πολλα χρηματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...