Despotas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Επιτέλους ένα ενδιαφέρον HD remake από Capcom. Το 1ο Resi remastered σε HD από την κορυφαία έκδοση του Gamecube. Βγαίνει αρχές 2015 για PC και παλιές-νέες κονσόλες: http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-05-resident-evil-1-getting-remastered-re-release-on-pc-ps3-ps4-xbox-360-and-xbox-one 11
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το καλύτερο νέο στο gaming που έχω ακούσει το τελευταίο χρόνο..μακάρι να έχει και analog stick support. p.s. εύχομαι να πουλήσει πολύ περισσότερο από το Evil Within μπας και νιώσουν λίγο... 3
spartan29gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το καλύτερο νέο στο gaming που έχω ακούσει το τελευταίο χρόνο..μακάρι να έχει και analog stick support. p.s. εύχομαι να πουλήσει πολύ περισσότερο από το Evil Within μπας και νιώσουν λίγο... Θα εχει κανονικα υποστιριξη αναλογικου στικ(οπως και επιλογη widescreen)!!επιλεον το παιχνιδι αξιζει με χιλια την αγορα του!μιλαμε για τον απολυτο τρομο(οποιος εχει παιξει την εκδοση για gamecube στο παρελθον θα καταλαβει τι εννοω) 1
Liquidsnake Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εξαιρετικό νέο!! Ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλά μπας και βγάλουν κάτι αντίστοιχο και για το 2 3
Oroku Saki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν θα παει καλα σε πωλησεις αι αυτο φαινεται απο τις πωλησεις του revelations HD που πουλησε μολις 1 εκατομμυριο ενω το 6 πανω απο 5. Ο κοσμος θελει ασταματητη δραση οχι τρομο.
CarbonFibre Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπράβο ρε Capcom! Θα το πάρω full price αλλά θέλω και Resident Evil 2 remake! 3
Gtr34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ελπιζω να κανει καλες πωλησεις και να λαβει το μυνημα η capcom γιατι απο το 4 και μετα, ολα ηταν μπουρδες . 5
Oroku Saki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θα εχει ενδιαφερος να δουμε τι πωλησεις θα κανουν τα evil within και alien isolation που βγαινουν τον οκτωβριο γιατι ειναι και αυτα horror παιχνδιια και μαλιστα καινουργια αντι για remake παλιου παιχνιδιου. Το οτι ειπαν πως φτιαχνεται με βαση την εκδοση του gamecube τι σημαινει? Οτι θα εχει χαλια γραφικα ακομα και στο pc?
HadesGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θα εχει ενδιαφερος να δουμε τι πωλησεις θα κανουν τα evil within και alien isolation που βγαινουν τον οκτωβριο γιατι ειναι και αυτα horror παιχνδιια και μαλιστα καινουργια αντι για remake παλιου παιχνιδιου. Το οτι ειπαν πως φτιαχνεται με βαση την εκδοση του gamecube τι σημαινει? Οτι θα εχει χαλια γραφικα ακομα και στο pc? Στο gamecube ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σε γραφικά και γενικά σε κονσόλες. Δες το και σύγκρινε το RE σε άλλες εκδόσεις εκείνη την εποχή πριν καν μιλήσεις next time. http://www.youtube.com/watch?v=b-h8BH4KiAc Παιχνιδάρα το remake του Gamecube και μακάρι να είναι μαμάτο στο PC. Εάν θέλεις action παίξε call of Duty ή Ms Pacman Δεν θα παει καλα σε πωλησεις αι αυτο φαινεται απο τις πωλησεις του revelations HD που πουλησε μολις 1 εκατομμυριο ενω το 6 πανω απο 5. Ο κοσμος θελει ασταματητη δραση οχι τρομο. O κόσμος δεν θέλει blind and stupid δράση αλλά τα ζα , ο τρόμος των πρώτων RE , του Outlast και άλλων τίτλων είναι απαραίτητος στα games. 5
D.Luffy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θα εχει ενδιαφερος να δουμε τι πωλησεις θα κανουν τα evil within και alien isolation που βγαινουν τον οκτωβριο γιατι ειναι και αυτα horror παιχνδιια και μαλιστα καινουργια αντι για remake παλιου παιχνιδιου. Το οτι ειπαν πως φτιαχνεται με βαση την εκδοση του gamecube τι σημαινει? Οτι θα εχει χαλια γραφικα ακομα και στο pc? Χάλια γραφικά? Το παιχνίδι το είχα λιώσει στο GC όταν βγήκε και μπορώ να σου πω πως ακόμα και σήμερα αν και τα backgrounds είναι prerendered τα γραφικά απλά γαμάνε. Επίσης κάνουν blend τα στατικά backgrounds με διάφορα real time εφέ φωτισμού και σκιών πάνω στους χαρακτήρες. Πχ σκιές δέντρων με φυλωσιές, αστραπές που ρίχνουν φως μέσα από παράθυρα και πολλά άλλα. Η συγκεκριμένη τεχνική βελτιώθηκε δραματικά αργότερα στο RE Zero του οποίου το remaster ελπίζω να ακολουθήσει αμέσως μετά από αυτό. Εαν η ανάλυση ανέβει στα σημερινά δεδομένα θα παίξεις ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνίδια όλων των εποχών. Κάτι μου λέει πως αν του δώσουν λίγο προσοχή, τεχνικά θα βάζει κάτω και το... evil within. Και σου λέω "τεχνικά" γιατί σε όλα τα υπόλοιπα (gameplay, ατμόσφαιρα, ήχος) σίγουρα θα το βάζει κάτω. 2
Oroku Saki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το Evil within μπορει να ειναι το ιδιο καλο με το re1 αν οχι και καλυτερο αλλα αυτο θα το δουμε οταν κυκλοφορησει.
HadesGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το Evil within μπορει να ειναι το ιδιο καλο με το re1 αν οχι και καλυτερο αλλα αυτο θα το δουμε οταν κυκλοφορησει. http://www.youtube.com/watch?v=bf5jYl3jy7U ¨Όπως νίκησε και ο Shredder στο video, έτσι θα είναι και το Evil Within VS RE1 2
D.Luffy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το Evil within μπορει να ειναι το ιδιο καλο με το re1 αν οχι και καλυτερο αλλα αυτο θα το δουμε οταν κυκλοφορησει. Πολύ υψηλούς στόχους θέτεις για το καημένο το within. Θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα πριν βγει! Μακάρι να είναι ένας πολύ καλός τίτλος του είδους γιατί χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, αλλά ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα τολμούσε να δει στα μάτια έναν θρυλικό τίτλο όπως το RE. Εγώ ένα θα σου πω. Μπορεί όταν βγει να σαρώσει βραβεία, να βγει goty, να κάνει 1 δισεκατομμυριο πωλήσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι. Αλλά ένα παιχνίδι γίνεται θρυλικό μόνο όταν αποδίξει την αξία του στο χρόνο. Τίτλοι όπως το RE1 μπορώ να τους παίζω και 30 χρόνια μετά και να μου αφήνουν την ίδια κορυφαία εμπειρία όταν πρωτοβγηκαν. Αυτά τα παιχνίδια σπανίζουν πάρα μα πάρα πολύ φίλε μου. Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης μεταξύ RE1 και Within. Είναι άτοπο εντελώς. Το ξανασηζυτάμε σε καμιά δεκαετία εαν τότε ακόμα μπορείς να θυμηθείς καν τον τίτλο του. 4
spartan29gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παντως μην ξεχνατε μερικοι οτι το evil within(οπως και το remake του πρωτου resident evil)τα εχει φτιαξει ο μαστερ του ειδους shinji mikami.Με το που εφυγε απο την κραπκομ,αρχισε να παιρνει την κατω βολτα η σειρα.(ακομα και το 4 που ηταν πιο action απο την πρωτη τριλογια,ηταν εξαιρετικοτατο,σε σχεση με το 5ο και 6ο μερος της σειρας.) Το Evil within μπορει να ειναι το ιδιο καλο με το re1 αν οχι και καλυτερο αλλα αυτο θα το δουμε οταν κυκλοφορησει. Καλο θα ειναι,αλλα δυσκολο να ξεπερασει την μαγεια και την ατμοσφαιρα του πρωτου resident evil(το συναισθημα της κλειστοφοβιας δυσκολα να το βιωσεις σε αλλο παιχνιδι) 1
d3monhunter Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν θα παει καλα σε πωλησεις αι αυτο φαινεται απο τις πωλησεις του revelations HD που πουλησε μολις 1 εκατομμυριο ενω το 6 πανω απο 5. Ο κοσμος θελει ασταματητη δραση οχι τρομο. Αυτή η αναθεματισμένη 'ασταμάτητη' δράση κατέστρεψε τα παιχνίδια, που πλέον βλέπεις γραφικά, πιστολίδι και ουσία καμία. Αμφιβάλω αν ο κόσμος ο σωστός ο gamer θέλει δράση. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα