Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αντιμετωπιζω προβληματα με το κεφαλαιο games στο λαπτοπ μου.

Πιο συγκεκριμενα εχω τα εξης θεματα :

1) Σε παιχνιδια που ειχε τυχει να εγκαταστησω π.χ PES4,5 χαμηλων requirements πριν κανα 1 μηνα εβαζα και εβγαζα option files για να εχω τα πατσακια .Ως αποτελεσμα, καποια στιγμη μετα απο μια μερα κρασαραν και τα 2. Τα εκανα Uninstall αλλα μετα οταν τα ξαναεγκατεστησα ξεκιναγαν μια φορα και μετα παλι κρασαραν, χωρις να εχω κανει τιποτα. Οποτε σκεφτηκα μηπως εχω θεμα στο registry και γι αυτο δεν με αφηνει ουτε κανονικο να το παιξω. Ξερετε αν η δημιουργια 2ου User στο laptop θα εχει καθαρο registry να βαζω τα games μονο εκει?

2) Σε προγραμματα τα οποια για καποιο λογο δεν μπορω να τα απεγκαταστησω απο τον πινακα ελεγχου στα Windows7 ,ξερετε καποιον αλλο τροπο-προγραμμα που να κανει ας το πουμε "εξαναγκασμενη απεγκατασταση". Το προγραμμα που δεν φευγει ειναι ενα πατσακι για το FIFA 08 του Mogolos με τις ελληνικες ομαδες. Επειδη στην αρχη δεν δουλευε, το ειχα βγαλει, εσβησα το παιχνιδι και μετα τα ξαναβαλα και τα 2. Τοτε εγινε το Uninstall μια χαρα και για το game και για το patch. Ομως οταν πια ξανα-κρασαραν ολα, αφαιρεσα οτιδηποτε σχετικο με gaming εκτος απο εκεινο που δεν εφευγε με τιποτα.Οσες φορες και να εχω δοκιμασει, λεει και καλα ...succesfully uninstalled for your computer αλλα παλι εκει ειναι.

Δημοσ.

η λύση σου είναι REVO Uninstaller.

τίκαρε την τελευταία επιλογή (για προχωρημένους) και θα σου πετάξει τα πάντα απο το παιχνίδι - πρόγραμμα που θες πανεύκολα.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...