Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ο φίλος είναι ο TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ο φίλος είναι ο TS τι σημαίνει Ts?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Thread starter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Thread starter. ενας φιλος μου την εδωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μόνο σε μένα αρέσει η Enermax; http://www.e-shop.gr/enermax%C2%A0ets-t40-tb-p-PER.663540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 εγω παλι απορω που ασχολειστε με αυτον τον επεξεργαστη, σε τετοια πλατφορμα....!!!!! αντι να βαλετε κανα 4690Κ και να του πιειτε το αιμα, ασχολειστε με τα μπαρμπουτσαλα που πασαρει η INTEL σαν "anniversary edition"...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν θέλω να ρισκάρω για πρώτη φορά τόσο ακριβο CPU σε 1 μήνα θα βαλω τον 4690κ αφου το είπα εξαλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα