InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια.... εχω ενα λαπτοπ με windows 8 ειτε συνδεομαι με wifi ειτε με καλωδιο δικτυου δειχνει οτι εχει ιντερνετ ο υπολογιστης. Στην πραγματικοτητα ομως κανενας browser δεν ανοιγει. Μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ. Εκλεισα το τειχος προστασιας αλλα τιποτα. Απο γραμμη εντολων κανω ping σε σελιδες και κανει κανονικα. Απεγκατεστησα τους browser και αφου τους κατεβασα με φλασακι απο αλλο υπολογιστη παλι δεν ανοιγει καμμια σελιδα. οι μικροεφαρμογες που ειναι στα windows 8 (κατι ebay, bing κτλ κτλ) δουλευουν κανονικα καμμια βοηθεια σας παρακαλω?
xalkiadakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 και εμενα ειχε κατι αντιστοιχω ο υπολογιστης μου ... εγω παντος κατεβασα απο το site της μητρικης τα drivers για το lan driven και ολα εφτιαξαν ... δοκιμασε και εσυ
InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 μα ουτε με wifi παιζει ενω εχει συνδεση κανονικα και γραφει συνδεση με ιντερνετ (οχι περιορισμενη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα