Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω Forthnet 3Play και πληρώνω μαζί με όλα τα κανάλια της Nova 59€.Όμως στην περιοχή μου δεν υπάρχει καλή καλωδίωση και δεν πιάνω πολύ μεγάλες ταχύτητες παρόλο που το Ίντερνετ είναι γρήγορο και δεν κολλάει.Να βάλω ΟΤΕ ή τις ίδιες ταχύτητες θα πιάνω;Επίσης τι είναι καλύτερο ΟΤΕ ΤV ή Nova;Εγώ περισσότερο βλέπω μπάσκετ και ποδόσφαιρο εξωτερικού αλλά και όλους τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα του ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Μπορείς να κρατήσεις nova αφού έχει σχεδόν ολους τις αγώνες  του ολυμπιακού και στο ποδόσφαιρο έχει chl ή πρωτάθλημα αργεντινής και στο μπάσκετ ευρωλίγκα που είναι αυτά που βλέπεις . 

Δημοσ.

Απλά ο ΟΤΕ έχει και ΝΒΑ που βλέπω πολύ,αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα με τις ταχύτητες και όχι τόσο πολύ η τηλεόραση απλά ήθελα γνώμες συνδρομητών.

Δημοσ.

Αν ζητήσεις στη forthnet να σου ρίξουν το snr στο 6 τότε θα έχεις πολύ γρήγορες ταχύτητες αφού όσο πιο χαμηλό είναι το snr τόσο πιο γρήγορες ταχύτητες έχεις 

Δημοσ.

O ote εχει πιο πλουσιο περιεχομενο απο νοβα.Ειναι πολυ πιο ακριβος εχει καλυτερο ιντερνετ εχει χειροτερη ποιοτητα εικονας στα καναλια του.Διαλεγεις τι θες και επιλεγεις αναλογα

Δημοσ.

αν θες να δεις ολυμπιακό τον βλέπεις μόνο στη nova (μέχρι και τα φιλικά του ολυμπιακού η nova τα είχε ) . αν θες nba πας οτε . στο θέμα ιντερνετ ο οτε έχει καλό ιντερνετ αλλά είναι πολύ πιο ακριβός από τους λοιπούς πάροχους

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα ειναι ο ΠΟΤΕ

Μενεις αναγκαστικα ΝΟΒΑ

Κοψε τις ταινιες και κρατα μονο τα αθλητικα οποτε πας στα 39ε και εχεις τα παντα

Ταινιες και NBA βλεπεις απο το ιντερνετ (βαλε XBMC)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το snr τη ειναι;

SNR (Signal to Noise Ratio) Ο βασικός ρόλος του SNR είναι η δυνατότητα που μας παρέχει να μετρήσουμε το μέγιστο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων του καναλιού, υπό συνθήκες παρουσίας θορύβου. Με λίγα λόγια όσο πιο χαμηλό τόσο πιο μεγάλη ταχύτητα θα έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...