Προς το περιεχόμενο

mito 135? 155? η 170?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κατασκευαστές λένε συγκεκριμένη κατανάλωση με συγκεκριμένο τρόπο μέτρησης και "διαδρομής". Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως πολλές φόρες έχω καταφέρει να έχω την κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής & αρκετές φόρες και μικρότερη , δεν είναι κάτι δύσκολο απλώς πρέπει να βρεις την χρήση τομή στο αυτοκίνητο !!

Δημοσ.

Εγώ πάντως πολλές φόρες έχω καταφέρει να έχω την κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής & αρκετές φόρες και μικρότερη , δεν είναι κάτι δύσκολο απλώς πρέπει να βρεις την χρήση τομή στο αυτοκίνητο !!

Ε δε το λες και εύκολο! :-D

• Like 1
Δημοσ.

ακριβος.πες και σε μας τιποτα δικε μου χαχα.να πω την αληθεια τωρα εχει κανα μηνα το παω με συγκεκριμενο τροπο το ρχ8 το παω δηλαδη δυομιση αντε 3.000 στροφες αλαγες οσο πιο χαλαρα γινεται και δε καιω οσο εκαιγα..απλα ξεχασα τι αμαξι εχω.αν με καταλαβαινετε..αυτο θελω δηλαδη οκ να μη το τρεχω ολη την ωρα αλλα να το τρεξω πχ  μια φορα στις τοσες και να μη καψει ετσι..

Δημοσ.

Να κάψει λιγότερο από όσο λέει ο κατασκευαστή είναι ανέφικτο εκτός και το μετράς σε κατηφόρα με 0 γκαζι

Δημοσ.

Στο δικό μου μέσα στην πολη ο κατασκευαστής δίνει 6,9L εγώ με μέτρηση και από το trip com και από τα λίτρα που έκαψα μου βγάζει ένα 5,9L εκτός πολης λέει 5,1L έχω πετυχει και 4,2L αλλά συνήθως είμαι στα 5,3L και για μικτο κύκλο έχει 5,7L εγω είμαι στα 5,6L

Δημοσ.

Που δηλώνω βιογραφικό ; :P , σε vw passat του θειου μου όταν του το πήρα και του έριξα την μέση κατανάλωση (απο trip computer μονο) 1,6L γούρλωσε τα μάτια :D

• Like 1
Δημοσ.

Που δηλώνω βιογραφικό ; :P , σε vw passat του θειου μου όταν του το πήρα και του έριξα την μέση κατανάλωση (απο trip computer μονο) 1,6L γούρλωσε τα μάτια :D

Ωραίος! Θέλει πολύ υπομονή να οδηγείς έτσι! Να μην ζορίζεις καθόλου το αμάξι, αλλαγές στις σωστές στροφές κλπ

Δημοσ.

Συνήθεια είναι ... ένα tip βλέπω π.χ πόλους που πλακώνονται στο γκάζι από φανάρι σε φανάρι για να τα προλάβουν εγώ κινούμενος με το όριο ταχύτητας μπορεί να μην σταματήσω καθόλου και να τους έχω συνέχεια μπροστά μου μάνι μάνι που δεν έχεις αυτό το σταματά ξεκινά γλιτώνεις καύσιμο , μόλυνση του περιβάλλοντος ,φθορές κτλ . Εάν βάλεις και της σωστές αλλαγές κτλ να πως πέφτει η κατανάλωση

Σκέψου γείτονας με diesel swift βγάζει 750χιλ και εγώ με βενζίνη με ένα γέμισμα βγάζω 700χιλ :P

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθεια είναι ... ένα tip βλέπω π.χ πόλους που πλακώνονται στο γκάζι από φανάρι σε φανάρι για να τα προλάβουν εγώ κινούμενος με το όριο ταχύτητας μπορεί να μην σταματήσω καθόλου και να τους έχω συνέχεια μπροστά μου μάνι μάνι που δεν έχεις αυτό το σταματά ξεκινά γλιτώνεις καύσιμο , μόλυνση του περιβάλλοντος ,φθορές κτλ . Εάν βάλεις και της σωστές αλλαγές κτλ να πως πέφτει η κατανάλωση

Σκέψου γείτονας με diesel swift βγάζει 750χιλ και εγώ με βενζίνη με ένα γέμισμα βγάζω 700χιλ :P

Όταν είναι να πάω ταξίδι θα σου δώσω το αμάξι να με πας εσύ :P

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είναι να πάω ταξίδι θα σου δώσω το αμάξι να με πας εσύ :P

Άντε και για να μην λέτε σήμερα που του ήπια το αίμα μέση κατανάλωση 16L/100km πάνε τα 13 λίτρα που έβαλα τα ρούφηξε (χιλιαρι κινητήρα έτσι μην ξεχνάμε :P)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...