Προς το περιεχόμενο

Mamba Vs Ouroboros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, σε λιγο καιρο θα παρω ενα απο τα δυο ποντικια: η Mamba η Ouroboros, θελω να μου πειτε τη γνωμη σας αναμεσα σε αυτα τα δυο, πιο μου προτείνεται...

Υ.Σ. Θελω πολλες γνωμες, οποτε, μην ντραπείτε να πειτε τη γνωμη σας!!!!!!!!!!! :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Το ουρομπορος προσφερει περισσοτερες επιλογες απο το mamba.

Αν σαρεσει το στυλ ουρομπορος δες και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/286933/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-9.html

μιας και τα ασυρματα της razer πολλοι λενε οτι βγαζουν προβλημα οταν ειναι wireless (λες για αυτο να μπορεις να το κανεις και wired? xD)

• Like 1
Δημοσ.

Οχι τα εχω δοκιμασει και τα δυο και ειναι τελεια και στο wireless και στο wired, απλα εγω ηθελα το Mamba γιατι με βολευει και εχει ωραια βαση και πολλες επιλογες χρωματων αλλα το ouroboros ρυθμιζεται και εξωτερικα και εσωτερικα!!!!

Δημοσ.

Αν θέλεις να πάρεις ποντίκι για gaming δες Deathadder 2013 από Razer και G502 από Logitech.

Επίσης το Mionix Avior / Naos 7000 αν μπορείς να φέρεις από εξωτερικό.

Ασύρματα και gaming δεν πάνε μαζί. Επίσης οι αισθητήρες τους και ειδικά του mamba δεν είναι για αυτή την δουλειά.

Απλά τα πλασάρει η Razer ως gaming και αυτό είναι όλο.

Το Deathadder 2013 το είχα παρεπιπτόντως και στο προτείνω από θέμα εργονομίας, επιδόσεων αισθητήρα αλλά με προβλημάτιζε λίγο το πόσο θα κρατήσει.

Αν θες ντε και καλά ασύρματο τότε τι να σου πω ας προτείνει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

εχω το ouroboros 3 χρονια τωρα και ειναι αψογο!

Τελειως ηχος , απόκριση , καμια φθορά και προσαρμόζετε τελεια στις απαιτησεις τις στιγμης  είτε με το μεγεθος του ειτε με την αλλαγη τοu dpi (που γινεται πανευκολα απο 1 κουμπι κατω απο την ροδελα!)

Ειναι το στολιδι μου και ελπιζω να ειναι για μερικα ακομη χρονια, βεβαια χρειάζεται και συνδυασμός με ενα καλο mousepad , εγω εχω το razer goliathus speed edition σε medium (League of legends μοτιβο) και ειναι απλα υπεροχο

Δημοσ.

Χεχεχε ακόμα ένα θύμα που θα χαραμίσει τα λεφτά του σε Razer. Πάτα στο google, τα καλύτερα προιόντα της κάθε εταιρίας όσον αφορά τα περιφεριακά και απλά εκεί θα διαπιστώσεις πόσο χαμηλά είναι η Razer. 

Δημοσ.

Καλα παιδια, αυτη την επιθεση σε μια εταιρια μονο και μονο επειδη δεν εχουν οι ιδιοι προιοντα της εταιριας δεν την καταλαβαινω, εγω εχω τοσα πραγματα απο τη razer και συγκρινοντας με πολλα αλλα απο αλλες εταιριες εχω καταληξει πως η Razer ειναι μια απο τις καλυτερες και οχι επειδη το λεει η ιδια αλλα επειδη εχω δοκιμασει με τα ιδια μου τα χερια τοσα και τοσα (mousepads,ποντικια,πληκτρολογια, και διαφορα αλλα) οπως και τα Kraken 7.1 που εχω και πολλοι λενε ειτε δεν τους βολευει ειτε δεν ειναι ο ηχος καλος η το surround και αλλες βλακιες, ε λοιπον εγω ξερω απο πρωτοχερι ποσο καλα ειναι και ειδικα για την τιμη τους!!!

Και καλυτερα να μου πειτε τη γνωμη σας αναμεσα σε αυτα τα δυο, οχι σε αλλα!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω δει οτι το Μamba εχει κερδισει περισσοτερα βραβια και με βολευει και στο χερι (επειδη το εχω δοκιμασει για λιγες ωρες) αλλα το Ouroboros ρυθμιζεται οπως θελεις οποτε θελεις, αλλα και το Mamba εχει τα τελεια φωτα που αλλαζουν χρωμα οποτε θελεις...

Υ.Σ. Απαντηση στο φιλο που λεει απο πανω πως το gaming δεν παει μαζι με το wireless, και η Razer ακριβως αυτο ελεγε μεχρι το 2009 και αρνιοταν να κατασκευασει ποντικι wireless γιατι δεν θα μπορουσε να αντεπεξελθει στις ταχυτητες και ακριβεια των wired ποντικιων, ομως μετα το τμημα σχεδιασμου ποντικιων της razer εφευρε μια τεχνολογια που χρησημοποιηθηκε για να κατασκευαστει τι πρωτο ποντικι που ηταν και Gaming αλλα και Wireless: Το Mamba!!!! Μετα απο 3 χρονια η τεχνολογια αναπτυχθηκε κιαλλο και μπορεσαν να κατασκευασουν το Ouroboros και το Mamba 4G 2012!!!!!

Δημοσ.

Αν δεν εισαι ψειρας δεν θα καταλαβεις διαφορα αναμεσα σε wire και wireless εκτος αν υπαρχει καποιο προβλημα.

Για το mamba διαβασα οτι χαλαει ευκολα η μπαταρια,αλλα νομιζω στην συσκευασια δινουν αλλη μια.Παντως αν παιζεις πολλες ωρες δεν αξιζει να παρεις wireless.Ειδικα αν παιζεις λολ και σου τελειωσει η μπαταρια η αρχισει να τελειωνει,θα του κανεις ευχελαιο μετα xD

Δημοσ.

Εγω εχω δει οτι το Μamba εχει κερδισει περισσοτερα βραβια και με βολευει και στο χερι (επειδη το εχω δοκιμασει για λιγες ωρες) αλλα το Ouroboros ρυθμιζεται οπως θελεις οποτε θελεις, αλλα και το Mamba εχει τα τελεια φωτα που αλλαζουν χρωμα οποτε θελεις...

Το ότι ασχολείσαι με το αν το ποντίκι έχει φωτάκια η όχι μας δείχνει το επίπεδο των επιχείρημάτων σου για την αξιοπιστία της razer ως κατασκευαστής περιφερειακών.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι θα προσεχω την μπαταρια και δεν θα τελειωνει ευκολα οποτε δεν θα χρειαστει να το κανω wired η μπορει να χρειαστει πολλοι λιγες φορες!!! Εγω τοσο καιρο παιζω παιχνιδια με ενα logitech wireless ποντικι που δεν ειναι για gaming και μια χαρα με βολευει απλος θελω καποιο που να ειναι πιο καλο απο αυτο που εχω....( το ποντικι που ανεφερα δεν ειναι επαναφορτιζομενο αλλα η μπαταρια κραταει πανω απο ενα μηνα)!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, δεν ενοουσα πως θα το παρω για τα φωτα απλα μου αρεσουν και αυτα, αλλα οπως ανεφερα πιο πανω με βολευουν και τα δυο ποντικια και εχουν πολλα προγραματιζομενα κουμπια που μπορεις να αποθηκευσεις στο cloud server οποτε τα εχεις παντου και ειναι και wireless γι αυτο θα τα παρω οχι επειδη εχουν φωτακια.............

Δημοσ.

Νομιζω ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη σου στο τι σε βολευει!Εγω εχω το mamba γτ καθεται καλυτερα στο χερι μου!Το ouroboros δεν με βολεψε καθως ειναι πιο ''χαμηλο''!απο κει και περα η μπαταρια στον 1,5 χρονο που το εχω δεν εχει παθει κατι,μια μερα μου κρατουσε ολοκληρη (12-14 ωρες) τοσο κραταει και τωρα!το μονο προβλημα ειναι το αθλιο synapse μιας και τα οποια θεματα εχω προερχοντε απο αυτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...