tehAllantin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μας ανοιξαν και εμας πριν 2 εβδομαδες το σπιτι γυφτοκλεφτρονια του κερατα αλλα επειδη δεν εχουμε τιποτα αξιας στο πατρικο μου (εκτος και αν θεωρειται 14" τηλεοραση απο τις παλιες κατι αξιολογο) πηραν το μακρυτερο. Μπηκαν πρωι μεσα την ωρα που ελειπαν οι δικοι μου στις δουλειες τους και ειχαν φυσικα τον φοβο να μην επιστρεψει κανεις σπιτι οποτε τη "γλυτωσαμε" με καμια 10 ευρω σκορπισμενα σε ψιλα και το δωματιο των δικων μου ανω κατω. Το μονο πραγμα που πονεσε τους δικους μου ηταν μια κεντημενη εικονα απο το γαμο τους που την εσκισαν μηπως και εχει κατι απο πισω αλλα κατα τα αλλα δεν μπορεσαν να βρουν να παρουν κατι. Την ιδια χρονικη στιγμη στο χωριο μου ανοιξαν αλλα τρια σπιτια. Προφανως και μιλαμε για οικογενεια που απλα απλωθηκε γυρω γυρω και οτι καταφερε να παρει, καταφερε. Εγω μιλαω βεβαια για περιοχη Ημαθιας που το κλεψιμο ειναι συχνοτατο και καθημερινο προβλημα αλλα ειμαστε τυχεροι που τουλαχιστον εδω η αστυνομια κατι κανει αλλα δυστυχως ειναι λιγοι και τα γυφτοκλεφτρονια παρα πολλα. Στη δικη μας περιπτωση παντως τα κλεφτρονια ειναι πιτσιρικια (12-14 ετων) και συνηθως εχουν και εναν μεγαλυτερο μαζι τους και δρουν σε ομαδες των τριων. Οπως και καθε χρονο η περιοδος 7 με 20 Αυγουστου ειναι το φορτε τους γιατι ειναι η εποχη των πανηγυριων για εδω στα βορεια και ετσι συνδιαζουν το πανηγυρι με το κλεψιμο και οι περισσοτεροι απο εμας τουλαχιστον ξερουν να φυλαγονται. Γιδιώτης είσαι;
chill Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 3o χτύπημα σε ουτε εβδομάδα, αυτή τη φορα στο αμάξι της κοπέλας μου. Ζήτημα ηταν να ταν 10λεπτα παρκαρισμένο έξω απο το σπιτι μου γιατί φύγαμε αμέσως. Ίσα που χάλασαν την κλειδαριά..... Το παράλογο, ακριβώς απέναντι υπάρχει πολυκατοικία με πολύ κόσμο στα μπαλκόνια. Στα @@ τους, δεν κωλοσαν....
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Από ιστορίες περί του θέματος, όσες θες έχω να σου πω. (σπίτια γνωστών, συγγενών κλπ) Το ζήτημα όμως είναι ένα. Να έχει πάντα κάποιον ξύπνιο και παρόν μέσα στο σπίτι. Στο δικό μας πάντως 2 φορές πήγε να μπουκάρει κάποιος από τον πάνω όροφο που είναι οικοδομή και πήραν τα @@ μας. Η μια φορά στις 4 η ώρα ξημερώματα και αφού μας βρήκε ξύπνιους, είπε να δοκιμάσει την τύχη του μετά από καιρό κατά τις 11μιση το βράδυ ο μαλάκας. Ε μόνο που δεν τον πυροβολήσαμε... Κοιμόμαστε με βάρδιες και στήνουμε αυτί. Μη κλάσει κανείς, αμέσως να δούμε τι έγινε. Όχι παίζουμε
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Από ιστορίες περί του θέματος, όσες θες έχω να σου πω. (σπίτια γνωστών, συγγενών κλπ) Το ζήτημα όμως είναι ένα. Να έχει πάντα κάποιον ξύπνιο και παρόν μέσα στο σπίτι. Στο δικό μας πάντως 2 φορές πήγε να μπουκάρει κάποιος από τον πάνω όροφο που είναι οικοδομή και πήραν τα @@ μας. Η μια φορά στις 4 η ώρα ξημερώματα και αφού μας βρήκε ξύπνιους, είπε να δοκιμάσει την τύχη του μετά από καιρό κατά τις 11μιση το βράδυ ο μαλάκας. Ε μόνο που δεν τον πυροβολήσαμε... Κοιμόμαστε με βάρδιες και στήνουμε αυτί. Μη κλάσει κανείς, αμέσως να δούμε τι έγινε. Όχι παίζουμε εγώ εχω το μαχαίρι κάτω απο το μαξιλάρι εδω κ χρόνια , αλλα μια φορά με κάποιος ανέβηκε στο μπαλκόνι μας και με πέτυχε ξύπνιο , βγαίνω με ενα ρόπαλο του baseball με πρόκες και συρμα που εχω φτιάξει απο χομπυ φωνάζοντας "ΜΠΗΚΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!" και έτρεξε σα δαιμονισμένος κ πήδηξε στους δίπλα κ τσακίστηκε γιατι ειχα ακούσει ενα δυνατό χτύπημα και ενα "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!" πάντως σε τριανταφυλλιές προσγειωθηκε γιατι ειμαι και σε ισόγειο Μετά απο καιρό ξαναμπήκαν σε διπλανά σπίτια , δεν ξέρω αν ηταν οι ίδιοι αλλα τους έριξαν με καραμπίνα και έγινε ο χαμός , πηδούσαν απο αυλή σε αυλή και τους έριχνε ο ενας μετά τον άλλο και πέρσι ημασταν ήρεμα , δεν έγινε κάτι στη γειτονιά μου. 6
The_Colonel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 3o χτύπημα σε ουτε εβδομάδα, αυτή τη φορα στο αμάξι της κοπέλας μου. Ζήτημα ηταν να ταν 10λεπτα παρκαρισμένο έξω απο το σπιτι μου γιατί φύγαμε αμέσως. Ίσα που χάλασαν την κλειδαριά..... Το παράλογο, ακριβώς απέναντι υπάρχει πολυκατοικία με πολύ κόσμο στα μπαλκόνια. Στα @@ τους, δεν κωλοσαν.... + αμάξι η κοπέλα (και μάλλον καλό για να μπήκαν στον κόπο να το ανοίξουν) καλά σας κάνουν ρε για να προσπαθούν τόσο μέσα στην μέγκλα θα ήσαστε και ο κόσμος πεινάει τι να κάνουμε να τα σκεφτόσασταν όταν ψάχνατε για ρουσφέτια και διάφορες άλλες ρεμούλες για να βολευτείτε...
*nenya* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νίκοτς πόσα θες για να σε προσλάβω για προστασία;
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 πολυ dead snow βλεπεις. δε το χω δει , καλό ? οταν ειδα nazi zombies λέω καμια παρωδία θα ειναι γιατι σου φαίνεται παράξενο ? δεν σκοπευω να πεθάνω απο κανένα παπαράκο που θα με πιάσει στον ύπνο + οτι έχω μανα κ αδερφές να προστατευσω , οποιος μπει σπίτι μου κ τον πιάσω θα φτύσει αίμα :3 στην γειτονιά μου με έχουν για ψυχάκια αλλα i dont give a fuck Νίκοτς πόσα θες για να σε προσλάβω για προστασία; για τη δερφούλαμ δουλευω τζάμπα :3 4
The_Colonel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 δε το χω δει , καλό ? οταν ειδα nazi zombies λέω καμια παρωδία θα ειναι γιατι σου φαίνεται παράξενο ? δεν σκοπευω να πεθάνω απο κανένα παπαράκο που θα με πιάσει στον ύπνο + οτι έχω μανα κ αδερφές να προστατευσω , οποιος μπει σπίτι μου κ τον πιάσω θα φτύσει αίμα :3 στην γειτονιά μου με έχουν για ψυχάκια αλλα i dont give a fuck για τη δερφούλαμ δουλευω τζάμπα :3 καλή ειναι; έχεις καμιά φωτό ή face? μήπως μπήκε ο άλλος απο το μπαλκόνι για την αδερφή σου και όχι για να σας κλέψει; μπορεί να του είπε "έλα απο το μπαλκόνι για να μην σε πάρει χαμπάρι ο αδερφός μου" γιατι εγώ αν ήμουν διαρρήκτης και έβλεπα κάποιον να τρέχει κατα πάνω μου με παλούκια και καρφιά απλά θα τον πυροβολαγα και θα τελείωνε εκεί το ζήτημα.
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ^ η δερφουλασ είν' σ' άλλου χουριό όμως... ε και ? μια αναπάντητη κ ειμαι εκει σε 1 λεπτό καλή ειναι; έχεις καμιά φωτό ή face? μήπως μπήκε ο άλλος απο το μπαλκόνι για την αδερφή σου και όχι για να σας κλέψει; μπορεί να του είπε "έλα απο το μπαλκόνι για να μην σε πάρει χαμπάρι ο αδερφός μου" γιατι εγώ αν ήμουν διαρρήκτης και έβλεπα κάποιον να τρέχει κατα πάνω μου με παλούκια και καρφιά απλά θα τον πυροβολαγα και θα τελείωνε εκεί το ζήτημα. ο μέσος διαρρήκτης στην καλύτερη κουβαλάει μαχαίρι και δεν θέλει συμπλοκές,θέλει να μπει να πάρει οτι πάρει και να φύγει πριν τον πιάσουν. αν έχεις άκρες για όπλα κανεις μπουκα σε μαγαζιά εκτός αν εισαι χαζος αν εβλεπες εμένα να τρέχω καταπάνω σου με ρόπαλο δεν νομίζω να σκεφτόσουν να κάνεις κάτι αν δεν είχες όπλο ειμαι 1,72 - 79 κιλά με σωματότυπο παλαιστή κ αν βρεθω σε κατάσταση να νιωσω οτι απειλείτε η ζωή μου χάνω τον ελεγχο οπότε αν δεν έχει όπλο καλύτερα να τρέξει εκτος αυτού μπορώ να τον αιφνιδιασω και να τον βγάλω knockout κ οπλο να έχει , έχω το πλεονέκτημα του χώρου και βλέπω στο σκοτάδι , θα με δει 1 sec πριν φάει το πρώτο χτύπημα στο σαγονι νια νια νια οποιος νομιζει οτι λεω ψέματα να ερθει να με γνωρίσει απο κοντά , ουγκ
Ntinaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 δε το χω δει , καλό ? οταν ειδα nazi zombies λέω καμια παρωδία θα ειναι γιατι σου φαίνεται παράξενο ? δεν σκοπευω να πεθάνω απο κανένα παπαράκο που θα με πιάσει στον ύπνο + οτι έχω μανα κ αδερφές να προστατευσω , οποιος μπει σπίτι μου κ τον πιάσω θα φτύσει αίμα :3 στην γειτονιά μου με έχουν για ψυχάκια αλλα i dont give a fuck για τη δερφούλαμ δουλευω τζάμπα :3 το avatar σου απο το dead snow δεν ειναι? (δες το ,γαμαει)
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το avatar σου απο το dead snow δεν ειναι? (δες το ,γαμαει) οχι ρε , απο το man vs wild ειναι. Θα το δω , ελπίζω νανε καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα