Προς το περιεχόμενο

LG 47lb650v 47''

t54g05

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι 3d υπότιτλοι είναι σε μορφή idx/sub,ο player της tv δεν τους αναγνωρίζει.αναγνωρίζει μονο srt (2d).3d υπότιτλους θα δεις μόνο με εξωτερικό media player.

Κατάλαβα.....ευχαριστώ πολύ

έριξα τους υπότιτλους μέσα στο φάκελο σε μορφή srt και τους βλέπω μια χαρά στην τηλεόραση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάλαβα.....ευχαριστώ πολύ

έριξα τους υπότιτλους μέσα στο φάκελο σε μορφή srt και τους βλέπω μια χαρά στην τηλεόραση.

Να σαι καλά φίλε μου,καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει πως θα κάνω τα Ελληνικά ως προεπιλεγμένο encoding για τους εξωτερικούς υπότιτλους; Μέχρι στιγμής πρέπει κάθε φορά που βάζω ταινία να μπαίνω στις επιλογές και να το αλλάζω.

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει πως θα κάνω τα Ελληνικά ως προεπιλεγμένο encoding για τους εξωτερικούς υπότιτλους; Μέχρι στιγμής πρέπει κάθε φορά που βάζω ταινία να μπαίνω στις επιλογές και να το αλλάζω.

κι αυτό θα συνεχίσεις να κάνεις φίλε μου,δυστυχώς.ίσως να φτιάξει με κανένα μελλοντικό update.

Απο που θα την παρεις τοσο

Eshop.... Για την ακρίβεια την πήρα 565 μετά από μπέρδεμα που έγινε και αφού μου καθυστέρησαν την παραγγελία είκοσι μέρες.

Eshop.... Για την ακρίβεια την πήρα 565 μετά από μπέρδεμα που έγινε και αφού μου καθυστέρησαν την παραγγελία είκοσι μέρες.

Δηλαδη σου κατεβασαν 100 ε επειδη σε καθυστερησαν 20 μερες?μια χαρα!!!!

κι αυτό θα συνεχίσεις να κάνεις φίλε μου,δυστυχώς.ίσως να φτιάξει με κανένα μελλοντικό update.[/quote

Κ εμενα εχει αυτο το θεμα καθε φορα πρεπει να ενεργοποιω τα ελληνικα απο το μενουτων υποτιτλων δεν αποθηκευει την ρυθμιση..σπαστικο..

Ακριβώς έτσι. Μια χαρά μου έκατσε.

Θες να μου πεις μια κριτικη για την τηλεοραση..Πως σου φαινεται?

Με ενα 50αρικο παραπανω πας σε κατι πολυ καλυτερο:

http://www.euragora.gr/tileoraseis/ue48h6200

Απο ποια αποψη λες πως ειναι κατι πολυ καλυτερο?Ειμαι αναμεσα σε lg και samsung και δεν ξερω τι να διαλεξω

Θες να μου πεις μια κριτικη για την τηλεοραση..Πως σου φαινεται?

Δεν είχα άλλη 3d τηλεόραση για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή (ειδικά με τα γυαλιά τα δικά της). Το browsing είναι λίγο μανίκι με το τηλεκοντρόλ το απλό αλλά αν έχεις smatphone υπάρχει εφαρμογή που από το κινητό μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση πολύ πιο εύκολα. Η εικόνα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή. Λίγο με έχει παιδέψει που οι υποδοχές της είναι αρκετά βαθιά και εγώ που την έχω κρεμασμένη στον τοίχο με δυσκολεύει το βάλε-βγάλε στο usb. Γενικά τις λειτουργίες smart δεν σου τις αναφέρω γιατί θεωρώ ότι το smart είναι πεταμένα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...