Προς το περιεχόμενο

LG 47lb650v 47''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη 42αρα και παίζει τα πάντα φίλε μου.νομίζω ότι είναι τέλεια επιλογή.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν έχει κάποιος άλλος να προσθέσει κάτι, ας το πει τώρα αλλιώς ας σωπασει για πάντα.

Δημοσ.

Την τηλεόραση θα την πάρω 599 οπότε αυτή που λες πάει πάνω από εκατό ευρώ η διαφορά.

Για τα 100+ ευρω διαφορα δεν νομιζω να αξιζει αλλα αν βρεις την h6200 λιγο χαμηλοτερα τοτε πανε για την samsung χωρις δευτερη σκεψη.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Link.png Site: LG 47LB650V 47'' αναπαράγει από φλασάκι αρχεία βίντεο και υπότιτλους;

Την έχω περίπου 3 εβδομάδες.Παίζει τα πάντα απο στικάκια, δίσκους κλπ.Τα μόνα μειονεκτήματα είναι τα γνωστά, λόγω IPS Panel.Ελαφριά σκιά σε άσπρο φόντο στις 4 γωνίες, λίγο banding σε οριζόντιες γρήγορες σκηνές και ένα ελαφρύ ghosting όταν αφήσω πολύ ώρα λευκά στοιχεία (μενού, κλπ.) σε μαύρο φόντο.Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με service, μιας και απ'ότι διάβασα είναι λίγο λαχείο γενικά τα IPS της LG και επειδή δεν με ενοχλούν τα ψεγάδια που βρήκα, το άφησα έτσι.Και 'γω στην παραπάνω τιμή την πήρα...

• Like 1
Δημοσ.

Την έχω περίπου 3 εβδομάδες.Παίζει τα πάντα απο στικάκια, δίσκους κλπ.Τα μόνα μειονεκτήματα είναι τα γνωστά, λόγω IPS Panel.Ελαφριά σκιά σε άσπρο φόντο στις 4 γωνίες, λίγο banding σε οριζόντιες γρήγορες σκηνές και ένα ελαφρύ ghosting όταν αφήσω πολύ ώρα λευκά στοιχεία (μενού, κλπ.) σε μαύρο φόντο.Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με service, μιας και απ'ότι διάβασα είναι λίγο λαχείο γενικά τα IPS της LG και επειδή δεν με ενοχλούν τα ψεγάδια που βρήκα, το άφησα έτσι.Και 'γω στην παραπάνω τιμή την πήρα...

Αρχηγός. Αφού την έχεις και μου το επιβεβαιώνεις έφυγα για αγορά. Από το κατάστημα πάντως δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.

Δημοσ.

Θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, αν ήξεραν ^_^

Σαν επαγγελματίες όμως πριν στείλουν το μειλ θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια δοκιμή και όχι να πουν ότι δεν ξέρουν.

Δημοσ.

Παιδιά την τηλεόραση την παρέλαβα σήμερα. Μια χαρά όλα.... απλά έχω ένα θεματάκι με τους υπότιτλους σε μια 3d ταινία. Δεν μπορώ με τίποτα να τους εμφανίσω. Καμιά ιδέα; 

Δημοσ.

Παιδιά την τηλεόραση την παρέλαβα σήμερα. Μια χαρά όλα.... απλά έχω ένα θεματάκι με τους υπότιτλους σε μια 3d ταινία. Δεν μπορώ με τίποτα να τους εμφανίσω. Καμιά ιδέα;

Δεν παίζει idx υποτιτλους,μόνο srt φίλε μου.
Δημοσ.

Δεν παίζει idx υποτιτλους,μόνο srt φίλε μου.

Είμαι λίγο άσχετος με 3d. Δεν μας κάνουν οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι που έχει η ταινία σε διάφορες γλώσσες; θέλει αρχείο srt; αν ναι θέλει κάποια επεξεργασία για να παίξει σωστά το srt σε 3d;

Δημοσ.

Οι 3d υπότιτλοι είναι σε μορφή idx/sub,ο player της tv δεν τους αναγνωρίζει.αναγνωρίζει μονο srt (2d).3d υπότιτλους θα δεις μόνο με εξωτερικό media player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...