t54g05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Site: LG 47LB650V 47'' αναπαράγει από φλασάκι αρχεία βίντεο και υπότιτλους;
pier88 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Έχω τη 42αρα και παίζει τα πάντα φίλε μου.νομίζω ότι είναι τέλεια επιλογή. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
t54g05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν έχει κάποιος άλλος να προσθέσει κάτι, ας το πει τώρα αλλιώς ας σωπασει για πάντα.
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Με ενα 50αρικο παραπανω πας σε κατι πολυ καλυτερο: http://www.euragora.gr/tileoraseis/ue48h6200 1
t54g05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Την τηλεόραση θα την πάρω 599 οπότε αυτή που λες πάει πάνω από εκατό ευρώ η διαφορά.
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Την τηλεόραση θα την πάρω 599 οπότε αυτή που λες πάει πάνω από εκατό ευρώ η διαφορά. Για τα 100+ ευρω διαφορα δεν νομιζω να αξιζει αλλα αν βρεις την h6200 λιγο χαμηλοτερα τοτε πανε για την samsung χωρις δευτερη σκεψη.
SaFiS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Site: LG 47LB650V 47'' αναπαράγει από φλασάκι αρχεία βίντεο και υπότιτλους; Την έχω περίπου 3 εβδομάδες.Παίζει τα πάντα απο στικάκια, δίσκους κλπ.Τα μόνα μειονεκτήματα είναι τα γνωστά, λόγω IPS Panel.Ελαφριά σκιά σε άσπρο φόντο στις 4 γωνίες, λίγο banding σε οριζόντιες γρήγορες σκηνές και ένα ελαφρύ ghosting όταν αφήσω πολύ ώρα λευκά στοιχεία (μενού, κλπ.) σε μαύρο φόντο.Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με service, μιας και απ'ότι διάβασα είναι λίγο λαχείο γενικά τα IPS της LG και επειδή δεν με ενοχλούν τα ψεγάδια που βρήκα, το άφησα έτσι.Και 'γω στην παραπάνω τιμή την πήρα... 1
t54g05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Την έχω περίπου 3 εβδομάδες.Παίζει τα πάντα απο στικάκια, δίσκους κλπ.Τα μόνα μειονεκτήματα είναι τα γνωστά, λόγω IPS Panel.Ελαφριά σκιά σε άσπρο φόντο στις 4 γωνίες, λίγο banding σε οριζόντιες γρήγορες σκηνές και ένα ελαφρύ ghosting όταν αφήσω πολύ ώρα λευκά στοιχεία (μενού, κλπ.) σε μαύρο φόντο.Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με service, μιας και απ'ότι διάβασα είναι λίγο λαχείο γενικά τα IPS της LG και επειδή δεν με ενοχλούν τα ψεγάδια που βρήκα, το άφησα έτσι.Και 'γω στην παραπάνω τιμή την πήρα... Αρχηγός. Αφού την έχεις και μου το επιβεβαιώνεις έφυγα για αγορά. Από το κατάστημα πάντως δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Από το κατάστημα πάντως δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, αν ήξεραν
t54g05 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, αν ήξεραν Σαν επαγγελματίες όμως πριν στείλουν το μειλ θα μπορούσαν απλά να κάνουν μια δοκιμή και όχι να πουν ότι δεν ξέρουν.
t54g05 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά την τηλεόραση την παρέλαβα σήμερα. Μια χαρά όλα.... απλά έχω ένα θεματάκι με τους υπότιτλους σε μια 3d ταινία. Δεν μπορώ με τίποτα να τους εμφανίσω. Καμιά ιδέα;
pier88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά την τηλεόραση την παρέλαβα σήμερα. Μια χαρά όλα.... απλά έχω ένα θεματάκι με τους υπότιτλους σε μια 3d ταινία. Δεν μπορώ με τίποτα να τους εμφανίσω. Καμιά ιδέα; Δεν παίζει idx υποτιτλους,μόνο srt φίλε μου.
t54g05 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν παίζει idx υποτιτλους,μόνο srt φίλε μου. Είμαι λίγο άσχετος με 3d. Δεν μας κάνουν οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι που έχει η ταινία σε διάφορες γλώσσες; θέλει αρχείο srt; αν ναι θέλει κάποια επεξεργασία για να παίξει σωστά το srt σε 3d;
pier88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οι 3d υπότιτλοι είναι σε μορφή idx/sub,ο player της tv δεν τους αναγνωρίζει.αναγνωρίζει μονο srt (2d).3d υπότιτλους θα δεις μόνο με εξωτερικό media player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα